auto_robex 23.12.08, 18:08 jakie polecacie? szukam pizamy damskiej - spodnie dlugie + top najlepiej na długi rekaw i najlepiej rozpinany. Jakich firm pizamy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arbuzunia La Senza 23.12.08, 18:20 www.lasenza.com/eng/brands/Lola-Coco-by-La-Senza/sleepwear Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Kobieca PIŻAMA 23.12.08, 22:58 wspomniana la senza. ma bardzo miekka bawełnę i przystepne ceny poza tym calzedonia albo etam Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: Kobieca PIŻAMA 25.12.08, 18:18 W oysho jest sporo fajnych i wygodnych, ewentualnie na stronach z bielizną można znaleźć różne ciekawe modele, ja kilka zamówiłam z garderoby i jestem b zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: Kobieca PIŻAMA 26.12.08, 13:36 Przyczepie sie ale jakim cudem TOP moze byc na dlugi rekaw?? Po pierwsze to z dlugimi rekawami jesli o tym mowa, a top ma to do siebie ze jest topem czyli na ramiączkach ewentualnie bez. Tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata Re: Kobieca PIŻAMA 26.12.08, 19:58 Proponuję Ci zajrzeć do sklepów Tchibo (albo net www.tchibo.pl) są tam dość fajne satynowe piżamy z paseczkiem w talii lub bez (złotawa nawet jest w opcji promocja/wyprzedaż). Satyna grubsza, miękka, tzw. drapana od środka. Odpowiedz Link Zgłoś