Dodaj do ulubionych

Uw w płocku, praca po studiach

IP: *.182.128.144.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.10, 14:35
Mam pytanie czy po studiach np menadżerskich, zarządzanie
potencjałem społecznym firmy, jest szansa na dobrze płatną pracę w
Płocku? Ewentualnie otworzenie jakiegoś doradztwa zawodowego? Czy to
się opłaca, bo te studia nie należą do najtańszych i zastanawiam się
czy warto w nie zainwestować? Dzięki za wasze opinię to ważne dla
mnie, bo muszę złożyć papiery a nadla nie wiem gdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: r Re: Uw w płocku, praca po studiach IP: *.146.107.37.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.10, 18:36
      w plocku-jesli nie masz znajomosci- nawet po oxfordzie pracy nie
      znajdziesz.
      • Gość: tomi Re: Uw w płocku, praca po studiach IP: *.plock.mm.pl 09.04.11, 09:11
        W Polsce za dużo osób jest po studiach . Do każdego stanowiska powinny być określone
        kwalifikacje niekoniecznie wyższe. 25% . Mechanik samochodowy nie musi być po studiach
        to samo szeregowy pracownik banku. Co niektórzy głoszą tezy że musimy jak najwięcej ludzi kształcić akademicko -dlaczego bo chcą zarobić na wykładach szkoleniach itp.
        I nagle gość ma 4 podyplomówki i roboty nie ma .
    • tomizami Re: Uw w płocku, praca po studiach 10.03.11, 22:07
      Zarządzanie potencjałem społecznym to uczelniany wymysł jak zdobyć kasę .
      Żeby zarządzać trzeba mieć kwalifikacje i umjejętności w branży w której się operuje .
      Jeśli firma produkuje mat. budowlane to musisz być ninimum po budowlance zsz
      technikum + studia z zarządzania.
    • Gość: grom Re: Uw w płocku, praca po studiach IP: *.plock.mm.pl 12.04.11, 17:04
      Wszedzie to zarzadzanie. Jest juz tylu zarzadzajacych ze juz nie ma czym zarzadzac. Bedziecie musieli zarzadzac sami soba.
      • Gość: Ksena Re: Uw w płocku, praca po studiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:37
        Pracy w Płocku nie znajdziesz. Tu nie chodzi już o wykształcenie. Jak można dostać pracę jak ogłoszenia nie są podawane. Jak dzwonisz na ogłoszenie okazuje się nieważne. Mam duże kwalifikacje : 3 kierunki+ studia podyplomowe + 5 języków. Ale nie mam dobrych pleców. Sama pracuję na zleceniach. Stałej pracy nie mogę dostać.
        • Gość: smiechuwarte Re: Uw w płocku, praca po studiach IP: *.opera-mini.net 30.10.11, 21:16
          a jakie te języki znasz, poliglotko?
          • Gość: inwestor Re: Uw w płocku, praca po studiach IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.11, 08:55
            Wymień te kierunki studiów, studia podyplomowe oraz języki obce? - być może zainteresuje mnie to.
            Jakie masz dokumenty/papiery potwierdzające ukończenie tych studiów oraz znajomość tych języków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka