mozynka 24.05.06, 15:45 od kiedy mogę kąpać się razem z moim dzieckiem w wannie. Oczywiścei wiem że wanna musi być idealnie czysta, a i ja przed taką kąpielą wzięłabym prysznic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaml1 Re: wspólna kąpiel 24.05.06, 17:24 Mysle , ze to zalezy od dziecka. Moj bratanek kapie sie z mamusia od miesiaca, a teraz ma 5 miesiecy. i nic mu sie nie dzieje zlego Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.jazdzyk Re: wspólna kąpiel 29.05.06, 19:34 Moim zdaniem dziecko powinno być kąpane samo w wannie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
domii Re: wspólna kąpiel 29.05.06, 23:23 Ja kapałam sie z moja coreczka odkad skonczyla okolo 4-5 miesiecy, w kazdym razie sama jeszcze nie siedziala. Nauczyla sie nieprawdopodobnie chlapac, kapiel w małaj wanience konczyla sie wiec powodzia w mieszkaniu, a na "delfinka" reagowała histeria. Wyjscia wiec specjalnie nie mielismy. Mała uwielbiała te kąpiele! Czuła sie bezpieczna opierając sie o mamę. Jak juz nauczyla sie stabilnie siedziec, to powoli odzwyczajałam ją od wspolnych kąpieli. I nic jej sie nie stało - zadnych bakterii ode mnie nie zlapala Odpowiedz Link Zgłoś