Gość: Asa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:20 czy ktos ma taka ubikacje? Jak sie sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacha Re: kompakty Panda? IP: 212.160.211.* 24.03.05, 10:21 Ja mam taki kompakt, generalnie jest ok, ale woda lecąca ze spłuczki nie dociera do wszystkich zakątków muszli - a akurat mi bardzo zależy na tym, żeby woda dokładnie wszystko spłukiwała. Ale może to jest kwestia nieprawidłowego montażu? Kompletnie się na tym nie znam. W każdym razie w pracy mam kibelek podwieszany (spłuczka Geberit, muszla Koło) i spłukuje się rewelacyjnie! Kupując Pandę 3 mies. temu miałam nadzieję, że wszystkie "nowoczesne" kibelki tak mają, w kazdym razie Panda niestety nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: kompakty Panda? IP: *.radiostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:13 Mnie w Pandzie drażni to, że mam zaciek po spływającej wodzie (nie kapie mi, broń boże) i nie mogę go niczym domyć. Kibelka używam już trzy lata i jest systematycznie myty. Cała reszta jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: kompakty Panda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 01:31 Ja kupiłam Cersanit. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś