20.06.15, 14:35
Treść postu jest niedostępna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Konrad Wożniak Re: Jorapol - Odradzam IP: *.052.c77.petrotel.pl 26.06.15, 19:38
      Odnośnie firmy Jorapol to niestety jest to salon jakich wiele w Płocku ceny średnie towar podobny jak u konkurencji ale co do personelu to nie zgodzę sie z PANIĄ i moja opinia to nie efekt 3 lub 4 wizyt ale wieloletnich zakupów w tej firmie uważam że personel jest bardzo kompetentny panie które tam pracują mają ogromną wiedze na temat towaru który sprzedają w żadnym salonie w płocku nie ma tak fachowego personelu , doradzają pilnują zamówień dzwonią jeśli sa jakieś problemy w trakcie realizacji zamówienia na koniec dodam wolę być obsłużony przez referentkę z bułką w ręku ale kompetentną niż przez uśmiechniętą sztucznie panią która nie potrafi w niczym doradzić ale to moje zdanie pozdrawiam Konrad Wożniak
    • babe_czka Re: Jorapol - Odradzam 26.06.15, 20:42
      Wydaje mi sie , że to nie jakiś sklepik tylko jeden z lepszych salonow w Płocku i napewno nie nazywa sie Centrum Płytek Ceramicznych ( chyba się komus pomyliło z AS Mańkowo). Jestem tam stalym klientem od kilku lat i polecam wszystkim. Musze zgodzic sie z p. Woźniakiem co do obsługi , te dwie jak je nazywasz Paniusie to chyba najbardziej odpowiednie osoby na swoim stanowisku, idź do Oliwy to zobaczysz co tznaczy olanie klienta. Pracuje z nimi jeszczemezczyzna , chyba jest kierownikiem. Mialam z nim do czynienia raz podczas reklamacji baterii, sprawa zostala zalatwiona od reki , bardzo mily, konkretny , rzeczowy czlowiek. Wszystkim polecam ten salon. Chyba Aniu miałaś ciezkie dni piszac takie bzdury. Żenada
    • Gość: Konrad Wożniak Re: Jorapol - Odradzam IP: *.052.c77.petrotel.pl 26.06.15, 21:15
      Droga Pani opinia na temat pracowników jest pani opinią i ma pani prawo do wypowiedzi na ten temat ale pisanie o lewych fakturach i łapóweczkach to już jest pomówienie i oskarżenie mnie czyli klienta i pracowników przypominam że pisanie w internecie nie jest bezkarne proszę się zastanowić nad tym a dla pani informacji jestem właścicielem firmy budowlanej
    • anna-wasowska Re: Jorapol - Odradzam 27.06.15, 12:34
      Już przy okazji napiszę,że też jestem klientką Centrum Płytek Ceramicznych Jorapol w Płocku i mam prawo do krytyki zarówno tej firmy jak i personelu,oczywiście bez wymieniania nazwisk i ważności stanowiska,gdyż mam istotne podstawy do tejże krytyki i opisów zachowań tegoż personelu.
      Pozdrawiam :)
    • omnis-cient Re: Jorapol - Odradzam 10.07.15, 21:09
      Hmmmm OLA
      • Gość: BartekS Re: Jorapol - Odradzam IP: *.google.com 11.07.15, 12:08
        Yes, OLA
        • Gość: Felek Re: Jorapol - Odradzam IP: *.google.com 11.07.15, 12:40
          Pozytyw,bravo za krytykę
        • Gość: wspolni.znajomi Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 11.07.15, 13:33
          I heard about the new position.
          • Gość: BartekS Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 11.07.15, 18:07
            but I heard northing about new position.
            • Gość: wspolni.znajomi Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 12.07.15, 00:03
              BartkuS. a może Olu W. naucz się najpierw angielskiego i dopiero pisz. Bo to co napisalaś nie ma £adu ani składu, Zapraszam na korepetycje. You`re pathetic.
              • Gość: BartekS Re: Jorapol - Odradzam IP: *.google.com 12.07.15, 09:31
                A co , chodzi tu o angielski czy o zasrana "kuliture " obsługi ? Widzę że "jakiścik detektywik" się znalazł za drobną opłata Jorapolku co powrócił z Londyn'a. Swoją drogą taki sposób obrony jaka i jakość obsługi...
                • Gość: wspolni.znajomi Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 12.07.15, 12:27
                  O widzę małe zdenerwowanie oraz brak kultury ale osobistej. "Jorapolku" , " detektywik" daje do myślenia bo już wcześniej ktoś używał tutaj zdrobnień więc grono przyjaciół nam się zawęża. See you soon in the real world.
                  • Gość: BartekS Re: Jorapol - Odradzam IP: *.google.com 12.07.15, 13:44
                    Ważny jest temat a nie odwracanie od niego uwagi czytelników. To jest właśnie to grono wspólnych znajomych. :))
                    • Gość: wspolni.znajomi Re: Jorapol - Odradzam IP: *.play-internet.pl 12.07.15, 14:19
                      Odwracanie kota ogonem , jak to pięknie brzmi. I o jakich czytelnikach mówimy skoro Aleksandra W. BartekS , i prawie cała reszta to ta sama osoba. Pozdrawiam Cię serdecznie Olu.
    • Gość: wspolni.znajomi Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 12.07.15, 20:05
      Aleksandro skoro nie chcesz żeby już odpowiadać i nie ciągnąć tematu to po co znów skopiowałaś swój pierwszy wywód. Napisz do Admina i skasuj post. And we forget about everything. Buziaki.
      • Gość: Lola nieznajoma Re: Jorapol - Odradzam IP: *.google.com 13.07.15, 11:51
        @wspolni.znajomi - drogi Zbyszku to ty? A jakże! Nie pij tyle bo tobie wszyscy znajomi pomieszali się. Uhahaha!!! My sptkaliśmy się tylko raz,jak pamiętam to na odwyku :)) Oj,nie pozdrawiam. A tak naprawdę do nie chce mi się z AAA gadać.
    • Gość: julka kochanka Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 14.08.15, 11:10
      No i jak to wszystko się zakończyło z paniami ww?
    • Gość: biedronka Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 16.09.15, 14:25
      o to to
    • Gość: Zły Klient Re: Jorapol - Odradzam IP: *.dynamic.mm.pl 15.10.15, 07:40
      A ja zle wspominam swoją wizyta w Oliwi .
      Pani z zamiast interesowac sie klientami ,bardzie była zainteresowana akwizytorem z ciuchami ?
    • Gość: Zły klient. Re: Jorapol - Odradzam IP: *.dynamic.mm.pl 15.10.15, 11:40
      Jak mogłas/eś/ czuć woń alkoholu jak pewnie jesteś cały czas pijany/na/ z rozpaczy że konkurencji dobrze się ma a u was coraz gorzej .
      To często ta akwizycja do was przychodzi ?
    • Gość: Kochanka szefa Re: Jorapol - Odradzam IP: *.play-internet.pl 16.10.15, 12:00
      Pijemy codziennie. Ale z umiarem. A alkohol potrafimy wyczuć. Jak to pijaczki.
      A co,zazdrościsz? :))
    • Gość: Czesio Re: Jorapol - Odradzam IP: *.play-internet.pl 17.10.15, 11:45
      Dokładnie tak jak pisze Klient, wszyscy macie nie po kolei w glowie . Sprawy prywatne załatwcie w realu a nie na jakimś forum.
    • Gość: Podkładanie Świnie Re: Jorapol - Odradzam IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.15, 12:11
      To jest krótki przykład jak konkurencija -konkurenciji podkłada świnie za pomoca tanie, hamskie hejterki / wpisami / .W tym przypadku czytajac te wpisy można domniemac ze sklep Oliva Invest podkłada świnie salonowy Jorapol lub na odwrót.
      ALe nie rozumiem tych salonów ..przecięż jest duża sieć innych sklepów i salonów w tej branży w Płocku ?
      Więc nie mozna sugerowac się takim bełkotem przy wizycie i zakupie ww. salonach tylko kierowac się własnym rozumem .
    • Gość: ela loppe Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 17.10.15, 14:05
      Trzeba być niezłym idiotą,żeby nie wiedzieć o opisywanej gó...anej pracy sprzedawczyń czy referentek a upierać się,że chodzi o konkurencję i złośliwość.
      Gó...aność pracy w dzisiejszych czasach przekłada się na krytykę konsumentów, słuszną, oraz spadek obrotów.Tak też zrobiła Pani@Wasowska.
      Zawziętość z jaką tu na forum nieudacznicy bronią siebie i swojego lenistwa jest wręcz zaskakująca,niesmaczna a wręcz ....gó...ana.
      Nigdy tam nie zajrzę!
    • kajkadomek123 Re: Jorapol - Odradzam 31.10.15, 11:52
      Od niedawna jestem klientką Jorapolu w Płocku. Zanim tam poszłam zapoznałam się z opiniami na tym forum, ale mimo wszystko postanowiłam przekonać się na własnej skórze jak jest z obsługą. Jorapol polecało mi kilkoro znajomych. Od pierwszego momentu pozytywne zaskoczenie. Jestem zwykłą, przeciętną klientką bez zasobnego portfela. W moim przypadku było zupełnie odwrotnie. Miła, fachowa obsługa, właściwie od początku - mam nadzieję, że do końca zakupów - sposób obsługi przerósł moje oczekiwania. W Jaropolu pomogli mi urządzić mój nowy dom. Nigdy nie byłam traktowana jak intruz, wręcz przeciwnie. Dzięki p. Iwonce urządzenie łazienki stało się przyjemnością. Dziękuję za to.
    • Gość: Helops Re: Jorapol - Odradzam IP: *.google.com 27.11.15, 07:59
      Jak ktoś jest idiotą to będzie uważać,że to inni są tymi idiotami. I tak jest z raboczymi tej firmy.
    • Gość: Jacek Re: Jorapol - Odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.16, 23:21
      A kiedyś to była całkiem niezłą firma
    • Gość: fifa Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 12.02.16, 17:26
      Gó... się tam zmieniło bo jak było tak i jest
    • Gość: Tam są ok . Re: Jorapol - Odradzam IP: *.dynamic.mm.pl 12.02.16, 19:24
      Słyszałem od przyjaciół i rodziny ze w Płońsku /główna siedziba / i okolice cieszą się bardzo dobrą opinio.
    • Gość: fifa Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 12.02.16, 20:20
      "opinio" to łoni kiedyś cieszyli się w powiecie tera g.... z tego ostałoś
    • Gość: jol Re: Jorapol - Odradzam IP: *.plock.mm.pl 13.02.16, 14:28
      Ty "obcokrajowcu" nielegalnie pracujący w płocku pisz no poprawnie po polsku bo nie wiadomo o co ci chodzi.A kto ciebie zatrudnia bez urzędu skarbowego co? Bo ja wiem
      • Gość: Arti Re: Jorapol - Odradzam IP: *.class98.petrotel.pl 13.02.16, 18:10
        Nie byłem już tam kilka miesięcy, wtedy były taka czarna i blondi, mnie kręciła ta druga, a wasze jakie są opinie?
    • Gość: Do kolegi . Re: Jorapol - Odradzam IP: *.dynamic.mm.pl 22.02.16, 20:50
      Hej co tam u ciebie u mnie super...tylko mało kanałów w TV..i wczoraj kotlet był nie dosmażony ..Pozdrawiam Mariusz T..
      Ps .Wpadnij do mnie w odwiedziny .
    • anna-wasowska Re: Jorapol - Odradzam 10.04.16, 09:30
      Jednak niewiele się zmieniło w Jorapolu płockim. Panie siedzą nadal nie interesując się chodzącymi po sklepie klientami.---Ale,to było do przewidzenia (kierownika nie ma myszy robią co chcą). Czyżby nóżki bolały?
    • Gość: Balbina Re: Jorapol - Odradzam IP: *.opera-mini.net 14.08.16, 11:02
      Widać z dyskusji że jak było tak i niewiele się poprawiło.Paniusie siedzą albo stoją a nie podejdą,nie spytają czy czegoś pomóc.Drożyzna i jeszcze raz drożyzna a na zamówiony towar czekałam tydzień. O!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka