Dodaj do ulubionych

Viking mp3 ?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:51
Ponieważ wszyscy macie skrzynki max 5MB, nie możecie wymieniać większych plików.
ftp drogie i technicznie zaporowe...
np. tym razem można by przygotować CD "szafę grającą" do Vikinga z przysłanych
Waszych ulubionych mp3 innnym razem inne atrakcje...

mam sposób jak w miarę drożnie stworzyć taką wspólną skrzynkę, 50 czy 100MB
typu viking@provider. aby co większe rzeczy bez kłopotu sobie przekazywać
ale to ciężki sprawdzian banalnego zaufania. [system haseł]

ktoś widzi sens?
Obserwuj wątek
    • yess Re: Viking mp3 ? 05.03.02, 15:52
      sens jest zawsze
      • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:57
        no to jest nas dwoje z wiecznym sensem :)
        • yess Re: Viking mp3 ? 05.03.02, 15:59
          moze tez byc odwiecznym :)
          • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:08
            i tylko nas dwoje, jakże ufnych w jego istnienie, bezprzykładnie
            • czort Re: Viking mp3 ? 05.03.02, 16:09
              jo tyz!! ale podobno na onecie mam 50 mb i lecom tylko maluskie kawalki!!!!!!
              • Gość: mina Re: Viking mp3 ? IP: *.turboline.skynet.be 05.03.02, 16:11
                xp, ty masz ftp? bo ja tez, to mozna by cos podzialac
                • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:16
                  moje jest przeciążone, służbowe, a przede wszystkim b. poufne :(
                  na dodatek nie każdy ma
                  • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:18
                    kliknęło mi się niechcący,
                    nie każdy ma tajemne moce downloaderskie, zwłaszcza przy korzystaniu z kompa w
                    pracy...
              • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:12
                bo to o czym mówię dotyczy pojemności choćby jednego plku, a nie sumy MB
                przechowywanych na serwerze
                • czort Re: Viking mp3 ? 05.03.02, 16:13
                  to działaj ino szybko!!!
                  • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:22
                    ja mogę u swojego providera założyć na 14 dni gratis, najwyżej jak się nie
                    dogadamy, to się wytłumaczę po angielsku :)
                    • czort Re: Viking mp3 ? 05.03.02, 16:24
                      oki, iksik, zakladaj! ale szczegoly ustalimy w piatek?
                      • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:33
                        Ok, weż pieczątkę firmową i upoważnienie do wyst f :)
                        • czort Re: Viking mp3 ? 05.03.02, 16:35
                          ożesz w dziasło szarpany!!! to mi rachunki kcesz wystawiać????? tak szybko???
                          • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:37
                            ożesz jak morzeszumi
                            o zesz Ty orzeszku:)
                            • czort Re: Viking mp3 ? 05.03.02, 19:08
                              nie szumcie wierzby nam - w partyzantkem bawic siem bedziemy -
                              wscieklepatriotycznie.
                              orzeszki we czekoladzie???? kusiciel pierdolony!!! nie jadam slodyczy!!!!!!!!

• Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 19:16
                                przymiotnik określający kusiciela oznacza jego skuteczność
                                odmówisz bogusławowi Lindta?
                                • czort Re: Viking mp3 ? 05.03.02, 19:35
                                  zadnemu nie odmowiem, ktoremu kaciki ust ida w dol, jak siem smieje:))))
                                  • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 19:36
                                    Ty mi nie odmówisz więc!
                                    • czort Re: Viking mp3 ? 05.03.02, 19:42
                                      a zobaczem, jak siem smiejesz, bo nie widzialam! powaga, kacikami w dol???
                                      ales dlaczego brenet????? myslisz, ze pora wieczorowa zalatwi wszystko?? i pare
                                      wscieklych???
                                      • Gość: XpOver Re: Viking mp3 ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 19:49
                                        w sumie to raz tak raz tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka