helunia_z_torunia 05.09.09, 12:50 Proszę o opinie na temat ubrań firmy AXARA - jak się noszą, jak sprawują jakościowo i jakiej klasy jest to marka? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doda1983 Re: AXARA - opinie 05.09.09, 18:15 Dużo zalezy do kolekcji. Czasem podoba mi się 80% tego co w sklepie a czasem nic dla siebie nie widzę. Jakość równiez zróżnicowana - mają świetne ciuchy z prawdziwego jedwabiu - bluzki, sukienki. Bardzo ładne kroje spódnic i ubrań do pracy typu zakiety czy bluzki. Klasyczne ale z pazurkiem ;) Marka jest francuska, inne podobne do niej marki to np. Sinequanone czy Jus d'orange. Jesli chodzi o ceny to wg mnie często są wygórowane, np. początkowa cena cena sukienek (nie z jedwabiu) w okolicach 300zł. Na szczęscie mają bardzo dobre wyprzedaże, gdzie ceny schodzą poniżej 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: AXARA - opinie 05.09.09, 18:38 jus d'orange i sinequanone to sa tanie buble, a axara jakosciowo jest bardzo dobra. jest to marka dosc droga, dokladnych cen nie znam, bo nie ubieram sie u nich, ale w sukienki za 100 zlotych, nawet po przecenach à la polonaise, zwyczajnie nie uwierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: AXARA - opinie 05.09.09, 18:58 Sankanda, zapraszam zatem do Rzeszowa :) Mamy sklep który prowadzi wszystkie trzy wymienione przeze mnie marki. Ceny wyjściowe w granicach 150 plus za bluzkę i 250-300zł plus za sukienkę czy zakiet. Spódnice po około 200zł. Podczas przeceny cecnych schodzą najpierw do 100 a potem do 79-89zł za stukę. Tylko, że kolekcja wyprzedaje się wtedy w ciagu 2 tygodni. Mają tez u nas swoj sklep wyprzedażowy ze poprzednimi kolekcjami, gdzie są ceny od 39zł. I odpowiadam od razu: Tak, tez rzeczy są w 100% oryginalne. Akurat te marki lubie i dość często kupuje nie tylko w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: AXARA - opinie 05.09.09, 21:32 Doda, bije sie w piersi ! Pomylilam "axara" z "apara", tez francuska marka... sorry ! Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: AXARA - opinie 05.09.09, 21:07 parę lat temu miałam sporo ubrań z tej firmy, stylistyka trochę gorsza była od morgana. Ale ubrania praktycznie niezniszczalne. Szkoda tylko,że większość ze sztucznych materiałów. Czy w Toruniu jest sklep Axary? Odpowiedz Link Zgłoś