Dodaj do ulubionych

Napadał bez powodu, bo lubi bić

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 00:32
Dajcie mi jego adres!
Obserwuj wątek
    • Gość: bitka naprać gnoja po pysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 00:46
      A może wcześniej spuści on manto pani sędzi? Wtedy zapewne zmieni zdanie.
      • Gość: olo Re: naprać gnoja po pysku IP: *.pgi.waw.pl 21.06.06, 08:13
        U mnie w Szczecinie tez byl taki bezkarny gó..arz. Miał 16 lat i nie tylko bił
        każdego, kto sie napatoczył ,ale też okradal samochody sąsiadów. W końcu 3
        sąsiadów zasadziło sie na niego, dostał kilka razy po pysku, potem naciągnęli
        wór na łeb i zaprowadzili do lasu nad wykopany dół. Powiedzieli jeśli jeszcze
        raz coś komuś zrobi to znajdzie sie w tym dole. Łobuziak sie posikał ze
        strachu. Od tej pory jest cisza i spokój. Nawet zaczął kłaniać sie sąsiadom.
        Oczywiście na policje ze skargą nie poszedł.
    • Gość: ccc Do sądu podać sąd IP: 213.77.100.* 21.06.06, 10:01
      Następny pokrzywdzony powinien od sądu dostać odszkodowanie za rozmyślne
      narażenie zdrowia i życia przez powyższą decyzję sądu. Nie jest sąd świętym ale
      czymś więcej... aniołem stróżem, który o nas się martwi, aby taki łobuz nam nie
      zrobił krzywdy. Prawda ? Czy sąd chodzi do Kościoła ?
    • Gość: Trolek Re: Napadał bez powodu, bo lubi bić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:18
      I to rozumiem. Jest wolność albo nie.
    • Gość: Hibiskus Re: Napadał bez powodu, bo lubi bić IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.06, 18:27
      Resocjalizacja NIE! Utylizacja TAK!
      • Gość: bynio Re: Napadał bez powodu, bo lubi bić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:25
        Takim chłopakiem powinny się zainteresować szkółki bokserskie.Dobry ;materiał
        ;na boksera.
    • Gość: anonim Re: Napadał bez powodu, bo lubi bić IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 21.06.06, 23:54
      wiem ze to co zrobił ten chłopak jest odrazajace i kazdy z nas mysli sobie jak
      by go tylko jak najbardziej ukarac!! ale to nie jest tak do konca ten chłopak
      jest murzynem po prostu co drugi naptkany człowiek ma cos do niego i po prostu z
      powodu koloru skory dokucza mu... czy to jest fair??ten chłopak nie raz dostał
      od innych starszych ludzi którzy nie toleruja jego pochodzenia !! a wtedy nikt
      sie tym nie zainteresował ze dpostał za to ze ma inna kolor skory...moze on po
      prostu probuje wyładowac w ten sposob swoje emocje?? jest on na pozór bardzo
      spokojnym i miłym chłopakiem ... wychodze z załozenia ze na tpo wszytsko musi
      miec wpływ to ze on nie czuje sie swojo w nbaszym otoczeniu !! nie jest łatwo
      zyc bedac wytykanym placami !! cały czas mówi sie o Martinie G. Ale przecież
      napewno nie działał on sam jest to chłopak sredniej postury i nie sadze aby mogł
      zrobic taka krzywde innej osobie Mateusz L. działal z nim a pisze sie o nim
      bardzo mało jakby tylko stał... Moze warto dac mu druga szanse!!! a jesli chodzi
      o to ze nie był to pierwszy raz to ja wiem ze on nie działał sam a poza tym
      połowie z tych rzeczy on sie tylko przygladał !!! Dajmy mu szanse !!! moze ja
      wykorzysta i sie zmieni nie przekreslajmy ludzi po jednym głupim incydencie a
      jesli wszytsko zrozumiał???? pamietajmy ze gdy jego bili nikt o tym nie pisał....
      • Gość: turb Re: Napadał bez powodu, bo lubi bić IP: *.zasp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:22
        Gdyby jego bili wszyscy by pisali wlasnie na dowod tego ze w Polsce jest brak
        jest tolerancji. To ze ktos jest bialy czy czarny, sefleni sie lub jąka, wcale
        nie usprawiedliwia jego zachowania.
        • Gość: anonim Re: Napadał bez powodu, bo lubi bić IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 23.06.06, 15:16
          No dobra ale to że wszyscy się nad nim wyżywali wplyneło na jego psychike!!!
          Może i go to nie usprawiedliwia ale trzeba wziąć to pod uwage w czasie sprawy...
          • Gość: turb Re: Napadał bez powodu, bo lubi bić IP: *.c153.petrotel.pl 24.06.06, 19:36
            A to ze Hitler nie jadl miesa, prawdopodobnie tez moglo wplznac na jego
            yachowanie i psychike, tez powinnismy brac pod uwage_ Porownanie rzecz jasna
            celowo przesadzone.
    • Gość: do gruby Re: Napadał bez powodu, bo lubi bić IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 24.06.06, 15:39
      a moze ty daj swoj adres
    • Gość: mateusz Re: Napadał bez powodu, bo lubi bić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:48
      Ja wraz z moimi kolegami byłem na tym przegranym turnieju i stałem sie ich
      ofiara.Mam do tej pory spore kompłikacje z ta noga.Przeszedłem dwie
      operacje.MOze mi ktos powiedziec co sie dzieje teraz ze sprawcami tego
      incydenyu!!!!!Maja juz sprawe.pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka