Dodaj do ulubionych

Bal w Brukseli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 19:47
Co tam cena wody. Ważny jest szampan. Nie ma się co przejmować zadłużeniem miasta.
Obserwuj wątek
    • figa-fidze Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 20:11
      W końcu karnawał trwa, madame Gulik, ma prawo do chwili radości, po cieżkiej pracy dla ludu swojego.
      • demon-to-ja Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 20:16
        Takie posty tylko wazeliniarze potrafią wypocić :)
        • figa-fidze Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 20:45
          Jesteś taki tępy, ze nie potrafisz zauwazyć ironii, w moim pościę, robaczku.
          • demon-to-ja Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 21:01
            w moim pościę-po jakiemu to jest :)))bu ha ha ha
            • Gość: kzkgop Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.02.12, 21:18
              co tam woda,ale te 150 kafli co trzeba będzie zwrócić.
              • Gość: może Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 21:52
                Może trza bydzie sfracać ino sa jedyn rok?
                • Gość: bulik Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.02.12, 21:59
                  A zwróciła już kasę za zawyżony etat o 400 zł.co to Jej przyznał kiedyś Przew.Rady poprzedniej kadencji(jeszcze z PO) dzisiaj pisany jako Adam M.(obecnie Skuteczny dla ... )
                  Casus radnego Krystiana nadak aktualny ?
              • Gość: kopiałka Re: ad.KZKGOP IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.02.12, 23:56
                Po pierwsze, to wstyd. Wstydziłabym się brać pieniądze za tak wykonaną robotę. Po drugie to wstyd, bo pieniędzy dziś brakuje i wcale nie tylko najbiedniejszym, tym co pracują od rana do nocy też brakuje. Wstyd, bo ci prezydenci bywają w kościołach na mszach świętych, po co na nich bywają, skoro nie widzą niestosowności swoich zachowań? Chciwość ich już zżera od środka.
                "Sznurek" na forum.gazeta.pl/Katowice

Więcej... katowice.gazeta.pl/katowice/0,0.html#ixzz1m7IYRkJi
            • figa-fidze Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 23:01
              demon-to-ja napisał:

> w moim pościę-po jakiemu to jest :)))bu ha ha ha

Trzeba być doprawdy tępakiem, zeby nie wiedzieć, że to jest zwykła pomyłka.
              Mądry to wie, tępemu półanalfabecie strefodemonowii trzeba to wyłozyć łopatą do głowy.

• strefas Re: Bal w Brukseli 11.02.12, 23:35
                W tym "pościę" proszę mnie nie mieszać w ten temat :) bo nie mam wpływu na demona .
                I trzymaj się tematu bo go psujesz .....przepraszam autora tematu ,ale ten użytkownik wszędzie mnie widzi :)
                • figa-fidze Re: Bal w Brukseli 12.02.12, 00:11
                  Tow. dwa w jednym nie ściemniajcie, nie kłamcie i nie przepraszajcie.
                • figa-fidze Re: Bal w Brukseli 12.02.12, 00:20
                  strefas napisał:

> W tym "pościę" proszę mnie nie mieszać w ten temat :) bo nie mam wpływu na demo
                  > na .
                  > I trzymaj się tematu bo go psujesz .....przepraszam autora tematu ,ale ten użyt
                  > kownik wszędzie mnie widzi :)

Tow. strefas, jesteście zarozumiali, jak sądzicie, ze was wszędzie widzę.
                  Na jazgotliwe ratlerki nie patrzę.
                  Przecież jak zawołam do nogi, zaraz przybiegasz i jazgoczesz dwa w jednym.

• Gość: tez_on Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.02.12, 00:37
                    fakt z tym strefasem jest coś nie halo, łazi za tobą po wszystkich forach.
                    • Gość: mosirek Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 11:30
                      A 18.02. już kolejny bal. Będzie można trochę odnosić tą brukselską kreację. Ale czy ten motłoch to doceni?
                      • Gość: gosia Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.02.12, 17:49
                        Myslem że razem z Jankiem godnie reprezentowałam zabrzanskom społeczność.
                    • Gość: greta Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 12:37
                      Nu to tera ino skasować 13-ty geltak i nostympny bal w mosirku.
                      • Gość: jeleń Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 11:56
                        Trzynastka przyznanana. Podwyżki wody od 1.04. Podwyżki czynszów od 1.08. Jelenie zapłacą, a wadza może balować.
                        • Gość: gośka Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.02.12, 21:45
                          Myslem że Zabrze zasłużyło sobie na takom y y promocjem w Brukseli.Uważam że godnie siem zaprezentowaliśmy.
                          • Gość: dziś Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 21:40
                            dziś byndem sim promować na balu ze sportofcami oras ich trynerami.
                            • Gość: śledzik Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 11:35
                              Jeszcze dzisiaj śledzik, a potem post i koniec z balami.
                              • Gość: ironia Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.02.12, 12:11
                                Nie, taniec chocholi będzie trwał ,az po sam kres.
                                • Gość: owsik Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.02.12, 23:20
                                  Nie, taniec chocholi będzie trwał ,az po sam kres.
                                  i jeden dzień dłużej.
                                  • Gość: każdy Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 11:16
                                    Tańczyć każdy może.
                                    • Gość: peja Re: Bal w Brukseli IP: *.zabrze.vectranet.pl 31.05.12, 22:14
                                      >Tańczyć każdy może.<
                                      a w Paryżu szczególnie.
                                      • Gość: jusz Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 20:52
                                        jusz niedługo bal sportofca. potancuja s ivanem.
                                        • Gość: pono Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 19:03
                                          s ifanym to pono tera inne chcom potańcować.
                                          • Gość: ciekawe Re: Bal w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 21:48
                                            Ciekawe, czy zdzicho zdąży otworzyć bal sportowca w tym roku?
                                            • Gość: stażysta Re: Bal Nauczyciela IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.01.14, 23:52
                                              Czy komuś wiadomo,czy w Zabrzu( a może w okolicy) odbędzie się Bal Nauczyciela(tak jak kieeedyś),W Wydz.Oswiaty UM jakoś milczą i boją się podjąć tematu.
                                              • Gość: wuefista Re: Bal Nauczyciela IP: *.zabrze.vectranet.pl 10.01.14, 23:28
                                                W Zabrzu Bal Nauczycieli został skutecznie zastąpiony Balem Sportowca.Kadra pedagogiczna miasta z utęsknieniem czeka na BS i nie chce innego balu.
                                                • Gość: czy Re: Bal Nauczyciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.14, 20:33
                                                  czy skuli łotfarcia dts tysz bydzie jakis jubel?
                                                  • Gość: ecik Re: Bal na 2 pedały IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.08.14, 21:56
                                                    bydzie jazda bez trzimanki na zicu
                                                  • Gość: wiosna Re: Bal na 2 pedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.15, 20:05
                                                    idzie wiosna, trza zaś kaś pojechać po nowe łachy o numer wiynksze
                                                  • Gość: JaneKos Re: Bal na 2 pedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.15, 20:37
                                                    A co , nabito ta nasza caryca ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka