marynia13 06.09.06, 10:47 niedługo urodzę i chcę kupić coś na bolące brodawki lub do pupci na odparzenia. Słyszałam że dobry jest Bepanthen, ale czy ma być to krem czy maść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga330 Re: bepanthen krem czy maść ??? 06.09.06, 10:51 JA JESTEM ZADOWOLONA Z KREMU I MASCI alantan plus Odpowiedz Link Zgłoś
kukii81 Re: bepanthen krem czy maść ??? 06.09.06, 10:54 wczoraj wlasnie przegladalam forum na ten temat i w wiekszosci glosow jak rowniez pani doktor napisala ze lepiej masc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fala9 Re: bepanthen krem czy maść ??? 06.09.06, 11:29 najlepiej kup maść. Mozesz po posmarowaniu brodawek karmić - nie szkodzi dziecku. ja jak sie wchłonęła juz nie myłam piersi tylko przystawiałam maluszka (jak byl głodny oczywiscie). No i mi bardzo pomagala. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: bepanthen krem czy maść ??? 06.09.06, 11:34 wlasnie wczoraj kumpelka, ktora juz ma dzidziusia wychwalala masc! i na brodawki i dla dzidziusia! Odpowiedz Link Zgłoś
24lena masc ! 06.09.06, 12:08 przynajmniej u nas sie sprawdzila i jestesmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: bepanthen krem czy maść ??? 06.09.06, 12:09 zdecydowanie maść i na pupkę i do piersi, do piersi jest również maltan a na popękane również pureLan ale u mnie bephanthen maść na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
marynia13 Re: bepanthen krem czy maść ??? 07.09.06, 10:43 dziękuję, w takim razie kupię maść. Zostało mi do terminu porodu jakieś 3 tygodnie, a zatem już za tydzień będę "w terminie". Codziennie wieczorem zaczynam sobie mówić ..."nie dziś, dziś jestem bardzo zmęczona". To pewnie znaczy że stres mnie dopada. A tak w ogóle to wolałabym żeby to mąż urodził, a ja oczywiście ściskałabym go za rękę. Opłacę mu nawet, w razie potrzeby, zewnątrzoponowe Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: bepanthen krem czy maść ??? 07.09.06, 14:43 na brodawki baaardzo przyjemny jest krem - jest taki lekki i chłodzący, do pupy tylko maść. chyba nnie pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: bepanthen krem czy maść ??? 05.10.06, 12:34 Do brodawek i pielęgnacji skóry niemowląt jest przeznaczona maść Bepanthen. Odpowiedz Link Zgłoś