promyczek78 Re: Alantan Plus - maść.... 11.06.04, 06:48 Za wczesnie mi się przycisnęło enter... A moje pytanie brzmi: czy mozna stosować w/w maść na przesuszoną skórę twarzy (np. po opalaniu,po wyleczonej wysypce itp.)? Nawet ja chętnie skorzystałabym z tej formy natłuszczania skóry( od czasu do czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
nika28 Re: Alantan Plus - maść.... 18.06.04, 11:16 ja smaruję buzie mojej córci ta mascia prawie zawsze po kapieli, zgodnie z zaleceniem pani z apteki i jesli tylko wyskoczy jakas krostka to szybko znika, tak wiec buźka jest cały czas śliczna ) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Alantan Plus - maść.... 28.06.04, 19:11 A nie lepiej Alatan Plus krem, a nie maść...? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Alantan Plus - maść.... 08.07.04, 11:14 Mam bardzo dobre zdanie o Alantanie PLUS, ale uważam że nie jest to podstawowy kosmetyk pielęgnacyjny dla dzieci. Z tego co wiem, zarówno maść jak i krem zawierają zwiększoną zawartość alantoiny i z tego względu należy je raczej traktować jako produkty o działaniu zbliżonym do leczniczego, a więc przeznaczone do stosowania wtedy, gdy coś złego dzieje się ze skórą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek78 Re: Alantan Plus - maść.... 09.07.04, 17:21 Dziękuje wszystkim za opowiedzi.Posmarowałam córeczce buźkę dwa razy na noc i...rewelacja. Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś