Gość: ;))) Re: Ulubione sklepy IP: *.chello.pl 07.07.09, 22:04 moje ulubione sklepy to: H&M (bardzo lubię materiały, z których robią ubrania), Zara, Orsay, Vero Moda, Big Star, Levis, Wrangler oraz inne firmy, których ubrania nie zniszczą mi się po pierwszym praniu i starczą mi na trochę dłużej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
domino2oo5 Żal . 08.07.09, 14:14 No taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Fajne teraz jesteście jak mówicie że chodzicie do H&M, Troll czy New Yoker itp. itd. Oczywiście! Tylko po co kłamać? Żadna z Was w tych sklepach nie była. Po co kłamiecie? Bez przesady. Ja nie jestem na pokaz, i powiem że nie chodzę do tych sklepów. Lubię np. Butik, czy tam rynek, lub zwykłe, mało firmowe sklepy. :-S Odpowiedz Link Zgłoś
blondie Re: Żal . 06.10.09, 12:53 domino2oo5 napisał(a): > No taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. > Fajne teraz jesteście jak mówicie że chodzicie do H&M, Troll czy New Yoker > itp. itd. > Oczywiście! Tylko po co kłamać? > Żadna z Was w tych sklepach nie była. > Po co kłamiecie? > Bez przesady. > Ja nie jestem na pokaz, i powiem że nie chodzę do tych sklepów. > Lubię np. Butik, czy tam rynek, lub zwykłe, mało firmowe sklepy. :-S Dobrze, że lubisz. Dlaczego zakładasz, że większość z nas nie była np w H&M? Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość ;)) Re: Ulubione sklepy IP: *.CNet.Gawex.PL 11.07.09, 18:49 New Yorker ,H&M ,Cropp i House ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Ulubione sklepy IP: *.centertel.pl 14.07.09, 14:11 Moje ulubione sklepy to: ciuchy: bershka, h&m, bo można znaleźć coś naprawdę fajnego, niedrogo buty i bluzy: reebok, bo robią dobre jakościowo buty i mają fajne nowe kolekcje:) dodatki: h&m, bo jest dużo oryginalnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikki. Re: Ulubione sklepy 08.07.09, 21:12 Moim ulubionym sklepem jest Zara ;). Oprócz tego Bench., Massimo Dutti i czasami H&M. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 16:01 Tylko Abercrombie&Fitch. Daleko, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 23:59 H&M :serce: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coco Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 11:14 Ja KOCHAM Jackpota:serce::serce::serce::serce::serce:!!!lubię tez Benettona, Mango i Orsay:):) Odpowiedz Link Zgłoś
bianka Re: Ulubione sklepy 15.07.09, 14:37 A ja nie do końca rozumiem, po co ten temat, bo będzie on w nieskończoność polegał na wymienianiu sklepów, a i tak nikt tego nie będzie czytał. Ja po 5 postach typu "Zara :serce: , H&M :serce::serce: " miałam dość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje okolica stm;d Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 14:51 Ja to topshop, bershka, stradivarius, pull&bear :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalone biedronki Re: Ulubione sklepy IP: 192.168.2.* 16.07.09, 21:09 Loffam: H&M, Cubus, Terranova, Reebok,,,,(Oczywiście nie ma to jak Gucci i cacko od Diora) !:serce:;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justdance dużo tego :D 23.07.09, 13:53 House, Cropp Town, Reporter, New Yorker, Colloseum, Funk'n'Soul, Rapper, Nike, H&M, Diverse, Reebok, Adidas, Puma, ExiSport, itp ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modna www.extra-shop.pl IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.09, 23:06 A ja najbardziej lubię robić zakupki przez internet. Moim najukochańszym sklepem jest www.extra-shop.pl Kiedyś kupowałam na Allegro, ale kilka razy się "przejechałam" na nierzetelnych sprzedawcach i zaczęłam szukać sklepów internetowych. Znalazłam kilka, których asortyment najbardziej mi odpowiadał, kupiłam parę ciuchów i w rezultacie pozostałam przy jednym sklepie www.extra-shop.pl. Najprzyjemniej robi mi się w nim zakupy. Promocje i wyprzedaże są u nich praktycznie NON STOP. Mają na prawdę fajne, seksowne ciuszki i duży wybór. Składałam zamówienia już kilka razy i mogę polecić z czystym sumieniem. Na bieżąco informują o stanie zamówienia. Poza tym szybko wysyłają towar - w ciągu 1-2 dni od wpływu pieniędzy na ich konto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwu$$ Re: Ulubione sklepy IP: *.edata.net.pl 13.09.09, 10:57 Najczęściej kupuję w 1) cropp 2) Hous 3) Extreme 4) daichman xD ;-):-D Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Re: Ulubione sklepy 06.10.09, 16:34 Ja wręcz ubóstwiam Kappahl (mają tam cudne tuniki), Bershka (tylko tam znajduje szorty w moim rozmiarze;-)), Stradivarius (spodnie mają genialne), Hause (bluzki i bluzy bardzo pomysłowe), Tajli Wejli (tam wprost przecudowne koszule) no i Adidas i Puma (najlepsze buty)! Odpowiedz Link Zgłoś
bienia Re: Ulubione sklepy 02.04.10, 13:29 Moje ulubione to : Bershka, Tally Weil, New Yorker, H&M, C&A :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: Ulubione sklepy 02.04.10, 13:52 gdybym miala dostac bon na kilka stowek do jednego, jedynego sklepu wybralabym HM:) pozdrawiam szaramyszkaaa blogmkm.wordpress.com/ blognife.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ulubione sklepy IP: 10.201.21.* 11.04.10, 13:43 super jest www.odjazdowysklep.pl znajduje sie tam wiele fajnych ciuchow a i ceny sa przystepne. szybko wysylaja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karinen Re: Ulubione sklepy 07.06.10, 19:20 Moje ulubione to: Bershka, Stradivarius, New Yorker, Cubus, H&M, C&A (ale jakoś zawsze tylko w części młodzieżowej coś znajdę), czasami Cropp i House, często przeszukuję też Allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska www kosmix pl najlepsza drogeria IP: 212.87.11.* 09.06.10, 13:09 tanie kosmetyki gratisy i konkursy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galicka25 Re: Ulubione sklepy IP: 178.19.176.* 25.06.10, 16:02 Witam. Zapraszam na moje aukcje Allegro. Znane marki w bardzo atrakcyjnych cenach! Teraz do kupienia rewelacyjna Vila - ceny od 1 zł - fantastyczne letnie kolory!! Zapraszam serdecznie!! allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5875843 Odpowiedz Link Zgłoś
sliczna2 Re: Ulubione sklepy 06.07.10, 12:10 ja polecam sklep internetowy design4europe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anija Re: Ulubione sklepy IP: *.ghnet.pl 12.07.10, 18:09 Witam! Ja ostatnio znalazłam fajny sklep internetowy z markowymi ale dużo tańszymi ubraniami www.obsessed.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLaudia Re: Ulubione sklepy IP: *.ghnet.pl 12.07.10, 18:07 Ja ostatnio odkryłam Ciekawy sklep internetowy wwwobsessed.pl Można tam kupić markowe ubrania po dużo niższych cenach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilia77 Re: Ulubione sklepy 13.07.10, 11:41 polecam sklep internetowy design4europe.pl z koszulkami artystycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignasia19 Saint Tropez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 11:12 Uwielbiam markę Saint Tropez. Mają śliczną odzież damska a w szczególności sukienki. Pojawiła się ostatnio w butiku www.fidoma-butik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lebiodka Re: Ulubione sklepy 18.07.10, 16:16 najbardziej?? to oczywiście Firetrap, ciuchy z żyletą:) i Animal, to jest to! madd_ napisał(a): > Jakie najbardziej lubicie sklepy , w których kupujecie ciuchy???? Ja bardzo > lubię :Bershka (jedno z najbardziej lubianych ) , Cropp ,House , Diverse , > Troll , Cross , Nike , Puma , Reebok , Funk ' n' Soul , Tally Weijl i Roxy . > W tych sklepach przesiaduję najczęściej :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ulubione sklepy IP: *.chello.pl 10.08.10, 21:27 www.moonlight-avenue.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Ulubione sklepy 13.08.10, 19:17 bardzo dużo. nie chce mi się wyszukiwać. to moje wybrane z mojego profilu: H&M; Reserved; Croop; Dhoroty Perkins; Marks&Spencer; New Yorker; Louis Vuitton;Coco Chanel; Burberry i jeszcze wiele,wiele innych firm i projektantów. oczywiście jak pod koniec: wiele,wiele, więcej. Odpowiedz Link Zgłoś