stuntman 01.06.08, 17:33 Prace idą dość szybko: stuntman.neostrada.pl/DSC05070.JPG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniel.jed Re: Biurowiec Rynexu 04.06.08, 01:17 To chyba żaden biurowiec Rynexu, jeżeli jest na wynajem? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Biurowiec Rynexu 11.06.08, 19:28 Żadna rewelacja imho, ale dobrze że znika kolejny parterowy pawilon których po prostu nie trawię:) Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Biurowiec Rynexu 06.08.08, 21:11 Przechodziłem dzisiaj i cyknąłem: stuntman.neostrada.pl/DSC05567.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Biurowiec Rynexu 07.08.08, 07:34 Troszkę wyższy ten budynek na wizualizacji się wydawał, zresztą to zdjęcie to pokazuje, jakoś tak go przycisnęło. Podtrzymuję zdanie że takimi budynkami w ogóle nie powinniśmy się podniecać :/ Ale w płockich warunkach... Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Biurowiec Rynexu 05.12.08, 23:02 konrad_wp napisał: > Podtrzymuję zdanie że takimi budynkami w ogóle nie powinniśmy się podniecać :/ > Ale w płockich warunkach... Tia... Przejeżdżając dzisiaj obok zauważyłem, ze swoje neony na parterze zapalił Millenium Bank. Kolejny bank w okolicy... Turysta, gdyby go tendencyjnie oprowadzić po wybranych ulicach i dzielnicach doszedłby do wniosku, że Płock bankami i dyskontami stoi! Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak85 Re: Biurowiec Rynexu 08.12.08, 13:40 no bo komu potrzebny w Płocku biurowiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Biurowiec Rynexu 10.12.08, 11:37 fifrak85 napisał: > no bo komu potrzebny w Płocku biurowiec ? Dowiemy się tego, gdy powstanie płockie centrum biurowe, czy jak to się ma nazywać, na terenie po mleczarni. Heh... o ile powstanie! Sądzicie, że zapowiedź gwarantuje wykonalność? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Biurowiec Rynexu 10.12.08, 12:55 Żadna zapowiedź realizacji nie gwarantuje,przynajmniej nie tym kraju i nie w tym mieście. Pewne optymistyczne zwiastuny jednak widać np. dumny billboard z napisem "tu powstaje Płockie Centrum Biznesu" przy terenie budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak85 Re: Biurowiec Rynexu 10.12.08, 15:17 no ten rysunek daje nadzieje. Gorzej gdyby po prostu obudowali to blachą tak jak kiedyś teren obecnej galerii Wisła, albo tak jak to teraz jest "oblachowany" Cotex. W tym centrum biznesu czuje że pare działów Orlenu się przeniesie albo jakaś spółka z początkiem Orlen Odpowiedz Link Zgłoś