Dodaj do ulubionych

Ostatni trening Pawła Magdonia

IP: 83.2.116.* 10.01.07, 22:07
Magdoń nie opuszcza się tonącego okrętu... taki z ciebie reprezentant... co
obiecałeś kaleko kibicom...
Obserwuj wątek
    • Gość: eMPe Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:43
      dużo zrobił dla klubu gdyby nie On to Wisła nie zdobyła by PP i pewnie teraz by
      była w 2 lidze..Gratki dla Pawła!
    • Gość: Kowalski Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 06:36
      A Sobczak przechodzi jeszcze rehabilitacje - W ENKLAWIE!! Sportowiec za trzy
      grosze:((
      • Gość: lex Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 08:50
        Sobczak trochę grał jak go trenerzy trzymali na zgrupowaniach z daleka od
        Płocka i na świerzości zagrał kilka spotkań przyzwoicie na początku
        sezonu.Sobczak proponuje szkółkę "Jak zmarnować sobie karierę pilkarską -
        pierwsza lekcja gratis w każdą sobotę początek 22.00.Jeżeli chodzi o Magdonia
        to nie takie gwiazdy odchodziły ale za parę występow -dzięki.
    • Gość: ol Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:06
      okrętu, który swoimi występami sam niemal zatopił jesienią...
    • Gość: aNDRZEJ Tak sie niszczy WISLĘ I ŁOCK IP: *.c240.petrotel.pl 11.01.07, 10:54
      Panie prezesie ta pozycja tego klubu ,jak bóg w niebie powinna tak dać panu
      satysfakcje w zdrowiu . Wtedy bys poczuł co zrobiłes . Sprzedając Magdonia
      jestem utwierdzony w tym że jesteś pan następny sprzedawczyk. Panie
      prezydencie Milewski pan jestes PREZYDENTEM mojego miasta mozesz pan pomóc nam
      kibicom i wpłynać na to by ten ;Likfidator "nie zniszczył naszego klubu!!!
      Sprzedał dobrego zawodnika po co?Po to by co ratowac ? Dla mnie to smierdzi
      spadkiem . A ta bestia odejdzie i będzie sie smiać nam w oczy że frajerstwo
      jest w Płocku. Pana też to dotycz, myśle że jesteś pan płodczanin. I wiecej pan
      mozesz niźli ja zwykły kibic ,i mysle ze nie jestem wtym sam/Od ubiegłego roku
      ten klub spada w dół i śmieją sie z nas . Prezes ORLENU milczy wiec ma to w
      nosie on nie stąd wiec jasne ma to w du....Ale ja tu mieszkam i prosze o
      pomoc .Już nie raz prosilem ,wiec jeszcz raz pozwole sobie prosić CZY RUSZY
      KTOS TO GNIAZDO ŚMIERDZĄCE WSTYDEM w CAŁEJ PLOSCE.Szkoda ze nie można jednemu
      na rok łba odszczelic był by porzadek wtedy!!!!
      • Gość: o jejku Re: Tak sie niszczy WISLĘ I ŁOCK IP: *.class147.petrotel.pl 11.01.07, 12:09
        PŁODCZANINEM??? Człowieku durny.... odejdź od komputera Buraku.... błagam Cię.
        Twoja inteligencja i umiejętność pisania z BYKAMI zabija moje ego!!!
    • Gość: jaca Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.class147.petrotel.pl 11.01.07, 12:51
      Andrzej ma rację.Chalupiec ma Wisłę w dupie.Dmo..ma Wisłę w dupie.A władze
      miasta udają ze tego nie widzą.Ruszcie tyłki i zacznijcie działać w sprawie
      Wisełki bo to jest nasze płockie.Sprzedawać najlepszego obrońce w sytuacji
      beznadziejnej to kradzież i morderstwo.Dmochu ty złodzieju!!!!!!!!
    • Gość: MarcinM Dziękujemy Darek !! IP: *.stacje.agora.pl 11.01.07, 13:03
      Dziękuję Darku za wszystkie lata w Płocku !!!!!!
      I klnę na zarząd jak można było do tego dopuścić....
      • Gość: xs Re: Dziękujemy Darek !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:50
        No i co robzak w Enklawie ? Jakies zdjecia, dowody? Pozatym sportowiec wedlug
        ciebie nie moze w zyciu wypic browara czy kieliszka przeciez to tez czlowiek ?
        Co innego jak by chodzil tam i byl wynoszony przez kolegow ale nie sposob mi
        uwierzyc zeby tak bylo.
        Z krytyka Dmoszynskiego sie pohamujcie, bo duzo dobrego ten czlowiek zrobil
        jednak dla klubu i na szacunek zasluguje, to ze teras jest gorzej to nie znaczy
        ze trzeba go wyzywac i zwalniac na roznych forach - tylko przemilczec a
        rozliczyc na koniec sezonu.
        Romuzga i tak niegral juz na pierwszoligowym poziomie, jednak byl czescia
        histori tego klubu, moze wroci do plocka po zakonczeniu kariery i bedzie szkolic
        mlodziez?
        • Gość: gimbo Re: Dziękujemy Darek !! IP: *.warszawa.dialog.net.pl 11.01.07, 21:38
          nie może
    • Gość: orto Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:09
      Napisal z bledami-to fakt,ale tu wazniejsze jest to co napisal,przeslanie,tresc
      tego postu-i ja sie pod tym w calosci podpisuje i popieram.
      • Gość: zmartwiony Weźcie się do roboty jełopy z zarządu.... IP: *.c244.petrotel.pl 11.01.07, 21:09
        Wszystko to wyglada na celowe dzialanie zarzadu skutkiem czego ma być spadek do II ligi no chyba ze Dmo jest takze zamieszany w handel meczami i juz wie ze nie opyla sie budowac tutaj druzyny bo i tak prawda wyjdzie na jaw. Wiele domyslow w naszych glowach ale czemu sie dziwic dawno nie bylo takiego balaganu w naszym klubie - jest zle.
    • Gość: Płock Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:00
      Dmo musi odejść. Za
      Sobola,Milę,Łobodzińskiego,Wasyla,Pachelskiego,Rogalskiego,Popka.
      Za bałkany i czechy.Spadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka