silhouette1985 17.05.09, 10:44 Kolejna Polka na swiatowych wybiegach, moim zdaniem bije Rubikowa uroda. Jak wam sie podoba? img.photobucket.com/albums/v402/kaspric/jagodzinska5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 10:59 Też mi nowość;] - one te wybiegi od już jakiegoś czasu podbija! Mnie się bardzo podoba. Anja Rubik też w sumie kiedyś ładna była, ale ostatnio się strasznie "zapadła". P.S. A Rubikowa to właściwie Paskudzka;]! Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 11:12 > P.S. A Rubikowa to właściwie Paskudzka;]! że jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 11:49 Pani RubikOWA to żona pana Rubika, czyli Paskudzka:). Anja to może być najwyżej RubikÓWNA;)... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 11:22 Rubik jest ciekawsza, bardziej intrygująca, a Jagodzińska... cóż, znam kilka podobnych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 12:40 ale to właśnie Jagodzińska, a nie kilka podobnych jest na okładce Vogue :) Śliczna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 20:47 no tak, tak... chciałam przez to tylko powiedzieć, ze mnie bardziej Rubikowa zachwyca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 14:05 Rubik ma twarz jak kon :) Jagodzinska zdecydowanie ladniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 14:26 Ładna dziewczyna,choc nie w moim typie:) szkoda tylko, ze za 5 lat po tej urodzie pozostanie tylko wspomnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 14:33 hermina5 napisała: > Ładna dziewczyna,choc nie w moim typie:) szkoda tylko, ze za 5 lat > po tej urodzie pozostanie tylko wspomnienie... Ale to i tak nie zmienia faktu, ze ona w ciagu tych kolejnych 5 lat zarobi wiecej kasy, niz ty w ciagu calego twojego zycia Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 18:50 Nie wątpię, tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
hottee Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 16:35 hermina5 napisała: > Ładna dziewczyna,choc nie w moim typie:) szkoda tylko, ze za 5 lat > po tej urodzie pozostanie tylko wspomnienie... hermina5, rozwiń i uzasadnij ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 18:52 Kazda ładna dziewczyna w tym biznesie non stop słyszy schudnij, schudnij i chudną na potegę "znanymi sposobami" - w efekcie po 5 latach nie zostaje slad po pieknie, jest wychudzony android na koksie. Odpowiedz Link Zgłoś
hottee Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 20:36 Niektóre na pewno, casus Kate Moss i jej (nie)sławne nogi. Na szczęście jest dużo przykładów pozytywnych: Linda Evangelista-obecnie piękniejsza niż kiedykolwiek Naomi Campbell, Claudia Schiffer - nadal na topie (wg rankingu modelek Vogue). Życzę naszym dzieczynom, aby były w tej drugiej grupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 20:49 Anna Jagodzinska.... Sliczna dziewczyna o urodzie zupelnie pozbawionejoryginalnosci i pazura, ale sliczna. A jesli chodzi o emerytki, to evangelista, ktora nigdy nie byla pieknoscia - bije wszystkie mlode i mlodsze lalki na glowe. tak kobieta to prawdziwy fenomen : uroda bardzo dyskusyjna + magnetyzm i to cos, czego wiekszosc modelek nie jest w stanie pojac. na schiffer nie moge patrzec : zestarzala sie strasznie, ma wytrzeszcz i konskie zeby. ktorko mowiac - wydrowata berta. Odpowiedz Link Zgłoś
hottee Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 17.05.09, 21:10 Taki przaśno-szkopski typ urody jak Schiffer mnie też nie przekonuje, stąd zaskoczona byłam dzisiaj, że w rankingu Vogue.de jest na 31.miejscu, niesamowicie wysoko. Być może Niemcy lubią ten typ urody? To już lepsza jest Gisele Bundchen, choć też walkiria (miejsce 17.) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 18.05.09, 08:01 Założycielka tematu w porę się obudziła ;-) Bardziej podoba mi się Rubik, przynajmniej z czasów kiedy było jej nieco więcej, niż teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 18.05.09, 08:07 P.S. Tęskno mi trochę do supermodelek z lat 90, podążających za modą na fitness. Wyglądały o niebo zdrowiej, niż obecnie, nie przymierzając i nie szukając długo: Rubik, Stam czy Donaldson. Przynajmniej miały jakiś biust, pupę i mięśnie, a kobietom łatwiej było dążyć do tzw. "ideału". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 19.05.09, 02:12 > Przynajmniej miały jakiś biust, pupę i mięśnie A ty wiesz, jak trudno było na nie uszyć ubranie? Trzeba było uwzględnić miejsce na biust, wcięcie na talię, miejsce na biodra... No jak można wymagać, żeby taki biedny projektant zamiast jednolitej tuby musiał jeszcze projektować coś, co na człowieku normalnie wygląda? Przecież nie można. Modelka ma nie mieć bioder, bo prezentowana odzież będzie źle leżała... A już cycki to w ogóle broń cię panie Boże, bo kto projektuje sukienki i bluzki z miejscem na cycki? Na pewno nie współcześni projektanci... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 19.05.09, 08:42 powoli zaczyna brakowac miejsca na ramiona ;) mam chude lapy od gory do dolu, przymierzam bluzke z krotkim rekawkiem, dosc znanego projektanta, a tu - blokuje mi sie rekawek przed lokciem. przymierzam wiekszy rozmiar - to samo. Pani daje mi rozmiar 42 - lapy wchodza po same pachy, ale jesli chodzi o reszte, to wygladam jak kobieta w pologu. przymierzam inne modele z kolekcji tego projektanta - wszeedzie ten sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 19.05.09, 09:37 Wiem, wieeeem że to trudne :-) Równie trudno niektórym odrealnionym panom wyjść poza swoje wyobrażenie na temat kobiety - androgyna. Dlatego myślę, że umiejętność zaprojektowania i uszycia czegoś na kobietę z biustem, pupą i talią jest miarą wielkości projektanta. Nie noszę designerskich ciuchów, więc ciężko powiedzieć, kto w tej materii sobie najlepiej radzi. Może kobiety - projektantki - np Stella Mc Cartney ma inne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 18.05.09, 13:00 Przez jakiś czas nie podzielałam zachwytów nad Anją Rubik, uważałam ją za bardzo nijaką i przeciętną - może oglądałam złe zdjęcia ;) Obecnie Anja jest jedną z moich ulubionych modelek. Niestety, od pewnego czasu wygląda przerażająco i odrzucająco, poddała się presji świata mody z uszczerbkiem zapewne nie tylko na urodzie, ale i zdrowiu. Pamiętam ją z czasów jej pierwszych sesji w Twoim Stylu, kiedy miała jeszcze ciemne włosy i niezapadniętą twarz - dziś to właściwie inna kobieta. Ania Jagodzińska ma bardzo ładne, moje ulubione rysy twarzy - wyraźnie zaznaczona żuchwa i wystające kości policzkowe. Mimo to czegoś mi w jej twarzy brakuje, ale nie potrafię dokładnie określić czego. Może pewnego rodzaju uroku wymieszanego z sex-appealem. Inną polską modelką, której uroda mi się podoba jest Zosia Promińska. Nie pojmuję popularności Kasi Struss ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 18.05.09, 13:06 A Marcelina Sowa? Moim zdaniem śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 18.05.09, 13:35 Marcelina Sowa ma niesamowite oczy i bardzo charakterystyczną twarz, jest bardzo ładna, pomimo, że nie jest klasyczną pięknością. Jest jeszcze Magdalena Frąckowiak - typowy przykład modelki, która na jednych zdjęciach wygląda pięknie i oszałamiająco (choćby okładka i sesja w Elle jakieś 2-3 lata temu), a na innych beznadziejnie i brzydko. Bardzo zmienny typ urody (albo różny poziom umiejętności grafików w obsłudze photoshopa ;) ). No i Kamila Szczawińska, bardzo ją lubię, przede wszystkim jako osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Magdalena Frąckowiak 18.05.09, 22:30 pamiętam okładkę Twojego Stylu sprzed kilku lat - Magda miała wtedy na sobie śliczną kobaltową sukienkę :) wg mnie, to jak wychodzi na zdjęciach, zależy od tego jak jej wymodelują światłem, różem, włosami... itd. kształt twarzy - ma specyficzny kształt, który nie w każdym wydaniu wygląda dobrze. mam do niej sentyment, bo pochodzi z Trójmiasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Magdalena Frąckowiak 18.05.09, 23:24 wg mnie, to jak wychodzi na zdjęciach, zależy od > tego jak jej wymodelują światłem, różem, włosami... itd. kształt twarzy - ma > specyficzny kształt, który nie w każdym wydaniu wygląda dobrze. Zgadza się. Na tych dwóch zdjęciach wg mnie wygląda świetnie - pierwsze to zdjęcie z sesji do polskiego Elle z 2006 roku, o której pisałam wcześniej (fotografował ją Gilles Bensimon), drugie z jakiegoś pokazu: img503.imageshack.us/img503/1967/magdafrackowiakellemv5.jpg img208.imageshack.us/img208/3549/magdafrackowiak.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Magdalena Frąckowiak 19.05.09, 08:09 a czy one muszą tak ciągle usta mieć otwarte jak do laski?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Magdalena Frąckowiak 19.05.09, 09:09 Tez mnie to wku...a. Wszystkie maja identyczny wyraz twarzy i w ogóle są jakies takie podobne . Kurcze nie wiem, chciałabym kiedyś widzieć modelkę Hinduskę czy Japonkę , bo cos widze ze wsród białych nastapiło juz klonowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 19.05.09, 08:14 Nie kojarzę większości tych wymienianych przez Was modelek, ale wlaśnie ogladam ich zdjecia w google:) Mnie się najbardziej podoba Kamila Szczwińska, ma klasyczną, posągową urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 19.05.09, 09:47 Szczawinska czasami wyglada na twarzy jak facet. Moze to trans? Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 19.05.09, 09:47 bi.gazeta.pl/im/9/4428/z4428649X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 19.05.09, 09:59 angelina25 napisała: > Szczawinska czasami wyglada na twarzy jak facet. Moze to trans? nie ma to jak błyskotliwe spostrzeżenia.Może nabiora klasy,jak to 25 zamieni się w większą cyfrę... Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 22.05.09, 13:29 Mnie sie podoba Monika Jagaciak images.habervitrini.com/haber_resim/01bigkv5.jpg images.fashionmodeldirectory.com/model/000000181353-monika_jagaciak-fullsize.jpg static.stuff.co.nz/1233108507/778/382778.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 22.05.09, 13:35 a mnie nie... nie lubie pretensjonalnych gimnazjalistek. rysy twarzy przecietne. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 23.05.09, 19:53 Ma jeszcze dziecinne rysy twarzy. Ale podobają mi się jej oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 23.05.09, 21:19 Ups chyba zdjecia nie byly zbyt aktualne, bo w miedzyczasie chyba troche dziewczyna urosla :) images.fashionmodeldirectory.com/model/000000184719-monika_jagaciak-fullsize.jpg www.style.it/interactive/img/database/moda/herv-r010-2009.02.16.00.04.48.3986715_base.jpg 4.bp.blogspot.com/_WFpcL9F5kEU/SaEXD-PRTAI/AAAAAAAADfk/Wy4AqxL1YkI/s320/monika+jagaciak1.jpg www.interviewmagazine.com/cms/app/asset/action.php?a=createImage&id=5856&size_suffix=standalone Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 22.05.09, 13:44 Daria Werbowy, zwlaszcza w tej reklamie, jest zjawiskowa. www.youtube.com/watch?v=HPYgtUYUkr0&feature=related Moze nie Polka, ale urodzila sie w Krakowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 23.05.09, 18:01 Zdecydowanie tak! Daria Werbowy jest przepiękną kobietą. www.supermodels.nl/ModelPics/dariawerbowy/17.jpg www.supermodels.nl/ModelPics/dariawerbowy/18.jpg www.supermodels.nl/ModelPics/dariawerbowy/23.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pati888888 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 23.05.09, 13:31 nie uważam Rubikowej za nie wiadomo jaka piękność ale jest to bardzo fotogeniczna osoba, która pieknie wychodzi na zdjęciach www.rafiner.pl/?v=859#v Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 24.05.09, 11:16 Kasia Knioła img73.imageshack.us/img73/5347/untitled5nb8.jpg vip.condenet.de/images/vip/11/21/9_285x425.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 24.05.09, 11:22 urody tu nie widze. meskie, twarde rysy. ale jest mloda i jedrna, przez kilka sezonow bedzie miala prace. Odpowiedz Link Zgłoś
betsy1977 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 24.05.09, 11:59 angelina25 napisała: > Kasia Knioła Intrygujaca uroda Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 24.05.09, 11:24 Ciężko je porównywać, ale wydaje m i się, że jednak Rubik prędzej rozpoznałabym na ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 30.05.09, 19:36 Proszę powiedzcie mi, że to nie jest prawda! www.presschicago.com/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=36591&g2_serialNumber=3 Może ich twarze są na pewien sposób pociągające, ale, na litość boską, ciała - tragedia... i żal... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 30.05.09, 22:53 gdybym byla facetem, to polecialabym na tyleczek, ale napewno nie na zakazana gebe tej panienki ;):)) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 31.05.09, 10:35 Jeżeli to jest "nasza" M. Frąckowiak to poleciałabym na jej nogi, bo ma świetne :) Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 31.05.09, 16:10 Panna Jagodzińska ładna, a jakże. Jednak mnie Anja urzeka 340297473479 razy bardziej. Bo jest wyrazista, ekspresyjna, charyzmatyczna. Bo jawi mi się jako kobieta z charakterem (vide decyzja o ścięciu włosów - Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 31.05.09, 18:30 przed plakatem z wieza - kazdy kto zechce. w realu - zaden normalny czlowiek, a juz napewno nie paryzanin, bo paryzanin wie, ze to miejsce jest regularnie obsikiwane i obrzygiwane przez szwedow...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 31.05.09, 20:57 rajt :)))))))) (ale dlaczego akurat przez Szwedów?!?!?) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 01.06.09, 16:21 bo lubia duzo wypic i sa wyzwoleni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
completely_new_me Jagodzińska ładniejsza :) 31.05.09, 16:42 Moim zdaniem Jagodzińska jest o wiele ładniejsza niż rubik, ma ładniejszą twarz, nie jest tak strasznie wychudzona i ani zmanierowana jak rubik Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Anna Jagodzinska vs Anja Rubik 01.06.09, 14:36 Anja ma w sobie to coś. Jagodzińska jest bardzo ładna, aczkolwiek brak jej tego magnetyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś