Gość: mexx IP: *.chello.pl 07.05.05, 14:30 Czy nie wiecie gdzie można kupić kompakt narożny (miska ustepowa)- chodzi o sklepy w Warszawie. Wiem, ze Koło posiada taki w swojej ofercie, ale w większosci sklepów go nie ma... Pomózcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: kompakt narożny 07.05.05, 15:54 spróbuj podjechac do sklepu "Salonik mebli łazienkowcyh' na ul. Jagiellońskiej nr między 2 a 6 /teraz ocieplają ten budynek to znajdziesz łatwiej/ - jeśli tam nie będą mieć to mają katalog i mogą Ci sprowadzic za dwa trzy dni - ja tak u nich zamawiałam wyposażenie kompleksowe do łazienki. Jest na Jagieloo nskiej więcej tych 'łazienkowych' sklepów - może tam znajdziesz? możesz też dac kompakt na stelażu zamocowany ukośnie - zyskujesz półki nad nim, a nie zabiera więcej miejsca (ja taki mam - geberit i miska koła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: kompakt narożny IP: *.chello.pl 11.05.05, 13:40 Mają w marketach budowlanych OBI i LEROY Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: kompakt narożny 13.05.05, 12:00 Podpowiem ci tańszy sposób, jeśli jest to miska podwieszana to nie msisz kupować stelaża narożnego (są drogie), kupujesz zwykły stelaż i do niego dokupujesz tylko kotwy, ktore są przeznaczone do mocowań narożnych - zaoszczędzasz pieniądze, a efekt taki sam :-) Takie nietypowe rzeczy zawsze kupisz w frmowym sklepie hurtowni Grast MTB przy ul. Jagiellońskiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: kompakt narożny 13.05.05, 12:59 potwierdzam - wczoraj w Obi widziałam narożne wc Odpowiedz Link Zgłoś