Gość: Konsensus IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 13:34 Brawo Kowalski ... Masz szansę na mój głos, cenię ludzi inteligentnych - Kim jest Kowalski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Kim jest ...? 09.10.02, 16:50 Gość portalu: Konsensus napisał(a): > Brawo Kowalski ... Masz szansę na mój głos, cenię ludzi inteligentnych - Kim > jest Kowalski? Ciekaw jestem, czy ten wpis nie jest przypadkiem wyborczą autoreklamą? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
takalbonie Re: Kim jest ...? 10.10.02, 10:44 wiesz nawet antyreklama jest reklamą i odnosi porządany skutek. w każdym razie Kowalski jest koloru red i jest z sml. i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
toreado Re: Kim jest ...? 10.10.02, 13:19 Pomysł stary i wyświechtany jak 10-letnia kurtka bezdomnego. Pamiętacie taka reklamę (mnie więcej...) gdzie jest X? Nie ma go w pracy. Nie ma w biurze. nie ma go w szkole....Bo jego w ogóle nie ma. Bo jego rodzice używali prezerwatyw marki.... To coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
ploom Re: Kim jest ...? 10.10.02, 14:59 takalbonie napisał: > wiesz nawet antyreklama jest reklamą i odnosi porządany skutek. > w każdym razie Kowalski jest koloru red i jest z sml. i wszystko jasne. ... wytłumacz mi proszę czemu jeśli nawet jest z SML-u to jest wszystko jasne i czy określenie red pasuje do młodego człowieka. Podziel się wiedzą, która najwidoczniej masz o wszelkiej maści politykach i napisz jeszcze kto dla Ciebie jest biały a kto czarny, ... a i może zdradź też ogółowi na kogo zagłosujesz, wydaj nam tych sprawiedliwych. Coś mi się wydaje, że z Ciebie jest klasyczny populista i negator i jeszcze kilka, ale sobie daruję ... Odpowiedz Link Zgłoś