anulinka88 31.01.09, 21:39 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1650729,2,1.html Bardzo mi się podoba i chciałabym sobie taką sprawic, ale nie wiem czy można w Polsce dostac ubrania firmy Dahrling Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.ko Re: sukienka 31.01.09, 21:46 niestety nie znam tej firmy. zdecydowałam się skomentować właściwie tylko po to, aby podzielić Twój zachwyt - bardzo ładna :). powodzenia w szukaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
anulinka88 Re: sukienka 31.01.09, 21:52 ładna, ładna... no cóż jak to mówią "szukajcie a znajdziecie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: sukienka 31.01.09, 21:52 A ja bym może i podzieliła zachwyt, gdyby nie to, że taką sukienkę trzeba chyba sobie przylepiać taśmą dwustronnie klejącą do biustu, żeby się przypadkiem nie wypsnął... Odpowiedz Link Zgłoś
salmo.nella Re: sukienka 31.01.09, 22:39 sukienka śliczna, a i modelka niczego sobie, tylko makijaż dosc wyzywający. Paulino mam nadzieje, że to tylko zazdrosc, a nie jakieś poważne zaburzenia wzroku... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: sukienka 31.01.09, 22:57 > Paulino mam nadzieje, że to tylko zazdrosc, a nie jakieś > poważne zaburzenia wzroku... Nie rozumiem, jakie to zaburzenie wzroku? Modelka owszem, dobrze wypieczona na solarium (kolor pośredni między kazjerką a bułą drożdżową), ostrzyknięta kolagenem w okolicach ust, utleniona na słomiano-szaro, z podbitymi oczami, które mają chyba symulować makijaż... ale żeby zaraz zazdrość? Zapewne _może_ się podobać, ale przecież nie musi! Nie popadajmy w przesadę, nie każdy gustuje w takiej "odważnej" stylistyce. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: sukienka 31.01.09, 23:24 mnie bardziej zastanawiaja jej paznokcie :P a sukienka fajna... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: sukienka 31.01.09, 23:28 kropka.kreska napisała: > mnie bardziej zastanawiaja jej paznokcie :P Ach! Już wiem, naprowadziłaś mnie na właściwy trop z tymi paznokciami Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: sukienka 31.01.09, 23:39 e tam oftopikujecie drogie panie :) sukienka fajna, ale moje piersi w niej chyba żyłyby własnym życiem. I chyba taśma dwustronna byłaby niezbędna Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: sukienka 01.02.09, 11:33 nie znam firmy... ale sukienka bardzo ladna Odpowiedz Link Zgłoś