Gość: hrabianka Gulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 19:47 Co tam cena wody. Ważny jest szampan. Nie ma się co przejmować zadłużeniem miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figa-fidze Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 20:11 W końcu karnawał trwa, madame Gulik, ma prawo do chwili radości, po cieżkiej pracy dla ludu swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
demon-to-ja Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 20:16 Takie posty tylko wazeliniarze potrafią wypocić :) Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 20:45 Jesteś taki tępy, ze nie potrafisz zauwazyć ironii, w moim pościę, robaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
demon-to-ja Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 21:01 w moim pościę-po jakiemu to jest :)))bu ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzkgop Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.02.12, 21:18 co tam woda,ale te 150 kafli co trzeba będzie zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 21:52 Może trza bydzie sfracać ino sa jedyn rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulik Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.02.12, 21:59 A zwróciła już kasę za zawyżony etat o 400 zł.co to Jej przyznał kiedyś Przew.Rady poprzedniej kadencji(jeszcze z PO) dzisiaj pisany jako Adam M.(obecnie Skuteczny dla ... ) Casus radnego Krystiana nadak aktualny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiałka Re: ad.KZKGOP IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.02.12, 23:56 Po pierwsze, to wstyd. Wstydziłabym się brać pieniądze za tak wykonaną robotę. Po drugie to wstyd, bo pieniędzy dziś brakuje i wcale nie tylko najbiedniejszym, tym co pracują od rana do nocy też brakuje. Wstyd, bo ci prezydenci bywają w kościołach na mszach świętych, po co na nich bywają, skoro nie widzą niestosowności swoich zachowań? Chciwość ich już zżera od środka. "Sznurek" na forum.gazeta.pl/Katowice Więcej... katowice.gazeta.pl/katowice/0,0.html#ixzz1m7IYRkJi Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 23:01 demon-to-ja napisał: > w moim pościę-po jakiemu to jest :)))bu ha ha ha Trzeba być doprawdy tępakiem, zeby nie wiedzieć, że to jest zwykła pomyłka. Mądry to wie, tępemu półanalfabecie strefodemonowii trzeba to wyłozyć łopatą do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 23:35 W tym "pościę" proszę mnie nie mieszać w ten temat :) bo nie mam wpływu na demona . I trzymaj się tematu bo go psujesz .....przepraszam autora tematu ,ale ten użytkownik wszędzie mnie widzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Bal w Brukseli 12.02.12, 00:11 Tow. dwa w jednym nie ściemniajcie, nie kłamcie i nie przepraszajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Bal w Brukseli 12.02.12, 00:20 strefas napisał: > W tym "pościę" proszę mnie nie mieszać w ten temat :) bo nie mam wpływu na demo > na . > I trzymaj się tematu bo go psujesz .....przepraszam autora tematu ,ale ten użyt > kownik wszędzie mnie widzi :) Tow. strefas, jesteście zarozumiali, jak sądzicie, ze was wszędzie widzę. Na jazgotliwe ratlerki nie patrzę. Przecież jak zawołam do nogi, zaraz przybiegasz i jazgoczesz dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez_on Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.02.12, 00:37 fakt z tym strefasem jest coś nie halo, łazi za tobą po wszystkich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosirek Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 11:30 A 18.02. już kolejny bal. Będzie można trochę odnosić tą brukselską kreację. Ale czy ten motłoch to doceni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.02.12, 17:49 Myslem że razem z Jankiem godnie reprezentowałam zabrzanskom społeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 12:37 Nu to tera ino skasować 13-ty geltak i nostympny bal w mosirku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 11:56 Trzynastka przyznanana. Podwyżki wody od 1.04. Podwyżki czynszów od 1.08. Jelenie zapłacą, a wadza może balować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.02.12, 21:45 Myslem że Zabrze zasłużyło sobie na takom y y promocjem w Brukseli.Uważam że godnie siem zaprezentowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziś Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 21:40 dziś byndem sim promować na balu ze sportofcami oras ich trynerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledzik Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 11:35 Jeszcze dzisiaj śledzik, a potem post i koniec z balami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironia Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.02.12, 12:11 Nie, taniec chocholi będzie trwał ,az po sam kres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owsik Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.02.12, 23:20 Nie, taniec chocholi będzie trwał ,az po sam kres. i jeden dzień dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: każdy Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 11:16 Tańczyć każdy może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peja Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 31.05.12, 22:14 >Tańczyć każdy może.< a w Paryżu szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusz Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 20:52 jusz niedługo bal sportofca. potancuja s ivanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pono Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 19:03 s ifanym to pono tera inne chcom potańcować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 21:48 Ciekawe, czy zdzicho zdąży otworzyć bal sportowca w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stażysta Re: Bal Nauczyciela IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.01.14, 23:52 Czy komuś wiadomo,czy w Zabrzu( a może w okolicy) odbędzie się Bal Nauczyciela(tak jak kieeedyś),W Wydz.Oswiaty UM jakoś milczą i boją się podjąć tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuefista Re: Bal Nauczyciela IP: *.zabrze.vectranet.pl 10.01.14, 23:28 W Zabrzu Bal Nauczycieli został skutecznie zastąpiony Balem Sportowca.Kadra pedagogiczna miasta z utęsknieniem czeka na BS i nie chce innego balu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy Re: Bal Nauczyciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.14, 20:33 czy skuli łotfarcia dts tysz bydzie jakis jubel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: Bal na 2 pedały IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.08.14, 21:56 bydzie jazda bez trzimanki na zicu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Bal na 2 pedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.15, 20:05 idzie wiosna, trza zaś kaś pojechać po nowe łachy o numer wiynksze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaneKos Re: Bal na 2 pedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.15, 20:37 A co , nabito ta nasza caryca ? Odpowiedz Link Zgłoś