Dodaj do ulubionych

Majewski dyrektorem sportowym Wisły

11.06.07, 22:33
Dziwna decyzja.
Obserwuj wątek
    • Gość: xs ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:38
      A Majewski to sie na tym zna? Mogliby wkoncu przedstawic bardziej jasnie
      zasady sponsoringu. Bo narazie sa pewne rozbierznosci.. mowiono o 30mln przez
      3 lata , mowiono o 5 mln na ręke i 5mln (1zl+1zl) na nogę rozumiałem to tak
      ze dadzą 5mln na noge jezeli inni inwestorzy tez dadza 5mln (łącznie 10mln) ,
      a z tego artykulu wynika ze daja 6mln na ręke , 3 mln na nogę i 1 mln na
      stadion (ktory przejmuje miasto! i to ono bedzie się nim zajmowac) oraz "1zł
      za 1zł" .. czyli nie ma ograniczenia w postaci 30mln zł (i max 5mln na
      nogę?)??
    • Gość: ??? Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:49
      Czyli co ? Woliński wypada z gry w tym tygodniu ?
      • Gość: kibic Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:02
        Oby....
        • Gość: Erni Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: 83.2.116.* 11.06.07, 23:32
          Panowie ruszcie coś z zawodnikami do nożnej, jest np. wielu ciekawych
          zawodników w Łęcznej ... Pawelec, Sokolenko itd...
          • Gość: jaś Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:51
            Napewno ma odpowiednie wykształcenie na dyrektorski stołek...Wiele razy
            pokazał ,ze zależy mu na kasie,nie na Wisle czy kiedyś Petrochemii........Może
            na starość sie zmienił....heheheh.Zaczynaja sie jaja.............
        • Gość: d b Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:50
          dzis na spotkaniu z kibicami prezes powiedzial ze jest 12 milionow po 6 na
          kazda sekcje
          sa prowadzone rozmowy z innymi sponsorami
          Adas Majewski bedzie odpowiadal za transfery chce sprowadzic walecznych
          mlodych i co najwazniejsze Polskich zawodnikow
          zostaja w zespole
          Skrzypiec Peko Kowalski Peszko Gevorgyan Michalek Gregorek Kretkowski
          Mierzejewski Wyczalkowski Lemanowicz Jasinski Dylewski Zilic

ogolnie na spotkaniu panowala wesola atmosfera pomimo spadku nie ma co sie
          zalamywac my najwierniejsi kibice bedziemy z naszym klubem na dobre i na zle

• Gość: znawca tematu Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 07:32
            wan zostaje = nie awansujemy :(

taka prawda, nie ma się co oszukiwać. poza tym nie mamy bramkarza!!!!!! Skowron
            jest 2 x lepszy od tego skrzypca
    • Gość: lolo Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:51
      wiadmo że Wolińskiego zastąpi Marek Witkowski, a za Janinckiego w przyszłości
      wejdzie Kubera. Tak to Milewski i jego grupa zdobywają kolejne terytorium w
      mieście.
      Termin konteraktu 3 lata i potem koleś Jasińskiego powie, znów mnie wybierzcie
      to będzie kasa na kolejne lata. Śmiech i pożal się kibicu spektakl. Prezes PKN
      Orlen dyktuje warunki kiedy to za czasów Wróbla PKN chciał dać klub na 10 do
      15 lat miastu z kasą 12 mln zł rocznie. No i miasła Wisła dostać to co Roce Dmo
      oddał, a to dodatkowo 2 mln zł. rocznie. czyli 14 duzych baniek.
      A co z Wiżckiem wiernym Pana Dmo czy utrzyma on swą dupcie na posadzie? wierrzę
      że tak bo to wazelina i kłamczuszek nie lada. Do boju w II lidze, a i z ręczną
      po odejściach nie będziew lekko.
      • Gość: jaś Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:54
        Witkowski kolejnym dyrektorem???Od razu niech będzie Koszewski!
        Rodzinka,trzymajaca zawsze palec w ratuszu.........
        • Gość: gool Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 00:23
          debile powinniscie sie cieszyc ze Witkowski i Maja sa z Plocka pewnie byscie
          chcieli ludzi z warszawki jak to bylo za kadencji Dmo
          • Gość: Latigol Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.hypair.net 12.06.07, 05:42
            W Polsce zapanowała moda na dyrektorów sportowych, tylko kto rozliczy ich z
            pracy, co mają w obowiązkach? Udało się Mielcarskiemu, ale z Petrescu znali się
            wcześniej i potrafili dogadać. A co w przypadku jak trener widzi innych
            wykonawców swojej taktyki, a dyrektor innych? Wisła ta krakowska pokazała też
            inne oblicze, dyrektor Bednarz liczył na trenera i prezesa, prezes na dyrektora
            i Dolhy nie ma już w klubie, nie ma też jedną nogą inny zawodników bo nie mają z
            kim rozmawiać. Dziwi natomiast, że nikt nie krzyczy po tym jak zostaliśmy MKS,
            ładnie sprzedają wizerunek, że tak jest lepiej, że tak będzie więcej pieniędzy i
            podobne głupoty.
            • Gość: hierarch Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 08:06
              Istotnym elementem zarządzania ( firmą czy klubem ) jest hierarchia i zakres
              odpowiedzialności . Mam w związku z tym pytanie dotyczące pozycji dyrektora
              sportowego piłki ręcznej w klubie . Czy będzie on zwierzchnikiem trenera ? Czy
              do niego będzie należał dycydujący głos np. kogo sprowadzić , kim grać ? Jesli
              tak to układ ZWIERZCHNIK MAREK WITKOWSKI - PODWŁADNY BOGDAN ZAJĄCZKOWSKI = NIE
              BĘDZIE FUNKCJONOWAŁ WE WIŚLE PŁOCK . Wydaje mi się ,że najzdrowszym i zupełniem
              naturalnym posunięciem powinno być przesunięcie Zajączkowskiego na dyrektora
              sportowego , Marka Witkowskiego z asystenta trenera na I-szego Trenera ( wraz z
              Arturem Góralem ). ALE TO TYLKO MOJE SUBIEKTYWNE ZDANIE .
              • Gość: qwerty Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:50
                a moze jest robione miejsce dla Krzysztofa Kisiela??
                • Gość: kolo Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 13:53
                  Majewski dyrektorem od nożnej ,Witkowski od ręcznej hehehehehe... jajca ja tam
                  do nich nic nie mam niech zostana ale najpierw niech porobią w tym biznesie np
                  doradca ,pracownik działu etc. to tak jakby ucznia podstawówki albo liceum
                  zrobić dyrektorem szkoły /no bo przeciez do niej chodzi/.Ale w tym miescie nic
                  nie dziwi ,Kubera dyrektorem Klubu jasne przecież chodzi na mecze i to
                  styka ,ciekawe kim zostanie Niedzielski przecież jego żona tak jak Witkowskiego
                  też pracuje w ratuszu.Mam przeczucia że Wisła na II lidze się nie zatrzyma.
                  • Gość: kibic kto zostaje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:49
                    czy moglby ktos napisac czy byla mowa o wypozyczonych z wisly zawodnikach ?? co
                    z jasinskim, mierzejewskim,grzeszczykiem czy jeglinskim ?? ktos o nich
                    wspomnial??
                    • Gość: jaś Re: Kto dowodzi klubem-Janicki czy Milewski ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:04
                      Wolał bym sto razy Niedzielskiego niż Witkowskiego.Niedzielski to człowiek z
                      klasę ,inteligentny.Witkowski niestety to jego przeciwieństwo,ale teściu
                      Mareczka widać działa........... :-(
                      p.s widać już nikt nie pamieta jak witkowski pokazywał kiedyś prezesowi
                      wisły "faka",czy tego,że nie podał ręki byłym kolegom z druzyny (mecz w
                      kielcach).Niech Milewski z Janickim też sie z tym liczą ,ze kiedyś
                      niezadowolony mareczek pokaże publicznie co o nich mysli......
                      • Gość: fan Wisełki Re: Kto dowodzi klubem-Janicki czy Milewski ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:50
                        jaś, widzę, że jesteś wielkim oponentem Witkowskiego, widać masz jakiś ukryty
                        uraz do niego. Czy nie ma dla Ciebie znaczenia, że wrócił do Płocka i zakończy
                        karierę (którą poźniej być może kontynuuje jako trener) w klubie, w którym się
                        wychował? Czy teraz za każdym razem jak gdzieś pojawi się nazwisko Witkowski,
                        Ty wyskoczysz z pretensjami sprzed 10 lat? A czy nie widzisz, że Witek własnie
                        w ten sposób chce odkupić grzechy przeszłości? Ja już mu dawno wybaczyłem
                        sprawę z Kielcami i ucieszyłem się gdy przed 4 laty powrócił do Wisły.
                        Poważnie. Wygrał nam niejeden mecz, a w pamięci do konca zycia utkwił mi mecz z
                        THW Kiel. I założę się, że gdyby Witkowski mógł cofnąć sie w czasie to inaczej
                        pokierowałby swoją karierą. Był młody i moze troche naiwny. Po wielu latach
                        zrozumiał swoje zachowanie.
                        Ps. Nie jestem jakimś super zwolennikiem tego pomysłu, żeby Witkowski był
                        prezesem do spraw piłki ręcznej (a swoją drogą żadne oficjalne info się jeszzce
                        nie ukazało, ktoś rzucil tylko w internecie hasło). Wole zeby jeszcze grał
                        Ps.2 Nie musisz odpowiadac na wyżej postawione pytania. Jak ktoś zywi niechęć
                        do drugiej osoby to zawsze się do czegoś przyczepi.
                        • Gość: Latigol Re: Kto dowodzi klubem-Janicki czy Milewski ?? IP: *.hypair.net 12.06.07, 17:12
                          Te dyrektory ds. sportowych to iście polski wymysł ostatnich miesięcy. Mamy
                          kolejny przykład z Legii, Trzeciak się dogadał z Bąkiem, ale nie zgodziły się
                          prezesy na kase i dupa. Janicki idzie tedy, którędy idą trendy, czyli zróbmy
                          faceta dyrektorem i odrazu profesjonalnie wyglądamy hehehe. Ten Ferguson z
                          prowincji jak widzę sam zajmuje się kupnem zawodników, którzy mają tworzyć siłę
                          drużyny, ma jedynie szperaczy i sztab ludzi do analizy i sporządzania kontraktów
                          wide Tavez z ubiegłego sezonu. Ale my tam jesteśmy Europa pełna geba, full wypas
                          profesjonalizm.
                        • Gość: jaś Re: Kto dowodzi klubem-Janicki czy Milewski ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 18:43
                          To,że Ty mu wybaczyłeś to nie znaczy,ze ja muszę też o tym zapoomnieć,Jeśli
                          piszesz,że ja mam uraz do niego,to pewnie ty go uwielbiasz....Mówisz,ze wygrał
                          nam mecz z Kiel,a ja mówie,ze niejeden przegrał(Zagłebie).Ciekawe,ze tak dobrze
                          sie orietujesz w zakamarkach jego umysłu,ze wiesz,co zrozumiał,że wiesz że
                          postapił by teraz inaczej,że wtedy myśał inaczej,że chce odkupic winy.......
                          p.s -nadal uważam,ze Niedzielski jest o klasę lepszy
                          p.s.2 nie musisz mi odpisywac,bo znów usłyszę,ze sie czepiam.Jak ktoś ma klapki
                          na oczach,lub interes w tym,zeby wybielać Witkowskiego,to nic nie
                          poradzę,zresztą nie bede już sie tarcił czasu na pisanie o nim........
                          • Gość: szczyp.. Re: Kto dowodzi klubem-Janicki czy Milewski ?? IP: *.c243.petrotel.pl 12.06.07, 21:48
                            marionetki musza byc :)
                            sorry, ale dyrektorem ds. sportowych powinien byc czlowiek z najwyzszej polki
                            swiata biznesu-sportu (niestety jedno z drugim sie laczy)...
                            kiedys byl to Strejlau :)

pzdr
                            szczyp..
                            • Gość: szczyp.. Re: Kto dowodzi klubem-Janicki czy Milewski ?? IP: *.c243.petrotel.pl 12.06.07, 22:09
                              wlasnie przeczytalem, ze Janas w Koronie :)
                              ekstraklasa.wp.pl/kat,37358,wid,8926268,wiadomosc.html?rfbawp=1181678771.328&ticaid=13e9e
                              • Gość: gach Re: Kto dowodzi klubem-Janicki czy Milewski ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:45
                                brawo dajmy szanse młodym a my kibice pomożemy.
                                • Gość: pol Re: Kto dowodzi klubem-Janicki czy Milewski ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 18:45
                                  Ciekawe kto odpowie za błędy ...rada nadzorcza Wisły ? < pan Janicki szef rady
                                  nadzorczej dla przypomnienia >...pan M.Wiącek ? a może nie ma winnych ? ...WIĘC
                                  BAWMY SIĘ DALEJ BRAWO !!!
    • Gość: dieta Re: Majewski dyrektorem sportowym Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:49
      Jaś - najpierw schudnij poten pisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka