annjen 05.02.09, 19:07 czy wypada na lutowe wesele? gołe stopy jakoś mi nie pasują, czy mogą być beżowe kabaretki czy pończochy bez wzmocnień na palcach? oczywiście to wersja na przyjęcie, bo na ślub zamierzam włożyć zakryte buty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika8 Re: sandałki + rajstopy? 05.02.09, 19:10 ten temat chyba nigdy się nie znudzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: sandałki + rajstopy? 05.02.09, 19:36 ;-) a do autorki wątku - w lutym to buty raczej nei sandały nawet na przyjęcie;-)(ale to moje zdanie) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: sandałki + rajstopy? 05.02.09, 20:40 nie - załóż zakryte buty, albo bose stopy + sandałki Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: sandałki + rajstopy? 05.02.09, 21:07 niby wszystko jasne, ale raczej nie uda mi się do soboty dostać innych butów, mam więc do wyboru ładne i pasujące do sukienki sandałki, klasyczne szpilki odpowiednie kolorystycznie, ale styl nie za bardzo... jeszcze jedne zamszowe czółenka, które okazały się trochę za luźne... nie dziwcie się więc, że muszę znaleźć jakiś kompromis. a, jeszcze na obolałe po tańcach nogi mam jedne buty na zmianę z Deichmanna, bardzo wygodne, ale średnio gustowne. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: sandałki + rajstopy? 05.02.09, 22:06 A nie możesz się przebrać PO przyjęciu? Zaszalej sobie z tymi gołymi nogami i sandałkami Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: sandałki + rajstopy? 05.02.09, 22:27 Skoro do sukienki najbardziej pasuja ci sandaly, wybierz te wersje, plus koniecznie gole nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasila Re: sandałki + rajstopy? 06.02.09, 10:30 kabaretki są już chyba niemodne. jeśli chodzi o gołe nogi w lutym, to jakoś tak nie bardzo...moim zdaniem. spróbuj kryjących kolorowych rajstop do tych butów, może będą pasowały. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: sandałki + rajstopy? 06.02.09, 19:34 milion razy padalo to pytanie... nie, nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś