Gość: a Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 21:36 trampki do wszystkiego są wygodne, ale buty na obcasie raczej na jakąś uroczystość czy specjalną okazje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gash-Girl Re: Trampki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 00:11 Uwielbiem trampki! Aktualnie noszę takie pastelowo-różowo-połyskujące, ale mam chrapkę na takie zwykłe czarne conversy. Jak je w końcu dorwę, to będę pewnie nosić, aż się całkiem rozwalą :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gash-Girl Re: Trampki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 00:14 Uwielbiem trampki! Aktualnie noszę takie pastelowo-różowo-połyskujące, ale mam chrapkę na takie zwykłe czarne conversy. Jak je w końcu dorwę, to będę pewnie nosić, aż się całkiem rozwalą :-D zapomniałam dodać, a może ktoś chętnie poczyta: ocean-of-nothing.blog.onet.pl <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Trampki IP: *.astral.lodz.pl 23.06.09, 15:52 Nie wiem czy wiecie, ale w deichmanie są identyczne trampki czarno-białe. Ale nie Converse. ; ) Nie kupiłabym sobie butów z Converse tym bardziej trampek, bo uważam, ze przesadzili z ceną. 180 zł!! :O W deichamnie są za 40 zł. 2 firm. Półkę niżej dla porównanie leża Conversy. Ten sam materiał, wygląd. Ale inna, niższa cena. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trampek:P Re: Trampki IP: *.tktelekom.pl 27.05.09, 11:51 kocham trampki:-D noszę je praktycznie do wszystkiego....do spodni długich, krótkich czy nawet do sukienki:) wygląda to świetnie.. najlepsze są te do kostek:) polecam....:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza ;d Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 14:46 Bardzo lubię trampki, do spódnicy tez ;D Nosze także balerinki, ale nigdy obcasy! No dobra, może nigdy to przesada, ale na razie nie lubię w nich chodzić -> niewygodnie i jeszcze zabić się można ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: Trampki IP: 195.116.169.* 29.05.09, 21:29 ja noszęi baleriny i na obcasie.Lubię też adidasy.Trampki noszę do rrek krótkich spodnek do sportowych spódniczek oczywiście dobieram wszystko tak by do siebie pasowało:-):piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
fungagi Re: Trampki 04.06.09, 14:51 Ja koFffFam trampki, ponieważ są wygodne i stylowe!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka13 Re: Trampki 10.06.09, 11:21 Kocham ;] hee najczęściej noszę do rurek balerynki czasami gdy trzeba dosyć elegancko wtedy biala bluzka czarne rurki balerynki i git xD buty na obcasach tylko na wesela lub dyskoteki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Trampki IP: *.visual-comp.pl 10.06.09, 16:36 uwielbiam trampki;) są superwygodne i bardzo dobrze komponują się z rurkami...najczęściej właśnie w ten sposób je noszę.Nie polecam natomiast trampeczek do biegania bo ze względu na cienką i nie wyprofilowaną podeszwę może się to źle skończyć. Oczywiście szpilkami, czy koturnami też nie pogardzę jednak za balerinkami nie przepadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conversemylove Re: Trampki...!!! IP: *.aster.pl 11.06.09, 14:42 Hej, widzę że dyskusja rozwinęła się na dobre:) Jestem autorką bloga o conversach i w ogóle trampkach, ruszyło niedawno forum, zapraszam was tam wszystkich serdecznie ;) Mam nadzieję że będziemy je tworzyć razem! :)) conversemylove.wypowiedzi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 14:22 mam jedna pare starych, znoszonych trampek ktore kocham i nie zamienilabym ich nawet na najdrozsze, najlepsze buty na swiecie :-) wydaje mi sie ze powinno sie je do rurek nosic - najlepiej tak wygladaja. chociaz takie uniwersalne buty pasuja raczej do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Trampki 29.06.09, 15:31 kocham trampki :serce: uwielbiam te buty z rurkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trampki IP: *.tktelekom.pl 05.07.09, 11:38 mm, ja też a najbardziej conversy do kostki! póki co polecam do przeglądania i pogadania cywilizowanego bloga: misialikowadlawas-ciuchy.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiniussia Re: Trampki 19.07.09, 14:12 ZAWSZE TYLKO TRAMPKI !!! NA WAŻNĄ OKAZJĘ OK JAKIEŚ SZPILE ALE NA CODZIEŃ TRAMPKI !!! KAŻDY POWINIEN MIEĆ CHOĆ JEDNĄ PARĘ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Trampki IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 16:53 Uwielbiam je. Mam dwie pary. Białe i czarne w małe gwiazdeczki. Wygodne i modne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Trampki IP: *.centertel.pl 29.07.09, 12:10 Chociaż posiadam na razie tylko jedna parę trampek, bo zawsze sportowe obuwie kojarzyło mi się z adidasami, to odkąd posiadam moje piękne, szare Top Down, od razu stałam się fanką trampek :) Fajnie, że teraz jest na nie moda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika;) Re: Trampki IP: 83.238.44.* 04.08.09, 12:26 ja kocham trampki ;) jednokolorowe z ciekawymi kolorowymi sznurówkami.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka;) Re: Trampki IP: *.centertel.pl 13.08.09, 16:20 Oczywiście że wolę trampki...;) Są dużo wygodniejsze i fajniejsze od butów "na obcasach" Pzdr dla wszystkich, którzy lubią "trampole" ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conversemylove Re: Trampki IP: *.chello.pl 18.09.09, 23:32 Pomocy Ludzie jak widzieliście dostałam zielone światło od conversa, obiecali, że jeśli dostarczę im listę poparcia tego blogu to oni rzucą nam coś na konkursy i w ogóle jakoś wesprą i pomogą. Gdzie mam zaleźć gotowe szablony list poparcia, nie umiem sobie z tym technicznie poradzić. Czekam na każdą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Trampki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.09, 17:13 chodzę tylko w trampkach caly rok nie mam innych butow wywaliłam wszystkie inne czy deszcz czy śnieg tylko trampki mam ich kilka par niektóre są takie rozwalone ze chodzi się prawie boso nigdy ich nie wywalę lubię je spacerek po śniegu jest cool !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conversmylove Re: Trampki IP: *.chello.pl 18.09.09, 23:31 Pomocy Ludzie jak widzieliście dostałam zielone światło od conversa, obiecali, że jeśli dostarczę im listę poparcia tego blogu to oni rzucą nam coś na konkursy i w ogóle jakoś wesprą i pomogą. Gdzie mam zaleźć gotowe szablony list poparcia, nie umiem sobie z tym technicznie poradzić. Czekam na każdą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conversemylove Re: Trampki IP: *.chello.pl 22.09.09, 00:29 Piszcie na bloga www.conversemylove.blox.pl Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 18:00 kocham trampki pomimo że mają dziury w podeszwach i z wierzchu chodzę w nich ciągle nawet w zimie po śniegu można się zahartować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxima600 Re: Trampki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 14:17 Zdecydowanie trampki. Balerin nie noszę, gdyż nie podobają mi się. Buty na obcasie są super, ale nie czuję sie w nich za wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conversemylove Re: Trampki IP: *.chello.pl 21.08.09, 17:12 Ja jestem wielką fanką Consów mam nawet swojego bloga www.conversemylove.blox.pl znajdziecie tam wszystko o Conversach informacje , zdjęcia zabawy i testy zapraszam:):-S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jata Re: Trampki IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 14:13 Ja planuję zakup tych:)www.we-dwoje.pl/converse;all;star;light;-;jesien;2009,artykul,14539.html?foto_id=2 Co sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
conversemylove Re: Trampki 09.10.09, 22:32 wiesz jak kupujesz teraz, to może podejdą ci skórzane, takie klasyczne chucki, zresztą możesz zobaczyć foty na moim blogu www.conversemylove.blox.pl ;D Odpowiedz Link Zgłoś
franco_bollo tylko biale all star! 12.10.09, 18:05 do tego denim evisu lub maharishi i jest ok! a latem niskie i cargo shorts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conversemylove Re: tylko biale all star! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 15:45 no może jednak czarne też mogą być:-D Odpowiedz Link Zgłoś
conversemylove Re: tylko biale all star! 05.11.09, 20:21 np takie czarne chucki z nirvaną, naprawdę są śliczne, ja w ogóle lubię te 'muzyczne' conversy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: Trampki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 14:00 Uwielbiam trampki :-) ale czasami lubię chodzić w balerinkach ^^ a jeśli chodzi o obcasy to rzadko mi się zdarza :> Odpowiedz Link Zgłoś
pannazakrecona Re: Trampki 01.04.10, 20:20 :serce: Trampki :serce: ^^ Zakładam je do wszystkiego. Do szkoły, do spódnicy, do kościoła, do spodni :D Są nieśmiertelne, śliczne i wygodne. Czego chcieć więcej? Oczywiście mam też jedne buciki na obcasie ale... zawsze sięgam po trampy :piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: Trampki 02.04.10, 13:08 do: szortów dżinsów rurek dżinsowej spódnicy ołówkowej szmizjerki a wlasciwie to bez granic ;) Mocno krytykowana byla swego czasu MIA za zalozenie trampek do sukienki (stylio.pl/zdjecia/105/105963_l/Mesysz/MIA.jpg), ale ja uwazam, ze wygladala rewelacyjnie i wykazala sie sporym dystansem do siebie (szpilki w zaawansowanej ciazy? to dopiero byloby denne...) przy okazji, wszystkich zainteresowanych moda, designem wnetrz, kulinariami i innymi babskimi sprawami zapraszam na blogi blogmkm.wordpress.com/ blognife.wordpress.com/ pozdrawiam ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bienia Re: Trampki 02.04.10, 13:33 Uwielbiam trampki :) Najbardziej lubię je nosić z rurkami. Odpowiedz Link Zgłoś
bigmike Re: Trampki 30.04.10, 11:45 Trampki są super i pasują prkatycznie do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metadone traaampki ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:01 Converse :3 trampki rullez! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aga77 Re: Trampki 17.09.10, 21:41 Mi się jakoś trampki nigdy nie podobały ;> ale każdy ma swój styl ;) Jeśli już to mam jakieś buty na obcasie albo adidasy easy tone na ładne nogi i pupcię ;) chociaż jak jest zima to zakładam kozaki ale raczej skórzane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia1990conv Re: Trampki 09.02.19, 22:21 Ja mam białe trampki . Lubię chodzić w trampkach ale tylko gdy jest ciepło Odpowiedz Link Zgłoś