Gość: ES IP: *.chello.pl 10.02.02, 19:37 Brawo Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariok Re: ADAM 10.02.02, 19:59 jest niedosyt no bo gdyby nie te pierwsze lądowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: ADAM 10.02.02, 23:29 Ale fajnie Sven sie cieszyl z srebra :--)))) pewnie myslal wtedy o zlocie hahahahahahahaahahahahaahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: ADAM 10.02.02, 23:38 szkoda, że już w locie nie zaczął się cieszyć i wymachiwać patyczakami może na K120! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: ADAM 10.02.02, 23:46 dariok napisał(a): > szkoda, że już w locie nie zaczął się cieszyć i wymachiwać patyczakami > może na K120! > To moze sie zacznie cieszyc przed skokiem? My jak zesmy ogladali to byl taki ryk radosci jak Amman byl pierwszy , choc to spychalo Malysza na 3 miejsce.......................................... Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: ADAM 10.02.02, 23:53 ja oglądałem w domu dużo nas nie było ale reakcja identyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: ADAM 11.02.02, 00:03 Dziwne reakcje ale jak to mowi Sven: "pijana samogonem polska publicznosc" choc sie przyznam iz samogonu nie pilem . Oj Sven do zobaczenia w Harrachowie :--)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: ADAM IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.02, 01:35 Malysz to wiesniak!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: ADAM 12.02.02, 12:09 fakt z małej mieściny chłopak ale raczej chyba górol a ty co miastowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: ADAM 11.02.02, 00:06 gdyby konkurs był trochę później to mogłby być złoty medal Adam nie był do końca rozbudzony Kamera pokazywała jak ziewał na górze i widać było, że taki niewyspany! A z tym lądowaniem to myślę, że właśnie mógł przysnąć trochę w czasie lotu i był nieco zdezorientowany Powinien wcześniej chodzić spać a jak zasnąć nie może to niech Tajner śpiewa kołysanki...albo Golców sprowadzić! niezłe jaja były z konkursem audiotele Babiarz trochę się zaplątał z tymi numerami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: ADAM 11.02.02, 00:17 Dariok ja jestem SUPER zadowolony z brazu Oczywiscie znajda sie pacany co beda niezadowoleni ale nie jest zle a wrecz dobrze ........................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: ADAM 11.02.02, 00:19 oczywiście dla mnie Adam jest Wielki! i też się cieszę z medalu :-) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu11 Re: ADAM IP: 213.77.40.* 11.02.02, 09:14 Świetny tekst, nieźle się uśmiałem! Ale chyba ty masz rację! Adaś wyraźnie był niedotleniony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: ADAM IP: 192.168.100.* 12.02.02, 12:24 A mnie ten chłopak imponuje. Jest skromny i bardzo naturalny. I nie rozumiem jak mozna mu wymyslać od wiesniaków. Problem jest tylko jeden. Trener go "zajechał" ciągłymi startami i brakiem wytchnienia. Moim zdaniem Adaś już w Salt Lake niczego ciekawego nie pokaże , bo jest po prostu śmiertelnie zmęczony. Reszta ekipy polskiej też bez jakichkolwiek szans na medal. Szkoda, bo złoty medal to cos co przechodzi na zawsze do historii sportu a o pucharach wszyscy szybko zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: ADAM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:23 a o co chodzi ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś