Dodaj do ulubionych

Znowu mnie tną, psiekrwie jedne!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 15:02
Dlaczego nie mogę na forum Warszawa założyć wątku dotyczącego warszawskiego
dodatku do Dziennika? A konkretnie dziennikarzy, którzy przeszli tam z Gazety
Stołecznej? Dlaczego natomiast można tam założyć wątek dotyczący zagrożenia,
jakim tenże Dziennik jest dla GW? Wydaje mi się, że forum Warszawa jest od
tematów warszawskich. Warszawskie gazety i warszawscy dziennikarze w nich
pisujący są mniej warszawscy niż konkurencja Springera i Agory?
Obserwuj wątek
    • koszatek Re: Znowu mnie tną, psiekrwie jedne! 18.04.06, 15:58
      Złamałeś regulamin.
      Jeśli chcesz wyjaśnić powody usunięcia Twojego konkretnego postu, zapytaj moderatorów mailem.
      Nadmienię przy okazji, że nie wolno ujawniać danych osobowych forumowiczów.
      • Gość: gizmo Re: Znowu mnie tną, psiekrwie jedne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:04
        W swoich tekstach roody102 podpisywał się imieniem i nazwiskiem wraz z nickiem.
        Gdyby tego nie robił nie podałbym jego nazwiska - jeśli o tym nie wiesz to
        jesteś większym osłem niż to ustawa o salami przewiduje. I nie pytam się o
        powody usuwania postów tylko kolejny raz informuję, że moderatorzy Warszawy
        zostali znalezieni na moderatorskim wysypisku odpadów. Bo racjonalnych powodów
        na to co dzieje się na tym forum nie ma i nie będzie - aż do zmiany moderatorów
        na zdrowszych umysłowo.
        • koszatek Re: Znowu mnie tną, psiekrwie jedne! 18.04.06, 16:11
          Jeśli masz uwagi do skasowania konkretnego Twojego wątku, przedstawiaj je nam mailem.
          Jeśli uważasz, że coś zostało usunięte niesłusznie, napisz mail z uzasadnieniem do forum.abuse@gazeta.pl, w uzasadnionych przypadkach posty mogą być przywracane.
          Do uwag personalnych nie będę się odnosił. Dziękuję za uwagę.
          • Gość: gizmo Re: Znowu mnie tną, psiekrwie jedne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:10
            Powtarzam, cymbale, bo widzę że masz kłopoty z oczami. Mam uwagi do skasowania
            moich dwóch wątków - i nie interesuje mnie przyczyna, bo nie jestem lekarzem i
            ani kolekcjonerem osobliwości. Wątek dotyczył gazet warszawskich i konstatował
            fakt, że z jednej przechodzą dziennikarze do drugiej. Podałem nazwisko jednego
            dziennikarza wraz z jego nickiem - wyłącznie dlatego, ze on tak samo robił
            (zresztą na forum wisi już wątek z pytaniem do tegoż nicka jak sobie radzi z
            pracą u konkurencji). I to wystarczyło by wyciąć wpis.
            Te uwagi wpisuję na forum, które służy do wpisywania uwag. Nie mogę pisać na
            podany adresów, bo uważam, że tylko idiota może zatrudniać idiotów, a więc
            pisząc do idiotów wyszedłbym na idiotę. To nie są uwagi personalne - bo was
            przecież nie znam. To jest konstatacja faktu.
            • Gość: gizmo Prezencik dla "koszołka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:26
              www.google.pl/search?hl=pl&q=kobos+roody102&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl
              Zanim napiszesz - pomyśl. Dzięki temu zaoszczędzisz innym lektury.
              • koszatek Re: Prezencik dla "koszołka" 18.04.06, 19:17
                Gdy pytasz o powody, otrzymujesz ode mnie informację o sposobie załatwiania takich spraw na tym portalu.
                Reszta jest tylko i wyłącznie Twoim domniemaniem, bowiem żadne pytanie do nas nie dotarło ani nikomu nie była udzielona żadna odpowiedź.
                • Gość: gizmo Re: Prezencik dla "koszołka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:23
                  A dziękuję?
                  "Moje domniemanie" to fragment twojego wpisu. Widocznie nauczono cię pisać, ale
                  nie nauczono czytać. I jeszcze kilku innych rzeczy nie nauczono. Ale nie martw
                  się - człowiek uczy się przez całe życie. Tak więc szansa na rozpoczęcie
                  edukacji cały czas przed tobą - nie zmarnuj jej.
    • jaa_ga Re: Znowu mnie tną, psiekrwie jedne! 18.04.06, 21:50
      Post jest
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=40271846&a=40436667
      Nie ma żadnego wątku, założonego przez "gizmo".
      • Gość: gizmo Re: Znowu mnie tną, psiekrwie jedne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:04
        A "koszmarek" jakoś wiedział od razu o co chodzi. Nie moglibyście sobie czegoś
        wzajemnie powycinać? Oczywiście jeśli cokolwiek jeszcze zostało.
        • jaa_ga Re: Znowu mnie tną, psiekrwie jedne! 18.04.06, 22:18
          Wybacz, ale nie śledzę Twoich kolejnych forumowych wcieleń.
          • Gość: gizmo Re: Znowu mnie tną, psiekrwie jedne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:26
            Nie zmęczyłabyś wzroku. Żeby założyć wątek do wykasowania na forum "Cenzura w
            Warszawie" trzeba się zalogować. To nie jest wcielenie - to jest logowanie. Ale
            posiadanie kilku loginów - tak, tak, wiesz o kim mowa - to jest... Nie wiem co
            to jest, nie uprawiam.
            • Gość: gizmo Ja piszę - "komuszek" robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:31
              Doniosłem na wątek o Kobosie - wątek wycięto. Aż Kobos się zdziwił - i
              słusznie. Bo może darzy (darzył?) GW uczuciem zbyt gwałtownym, ale zdrowy
              rozsądek też nie jest mu obcy. Niestety ani zdrowia ani rozsądku moderatorzy
              forum "Cenzura w Warszawie" nie mają. A życzyć im tego nie będę bo i tak
              roztrwonią.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=40451900
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka