budowniczy 15.04.07, 00:25 Byłem dziś w teatrze (sala Dzieci Płocka ), na Opali... Dobra zabawa i pełna sala. Idżcie, namawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: idżcie na Opalę 15.04.07, 09:26 Zamierzam się wybrać. A gdzie się teraz kupuje bilety na spektakle? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: idżcie na Opalę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 09:28 w kasie Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopisem Re: idżcie na Opalę 15.04.07, 11:49 Ja bym chętnie poszedł, ale jak to jest grane w jakiejś ciasnej dusznej sali to ja dziękuję...pozatym Teatr powinien pracować też w wakacje, rzadko, ale powinien Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: idżcie na Opalę 15.04.07, 13:40 dlugopisem napisał: > Ja bym chętnie poszedł, ale jak to jest grane w jakiejś ciasnej dusznej sali > to ja dziękuję... No cóż, jak się nie ma co się lubi... Byłem w tymczasowym kinie, które umarło śmiercią naturalną tuż po narodzinach (może dlatego, że się spodobało), więc i do tymczasowego teatru mimo wszystko się jednak przejdę. Oczywiście o ile dowiem się, gdzie można nabyć bilet. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś