hellious 25.09.09, 12:30 Bierzecie/bralyscie udzial w takich imprezach? Ponoc nic tak nie leczy kompleksow jak karaoke wlasnie U mnie nie ma nigdzie A chcialabym sie powydzierac do mikrofonu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajike Re: Karaoke 25.09.09, 12:34 Ja nigdy nie brałam w tym udziału. Ale mam znajomego, który z grupą przyjaciół zorganizował kiedyś wieczór karaoke - tak dla jaj. Wieczór przeciągnął się do 4 rano. Wszyscy zachwyceni. Od czterech lat organizują sobie takie wieczory/noce raz w miesiącu. Dogadali się z właścicielem knajpy, który kupił potrzebny sprzęt. Rezerwują sobie knajpę na ten jeden wieczór i wszyscy są baaardzo zadowoleni. Ostatnio nawet zaczęli organizować konkursy z nagrodami. Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: Karaoke 25.09.09, 12:35 Kieeedyś brałam udział Nawet raz tak ładnie fałszowałam Bitelsów, że dostałam bilety do kina Teraz mi się przypomniało. Odpowiedz Link
bswm Re: Karaoke 25.09.09, 12:47 Tak i to nieraz - na imprezach integracyjnych - suuuper zabawa i kupa śmiechu zawsze jest Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Karaoke 25.09.09, 13:02 publicznie nie. A w domu mam zestaw do karaoke na playstation. I sobie śpiewam. helka - wejdź na stronę jakelvis.onet.pl/ - tu możesz pośpiewać i nawet nagrać i umieścić w necie Odpowiedz Link
kora-lgol Re: Karaoke 25.09.09, 19:42 uwlibiam, za studenckich czasow namietnie, co tydzien chodzilismy 'podrzec ryjki' Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Karaoke 25.09.09, 20:11 Chadzamy czasami ze znajomymi na takie imprezy w warszawce - mamy swój ulubiony klub, gdzie do woli wyśpiewujemy różniaste kawałki Uwielbiam to Odpowiedz Link
l.e.a Re: Karaoke 25.09.09, 20:15 nie albowiem mamy własny zespół, wydzieram się na próbach Odpowiedz Link
czarna-kokaina Re: Karaoke 25.09.09, 21:50 dzis wlasnie w tefauenie u Drzyzgi byli tacy amatorzy spiewania hihihi Odpowiedz Link