ekscntr 10.11.08, 23:07 Jest sukienka - bombka. Czarna. Z kokarda otoczona bezowa lamowka. Dekolt maly, plytki, nie w serek.vTypowy jak w sukience na ramiaczkach. Co na szyje? [mam 166] Kolczyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malavida Re: Bizuteria 11.11.08, 09:43 ekscntr napisała: > Co na szyje? [mam 166] > Kolczyki? Myślę, że kolczyki będa w tym wypadku najlepszym rozwiązaniem, tylko nie na szyję, a normalnie, po bożemu, w uszach :-) A tak na serio, to na podstawie jedynie Twojego opisu trudno stwierdzić, jaka biżuteria będzie pasowała do tej sukienki. Zakładając, że zdobiąca ją kokarda jest umieszczona gdzieś u góry, nie nakładałabym już na szyję żadnych dodatkowych ozdób. Wystarczą kolczyki i ewentualnie bransoletka. Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: Bizuteria 11.11.08, 11:49 skoro dekolt mały ni zakłądałabym niczego na szyje. Dodałabym długie złote, ale takie blady? odcień kolczyki, jakas pasująca bransoletka. w jakim kolorze buty? czarne? Odpowiedz Link Zgłoś
ekscntr Re: Bizuteria 13.11.08, 22:33 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1553615,2,1.html foto dekoltu. niiiiiskiej jakosci.. ale to na wzor ;] buty nie wiem jeszcze czy beda pelne czy bardziej w szpilki ale czarne. co do szyji.. myslalam o czyms drobnym, np na zylce.. hM? Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: Bizuteria 14.11.08, 20:25 No faktycznie, na szyję coś by się przydało. Może złoty łańcuch? www.polyvore.com/jennifer_rose_yellow_gold_knot/thing?id=746627 www.polyvore.com/heart_spin_necklace_ragtrader_pendant/thing?id=949586 a jeśli nie boisz się przepychu, to może taka kolia (kremowe elementy będą pasowały do beżowej lamówki) www.polyvore.com/forever21.com_mixed_chain_bracelet/thing?id=3091597 W dalszym ciągu stawiam reż na złoto w połączeniu z czernią... www.polyvore.com/monsoon_accessorize_nicole_jet_ring/thing?id=8403 www.polyvore.com/monsoon_accessorize_burgh_island_long/thing?id=2903017 www.polyvore.com/monsoon_accessorize_rings/thing?id=3048363 Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: Bizuteria 17.11.08, 18:52 20 różnych zestawów z czarną sukienką z kokardą w roli głównej ;-) www.polyvore.com/cgi/thing?id=3579530 Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacharska Re: Bizuteria 19.11.08, 16:10 Sukienka bombka, wiec bizuteria skromna, zeby nie przesadzic. Cos prostego i skromnego na szyje i taką samą bransoletke. Kokarda z beżem, wiec wybralabym raczej srebro nie zloto. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dudeman Re: Bizuteria 20.11.08, 15:12 Naszyjnik bym sobie podarowała. Nałożyłabym na Twoim miejscu kolczyki i bransoletkę. Z naszyjnikiem byłoby już za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś