Gość: Marta IP: *.devs.futuro.pl 03.01.05, 08:43 Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną z doświadczeniami w użytkowaniu pralkosuszarki. A może zrezygnować z funkcji 2 w 1 i kupić tylko pralkę. Jeśli tak, to jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fly Re: PRALKOSUSZARKA IP: *.gtech.com / *.gtech.com 04.01.05, 10:20 na temat pralkosuszarek było dużo postów... od 4 lat używałam Indesitu bezproblemowo i bezusterkowo... teraz na nowe mieszkanie kupiłam pralkosuszarkę Indesit chyba WIDL106 o 1000 obrotach...używam od dwóch miesięcy - jest ok, prosta w obsludze kosztowała 1890 zł w Euro Agd... czytałam, ze ludzie polecali masterccoka.... pralko-suszarka przydaje się do suszenia spodni, ręczników, pościeli /u mnie/ i do innego prania jeśli nie masz miejsca na wieszanie prania... cieńsze i lżejsze rzeczy mogą byc jednak po suszeniu pogniecione i trudne do rozprasowania , ale indesit ma opcje suszenia - do szafy, do prasowania... suszarka moze się przydac - wiec jesli masz kase to kup...od przybytku glowa nie boli... na dworzu moze byc wilgotno, kaloryfery beda slabo grzac i pranie bedzie kiepsko schlo, a tak wlączysz sobie opcje suszenie i gotowe.... przechodzilam te wszystkie fazy - wiec juz jestem o to ciut madrzejsza...i praktyczniejsza... ps' nie reklamuję sklepów - zeby mnie tu nie posadzac :) Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: PRALKOSUSZARKA 04.01.05, 20:57 > ps' nie reklamuję sklepów - zeby mnie tu nie posadzac :) pewnie, ze nie raklamujesz - ta cena, o ktorej piszesz, nie jest nawet rewelacyjna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: PRALKOSUSZARKA IP: *.gtech.com / *.gtech.com 05.01.05, 10:04 jak się czyta w postach uwagi: nie reklamuj się, albo reklamujesz tatusia itp - to człowiek już sam nie wie czy ma pisać i jak :) pralko-suszarka aristona, którą sie interesowałam kosztowała w Euro 2100, w internetowym sklepie o całe 3 stówki mniej.... ponieważ jestem wierna Indesitowi, bo używam i tfu! tfu! narazie nie narzekam, to ją kupiłam...i póki co piorę, suszę i uśmiech mam na twarzy :) ps' z lodówki Indesitu za bardzo tej radości u mnie nie widać...to pierwsza w mojej karierze gospodarczej - skrapla się szron na ściankach wewnątrz i to mnie drażni, ale podobno to taki urok takich lodówek....(nie wiedziałam) Odpowiedz Link Zgłoś