Dodaj do ulubionych

Wybory zarządów w PERN i ZEP

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 23:14
Jak czytam o tych wymaganiach to mi sie smiac chce.... bo mysle o poziomie
wyksztalcenia i merytorycznym obecnego prezesa PERN.. Chyba na normalnych
zasadych w tym konkursie nie byloby o Nim mowy... A moze niech sie narodzi
nowa swiecka tradycja i spadochrona z funkcji prezydenta naszego grodu
przekazmy w darze PERN-owi? Mirek M do rurociagu... Kina może nie bedzie ale
moze jakies zloza ropy sie trafia albo firma rurociagami bedzie transportowac
wode oligocenska Nie znamy jeszcze mozliwosci TEGO PANA!
Obserwuj wątek
    • Gość: antyglizd Re: Wybory zarządów w PERN i ZEP IP: 212.244.82.* 17.03.04, 12:52
      Przed takimi forumowymi glizdami jak ty stawiam fakty. Niezależnie komu takie
      typy jak Ty dokładają (Milewskiemu, Hetkowskiemu, Jakubowskiemu czy innym)
      najlepiej jest ich oceniać po owocach. Owoce są takie:
      - firma zarządzana za obecnego szefa osiągnęła najwyższy zysk od poczatku jej
      powstania.
      - powstała nowa firma telepern która ma szansę zostać jedną z najważniejszych w
      swojej branży,
      - powstaje nowa nitka rurociągu z wschodem,
      - powstaje nowoczesny budynek,
      - firma zatrudnia tylko płockie firmy (Mostostal, Vectra, Ajmex, Naftoremont i
      inne) a tym samym płocczanie mają włożyć co do gara (nie zawsze tak było w tej
      firmie)
      - pracownicy zatrudnieni przez poprzedników nie zostali zwalniani jak np. w UM
      (to chyba też ważne)
      A co do ataków personalnych to bez kom.
      A co do UM to chyba gołym okiem widać ile inwestycji było kiedyś a ile teraz.
      • Gość: bezal Re: Wybory zarządów w PERN i ZEP IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 20:25
        do antyglizda:
        1. firma zarządzana za obecnego szefa osiągnęła najwyższy zysk - i to ma być
        zasługa takiego palanta jak prezes Jak..? czy może popyt na towar, niezależny
        od prezesa?

2. czy, antylizdo, i jak i po co wytłumaczysz pojawienie się w Pern-ie takiej
        glizdy, szmaty, i chama jak Jacek Szub... - w charakterze doradcy prezesa?

hehehehehehe...
        • Gość: antyglizd Re: Wybory zarządów w PERN i ZEP IP: 213.77.146.* 17.03.04, 22:00
          Bezal, Czadek czy jak Ci tam, nieważne:

co do 1 pkt. to wychodzi twoja nienawiść nic więcej, a zyski same się nie
          robią, nawet w takiej firmie jak pern. Przykładem jest wynik za ostatni rok.
          FAKTY, FAKTY, FAKTY

co do 2 pkt. to nie znam Jacka Szub (jak go nazwałeś) ale napewno nie jest on
          pracownikiem pern, a tym bardziej jakimś doradcą tak więc nie pisz kłamst bo za
          to można zostać pociągniętym do odpowiedzialności. Jacek Szub. jest zatrudniony
          nie jako doradca tylko na czas powołania spółki Polsko-Ukraińskiej i tylko w
          tym celu (nawet nie na umowę o pracę). RESZTA TO KŁAMSTWO, TY FORUMOWY GLIZDO.
          • Gość: Czadek Re: Wybory zarządów w PERN i ZEP IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 23:32
            Antyglizdo mam prośbe... jak już mówisz o wynikach to spojrz na to okiem nieco
            szerszym. Mysle i nie jestem tu chyba odosobniony, ze Pan Jakubowski nie mial
            wpływu na sytuacje międzynarodową, wojne w Iraku i wzrost cen ropy z bliskiego
            wschodu a co za tym idzie na większy popyt na surowiec zza wschodniej granicy -
            chyba ze mial?...? Poza tym jesli weżmiemy ze wzrost przychodu firmy wyniosl 5
            mln zl - o ile ja OGRANICZONY - dobrze pojalem to w ujeciu procentowym nie
            rzuca on na kolana a jesli dodamy czynnik inflacyjny to stanowi jakies 2 % A tu
            juz chyba nie ma za co Prezesa J chwalic
            Ponadto przyznac musze racje ze prace maja plockie firmy Tylko popztrz chlopcze
            jakie... Te ktoree w starym ukladzie politycznym stanowily konglomerat wokol
            Jakubosia i Hetkosia.... Chyba ze Cie nie bylo onegdaj w Plockowie... Dla mnie
            chory jest system dzialania PERN bo jest wygodny dla roznego rodzaju kolesi i
            krewnych i znajomych krolika... bo ja dla Plocka i pozostalych mieszkancow zbyt
            wiele plusow nie widze... A ty chyab po rodzinie z krolikiem jestes bo tak tego
            ukladu bronisz.... Pozdrawiam
            PS Mama do Ciebie mowila pieszczotliwie Ty GLIZDO ze Ci sie tak spodobalo?????
            • Gość: antyglizd Re: Wybory zarządów w PERN i ZEP IP: 212.244.82.* 18.03.04, 07:47
              Antyglizdo mam prośbe... jak już mówisz o wynikach to spojrz na to okiem nieco
              szerszym. Mysle i nie jestem tu chyba odosobniony, ze Pan Jakubowski nie mial
              wpływu na sytuacje międzynarodową, wojne w Iraku i wzrost cen ropy z bliskiego
              wschodu a co za tym idzie na większy popyt na surowiec zza wschodniej granicy -
              chyba ze mial?...? Poza tym jesli weżmiemy ze wzrost przychodu firmy wyniosl 5
              mln zl - o ile ja OGRANICZONY - dobrze pojalem to w ujeciu procentowym nie
              rzuca on na kolana a jesli dodamy czynnik inflacyjny to stanowi jakies 2 % A tu
              juz chyba nie ma za co Prezesa J chwalic
              > Ale biorąc pod uwagę powstanie nowej nitki plus nowej firmy telepern
              perspektywą na przyszłość jest wielokrotne zwiększenie zysku i mocy
              przerobowych. Twoje tłumaczenie tego konfliktem w Iraku jest śmieszne.

Ponadto przyznac musze racje ze prace maja plockie firmy Tylko popztrz chlopcze
              jakie...
              > Płockie. A jakie masz w Płocku inne firmy które wykonują roboty monterskie i
              spawalnicze itp.? Mi się wydaje że największe i najpoważniejsze to te które
              wymieniłem. Chyba że ty posiadasz firmę na miarę wcześniej przeze mnie
              wymienianych gdzie pracuje ok. 400-600 ludzi? Masz? Jak nie to spadaj i nie
              opowiadaj bredni. Kilka tysięcy ludzi w Płocku ma prace koniec kropka.

Te ktoree w starym ukladzie politycznym stanowily konglomerat wokol
              Jakubosia i Hetkosia.... Chyba ze Cie nie bylo onegdaj w Plockowie...
              > Byłem, byłem w Płocku, nienawiść przysłania ci oczy. Znasz firmy inne, które
              zdolne byłby (mają sprzęt ludzi itd.) aby wykonywać takie prace? Poza tym te
              firmy są trendowate? co jest z nimi? Idź do pracowników w Naftoremoncie,
              Vectrze, Mostostalu, Ajmeksie i powiedz im że firmy w których pracują nie
              powinny pracować w pernie bo (i co powiesz)...

Dla mnie chory jest system dzialania PERN
              > a dla mnie chory to ty jesteś i to jest ciężka choroba ostatni stan
              nienawiści.

i pozostalych mieszkancow zbyt wiele plusow nie widze...
              > Pewnie że plusów niema zawsze można płockie firmy traktować tak jak orlen i
              UM i forować firmy spoza Płocka.

A ty chyab po rodzinie z krolikiem jestes bo tak tego ukladu bronisz....
              > Nie, mnie stać na obiektywizm a ciebie tylko na nienawiść. Ja na tym forum
              oceniałem także dobrze Milewskiego, Zawickiego i innych (jak podejmowali dobre
              decyzje) Nie napisze na nikogo źle jak działa na kożyść nas mieszkańców.

Pozdrawiam
              > też pozdrawiam, mimo wszystko. Powinno nam chodzić o jedno aby w Płocku
              działo się dobrze. Piatka

PS Mama do Ciebie mowila pieszczotliwie Ty GLIZDO ze Ci sie tak spodobalo?????
              > Nie mama mówiła do mnie zdrobniale po imieniu, mojej matki nie tykaj bo
              możesz przekroczyć granicę i wtedy chciałbym się spotkać z tobą osobiście!
              • Gość: Czadek Re: Wybory zarządów w PERN i ZEP IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 11:03
                Stary Ale mnie nastraszyles tym spotkaniem... Szkoda mi czasu na tlumaczenie Ci
                rzeczy oczywistych . Bywaj zdrow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka