Gość: Erni IP: 83.2.116.* 10.01.07, 22:07 Magdoń nie opuszcza się tonącego okrętu... taki z ciebie reprezentant... co obiecałeś kaleko kibicom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eMPe Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:43 dużo zrobił dla klubu gdyby nie On to Wisła nie zdobyła by PP i pewnie teraz by była w 2 lidze..Gratki dla Pawła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 06:36 A Sobczak przechodzi jeszcze rehabilitacje - W ENKLAWIE!! Sportowiec za trzy grosze:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 08:50 Sobczak trochę grał jak go trenerzy trzymali na zgrupowaniach z daleka od Płocka i na świerzości zagrał kilka spotkań przyzwoicie na początku sezonu.Sobczak proponuje szkółkę "Jak zmarnować sobie karierę pilkarską - pierwsza lekcja gratis w każdą sobotę początek 22.00.Jeżeli chodzi o Magdonia to nie takie gwiazdy odchodziły ale za parę występow -dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:06 okrętu, który swoimi występami sam niemal zatopił jesienią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNDRZEJ Tak sie niszczy WISLĘ I ŁOCK IP: *.c240.petrotel.pl 11.01.07, 10:54 Panie prezesie ta pozycja tego klubu ,jak bóg w niebie powinna tak dać panu satysfakcje w zdrowiu . Wtedy bys poczuł co zrobiłes . Sprzedając Magdonia jestem utwierdzony w tym że jesteś pan następny sprzedawczyk. Panie prezydencie Milewski pan jestes PREZYDENTEM mojego miasta mozesz pan pomóc nam kibicom i wpłynać na to by ten ;Likfidator "nie zniszczył naszego klubu!!! Sprzedał dobrego zawodnika po co?Po to by co ratowac ? Dla mnie to smierdzi spadkiem . A ta bestia odejdzie i będzie sie smiać nam w oczy że frajerstwo jest w Płocku. Pana też to dotycz, myśle że jesteś pan płodczanin. I wiecej pan mozesz niźli ja zwykły kibic ,i mysle ze nie jestem wtym sam/Od ubiegłego roku ten klub spada w dół i śmieją sie z nas . Prezes ORLENU milczy wiec ma to w nosie on nie stąd wiec jasne ma to w du....Ale ja tu mieszkam i prosze o pomoc .Już nie raz prosilem ,wiec jeszcz raz pozwole sobie prosić CZY RUSZY KTOS TO GNIAZDO ŚMIERDZĄCE WSTYDEM w CAŁEJ PLOSCE.Szkoda ze nie można jednemu na rok łba odszczelic był by porzadek wtedy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o jejku Re: Tak sie niszczy WISLĘ I ŁOCK IP: *.class147.petrotel.pl 11.01.07, 12:09 PŁODCZANINEM??? Człowieku durny.... odejdź od komputera Buraku.... błagam Cię. Twoja inteligencja i umiejętność pisania z BYKAMI zabija moje ego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.class147.petrotel.pl 11.01.07, 12:51 Andrzej ma rację.Chalupiec ma Wisłę w dupie.Dmo..ma Wisłę w dupie.A władze miasta udają ze tego nie widzą.Ruszcie tyłki i zacznijcie działać w sprawie Wisełki bo to jest nasze płockie.Sprzedawać najlepszego obrońce w sytuacji beznadziejnej to kradzież i morderstwo.Dmochu ty złodzieju!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinM Dziękujemy Darek !! IP: *.stacje.agora.pl 11.01.07, 13:03 Dziękuję Darku za wszystkie lata w Płocku !!!!!! I klnę na zarząd jak można było do tego dopuścić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Dziękujemy Darek !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:50 No i co robzak w Enklawie ? Jakies zdjecia, dowody? Pozatym sportowiec wedlug ciebie nie moze w zyciu wypic browara czy kieliszka przeciez to tez czlowiek ? Co innego jak by chodzil tam i byl wynoszony przez kolegow ale nie sposob mi uwierzyc zeby tak bylo. Z krytyka Dmoszynskiego sie pohamujcie, bo duzo dobrego ten czlowiek zrobil jednak dla klubu i na szacunek zasluguje, to ze teras jest gorzej to nie znaczy ze trzeba go wyzywac i zwalniac na roznych forach - tylko przemilczec a rozliczyc na koniec sezonu. Romuzga i tak niegral juz na pierwszoligowym poziomie, jednak byl czescia histori tego klubu, moze wroci do plocka po zakonczeniu kariery i bedzie szkolic mlodziez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimbo Re: Dziękujemy Darek !! IP: *.warszawa.dialog.net.pl 11.01.07, 21:38 nie może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orto Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:09 Napisal z bledami-to fakt,ale tu wazniejsze jest to co napisal,przeslanie,tresc tego postu-i ja sie pod tym w calosci podpisuje i popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiony Weźcie się do roboty jełopy z zarządu.... IP: *.c244.petrotel.pl 11.01.07, 21:09 Wszystko to wyglada na celowe dzialanie zarzadu skutkiem czego ma być spadek do II ligi no chyba ze Dmo jest takze zamieszany w handel meczami i juz wie ze nie opyla sie budowac tutaj druzyny bo i tak prawda wyjdzie na jaw. Wiele domyslow w naszych glowach ale czemu sie dziwic dawno nie bylo takiego balaganu w naszym klubie - jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płock Re: Ostatni trening Pawła Magdonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:00 Dmo musi odejść. Za Sobola,Milę,Łobodzińskiego,Wasyla,Pachelskiego,Rogalskiego,Popka. Za bałkany i czechy.Spadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś