baletnica_bez_nogi 05.03.09, 15:06 witam! czy zbyt dlugie rurki mozna nosic podwiniete? czy to dobrze wyglada? sprawdzilam archiwum forum, ale nie znalazlam nic na ten temat... dzieki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: podwijanie rurek 05.03.09, 16:38 Mnie się nie podobają. Ja swoje za długie rurki zaniosłam do krawcowej, która tak mi je skróciła, że wcale na skracane nie wyglądają:). Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: podwijanie rurek 05.03.09, 17:08 podwijane rurki sa modne i carrie w filmie satc nosila podwiniete rurki. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: podwijanie rurek 05.03.09, 18:46 zadne spodnie nie wyglądają dobrze podwinięte jak są za dlugie to skróć Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: podwijanie rurek 05.03.09, 20:00 > czy zbyt dlugie rurki mozna nosic podwiniete? nie ma oficjalnego zakazu > czy to dobrze wyglada? tp najlepiej powie Ci lustro- wszystko zależy od reszty stylizacji i Twojej figury. Ogólnie jestem na nie (szczególnie o tej porze roku, bo hmmm... do kozaków? botków? z rajstopami pod spodem?) ale wszystko da się fajnie zrobić (wyobrażam sobie np. gladiatory i luźny tiszert do tego, latem oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
baletnica_bez_nogi Re: podwijanie rurek 05.03.09, 20:34 lustro mi nie podpowie, bo czasem mi brak wyczucia ;-) dlatego pytam. oczywiscie mialam na mysli podwiniete rurki do butow wiosenno-letnich, nie do kozakow. dzieki za odp! Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: podwijanie rurek 05.03.09, 22:35 skroc spodnie u krawca. podwijanie nogawek bardzo skraca optycznie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
nihania Re: podwijanie rurek 06.03.09, 20:01 nie ma sensu podwijać na siłę, ale czasem może to ciekawie wyglądać, ja ostatnio kupiłam sobie za długie spodnie z zamiarem skrócenia, podczas przymiarki w domu podwinęłam je tylko po to żeby ocenić ile trzeba je skrócić i doszłam do wniosku że tak już zostanie- fajnie wyglądają podwinięte i tyle, zależy wszystko od spodni i od zestawu, mogę sobie wyobrazić fajne zestawy z podwiniętymi rurkami, najlepiej podpowie ci lustro :) Odpowiedz Link Zgłoś