kwisniewski 05.06.08, 18:10 Kto jest za tym by Opiekun tegoż forum i kilku innych przestał być jego Opiekunem tegoż forum Składam wotum nieufności Proszę zapisywać się na listę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Wotum nieufności IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 18:12 sam matole powinieneś dostać wotum nieufności za to że je zaśmiecasz swoimi wypocinami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 18:14 matole ? ublizać i fałszowac to ty umiesz ? odpowiesz za swoje słowa Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Wotum nieufności 05.06.08, 18:24 Tylko czasem wycina? znaczy za mało - dlatego powinien odejść z tej funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak wyzej Re: Wotum nieufności dla Romana_j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 18:27 ma poparcie, ludzie o niezwykłej kulturze i autorytecie popieraja go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikobello Re: Wotum zaufania dla Romana_j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 18:30 Kwiśniewski? Czy ty chcesz z tego Forum zrobić Forum Kościółkowe? Roman i tak za duzo ci pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wotum zaufania dla Romana_j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:46 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Wotum nieufności IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 18:29 Dobrze oceniam diałalność opiekuna tego forum. Moich postów nie wycina, bo po prostu nie daję mu do tego powodu, choć pisuję czasem ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Wotum nieufności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 16:53 Po to sa fora zeby pisać to co sie nie podoba lub podoba w naszym miescie!jesli ktos rzuca obelgi albo poniza to wtedy owszem mozna kasować!Kazdy jest wolnym czlowiekiem i ma prawo wyrazać swoje poglady na jaki temat sobie zyczy!Net w tym pomaga i ludzie maja prawo pisać wbere rzadzacej władzy w naszym miescie i bez poldlizywania sie komukoliwek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja sio kwisniewski IP: *.plock.mm.pl 05.06.08, 18:29 Kto jest za tym by kwisniewski przestal sie tu produkowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polamanola Wotum nieufności dla kwisniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 22:11 widzicie kwisniewski jak te wasze knowania obrocily sie przeciwko wam ? bedziecie mieli choc tyle honoru by schowac sie na zawsze na swoim forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Wotum nieufności dla kwisniewskiego 06.06.08, 00:18 zalatują mi tu teksty z dawnej epoki widzicie, zobaczycie, zrozumicie, lepiej by zabrzmialo wicie Towarzyszu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Wotum nieufności dla kwisniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 06:40 widac że tu juz prócz "pewnej grupy" inni wycofali sie dawno z pisania na tym forum nie widząc zadnego sensu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Wotum nieufności dla kwisniewskiego IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.08, 08:29 Jest oczywiste, że kwisniewski jest już UZALEŻNIONY OD INTERNETU I KOMPUTERA i musi siedzieć przy nim non stop oraz pisać. W takim stanie psychicznym nie da się pozostawać na przyzwoitym poziomie intelektualnym przez dłuższy czas, więc pisze często byle co: wywleka ekshibicjonistycznie swoje intymne utopie, duchowe projekcje, fobie, frustracje, przekonania polityczne, marzenia. W końcu ile można nowego i sensownego wymyślić? Jak się uwolni od większości tych przywar i nie przestanie uszczęśliwiać innych, to niech pisze od czasu do czasu, byle z sensem. U mnie dzisiaj dziń dzień dobroci dla zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.sexualnych Re: Wotum nieufności dla kwisniewskiego 06.06.08, 08:26 ale przeciez to "twoj" jezyk, w takim sie wychowales, takiego uzywales, twoja gorliwa i pokazowa wiara jest tego doskonalym dowodem, kogo udajesz ? kim chcesz byc widziany ? chlop ze wsi moze wyjsc, wies z chlopa nigdy, rozumiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.pawlowa Re: Wotum nieufności 06.06.08, 09:28 kwisniewski napisał: > Kto jest za tym by Opiekun tegoż forum i kilku innych przestał być > jego Opiekunem tegoż forum > Składam wotum nieufności > Proszę zapisywać się na listę jednemu juz sie przysluzyles opiekunowi, ktory to juz opiekunem nie jest. teraz za nastepnego sie bierzesz? ale pamietaj jedno, ze kto mieczem wojuje od miecza ginie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Wotum nieufności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:11 Własnie przed chwila odpisałam jednemu w ten sam sposob,ze człowiek sam sobie bicz na głowe kreci i dotyczy kazdego z nas i mnie i ciebie i tego co tak złorzeczy kazdemu Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: Wotum nieufności 06.06.08, 09:37 Kwisniewski, przegrałeś "głosowanie" w sprawie wotum nieufności. Czas, abyś założył wątek o wątum zaufania dla Ciebie. Stać Cię na tyle odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wotum nieufności 06.06.08, 09:43 Krzysiu, ja rozumiem, że musisz gdzieś dać upust swojej frustracji, ale muszę Cię zmartwić. Nic z tego nie będzie. Chyba się za dużo naczytałeś ostatnio prasy albo wybory w płockim PiS tak Cię natchnęły. Ale to jest forum, a nie parlament czy partia polityczna. Tutaj się nie zgłasza wotów nieufności, ani nie rozstrzyga w głosowaniu kwestii organizacyjnych. Zwłaszcza w głosowaniu zarządzonym oddolnie przez sfrustrowanego trolla. Tu decyduje właściciel. :-)) Właściwie jedynym potencjalnie skutecznym wotum nieufności byłoby zaprzestanie przez Ciebie i Tobie podobnych pisania na tym forum w geście protestu. Ale dowcip polega na tym, że się na to nie zdecydujesz, bo raz, że zabraknie Ci siły i samozaparcia, gdyż bez pisania na tym forum nie potrafisz się obejść, a dwa, że opuszczenie tego forum byłoby w Twoim odczuciu Twoją klęską. Tymczasem dopóki tu jesteś, dopóty mnie uwiarygadniasz. Nawet takimi wątkami. To taki paragraf 22, jeśli wiesz, co mam na myśli. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus f-kaktus Re: Wotum nieufności IP: *.150.c90.petrotel.pl 15.06.08, 08:14 Zapominasz " kolego " romanie ... o konstytucyjnych zapisach nt.wolnosci wypowiedzi oraz przepisach odp.ustaw !!!. Forum jest dokładnie po to by taką wolność zapewnić . Przesadzając z powinnościami cenzora ( chodzi mi nie o fakt cenzurowania słów niecenzuralnych lub form obrażających osoby wymienione z imienia i nazwiska - bo to ci wolno , ale o wycinanie wątków i postów niewygodnych ideologicznie lub z innego wymyślonego przez ciebie powodu )narażasz właściciela tegoż forum na oskarżenie o nierówne traktowanie po primo , nieuprawnione zabranianie wolności wypowiedzi po sekundo , i długo bym jeszcze pisał co za zapisy prawa naruszasz . Gdybym nie traktował tego forum jako cokolwiek wątpliwej ale jednak rozrywki , i przejął się twoim zachowaniem , w złośliwy lecz zgodny z prawem sposób ,jedną poważną rozmową bym twój problem rozwiązał .Gdybyś przez przypadek chciał się zaznajomić z podstawą prawną dla takiego działania to chętnie służę . Warto jest wiedzieć , że nie wszystko wolno nawet tym którzy " par.22 " stosują w ich mniemaniu bezkarnie . Na twoje " CENZORSTWO " też jest paragraf (już stosowany w orzecznictwie ). Dobrze byłoby gdybyś o tym pamiętał . z h.p. K. Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: Wotum nieufności 02.07.08, 13:03 Gość portalu: Kaktus f-kaktus napisał(a): > Zapominasz " kolego " romanie ... o konstytucyjnych zapisach nt.wolnosci wypowiedzi oraz przepisach odp.ustaw !!!. Forum jest dokładnie po to by taką wolność zapewnić . Czyżby ten wpis spowodował nadanie uprawnień admina nowej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
vielenickov Re: Wotum nieufności 06.06.08, 11:32 Powodów dla odsunięcia RJ od funkcji Opiekuna Społecznego jest kilka, a najważniejszym jest fikcyjna nieomylność RJ. Osoba, która nie potrafi weryfikować swoich ocen i poglądów pod wpływem krytyki innych oraz nie potrafi(lub prędzej nie chce) przyznać się do błędu nie nadaje się na opiekuna forum. To nie jest prywatny folwark pana RJ. Inny pogląd mam również na określenie czym jest spam, jakie wątki powinny być kasowane, a jakie zostawiane. Np według RJ należy skasować starszy wątek na forum jeśli Gazeta napisze na ten sam temat i pozwoli komentować artykuł. Nie zauważył on tylko jednego - Gazeta tworzy często kilka artykułów na ten sam temat i można je sobie normalnie komentować. Przeczy to zasadom wprowadzonym tu przez Romana. W ten sposób RJ zniechęca osoby do komentowania na tym forum co jest równoznaczne szkodzeniu forum.gazeta.pl. Kiedyś to forum było luźne skupiające ludzi z Płocka i okolic. Można było spokojnie napisać na każdy temat. Teraz tu są prawie same obelgi, przezwiska i prowokacje. Za taki stan odpowiada niestety również Roman Jaskulski swoimi nietrafionymi działaniami na Forum Płock Czy chcę aby został on usunięty z pozycji OS-a? W zasadzie mało mnie to już interesuje bo Roman_J zniechęcił mnie do wypowiadania się tutaj Gdyby powstało wotum nieufności dla kwisniewskiego to je również poprę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Wotum nieufności 06.06.08, 11:50 Gdyby powstało wotum nieufności dla kwisniewskiego to je również poprę:) ^^^^^^^^^^^^^^ Też poprę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: Wotum nieufności 07.06.08, 02:10 vielenickov napisał: > Inny pogląd mam również na określenie czym jest spam, jakie wątki powinny być > kasowane, a jakie zostawiane. Roman_j nie wie co to jest spam. Oto definicja według Wikipedii: Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji komercyjnej o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie: 1. Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy. 2. Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości. 3. Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy. pl.wikipedia.org/wiki/Spam Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wotum nieufności 08.06.08, 16:33 kiedys_plock napisał: > Roman_j nie wie co to jest spam. Oto definicja według Wikipedii: Nie potrzebuję definicji z Wikipedii, żeby wiedzieć, co na forum jest niepożądane. A wiem to z pierwszej ręki - od administracji zawodowej tego forum. I z tych dwóch źródeł zdecydowanie bardziej sobie cenię to drugie. Zgadnij, dlaczego? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: Wotum nieufności 09.06.08, 03:11 Zdarza się, że jako przykład braku kompetencji podaję samego siebie. Stwierdzam, że mogę spróbować, nie mając nic wspólnego z budownictwem, zaprojektować kilkudziesięciopiętrowy wieżowiec. Po czym pytam mojego rozmówcę czy chciałby mieszkać lub pracować w takim budynku. I tu jest między nami, Romanie_j, różnica. Ja nie mając nic wspólnego z budownictwem wiem co to jest cegła a Ty wykonując funkcję administratora tego forum nie wiesz co to jest spam. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wotum nieufności 12.06.08, 20:57 kiedys_plock napisał: > I tu jest między nami, Romanie_j, różnica. Ja nie mając nic > wspólnego z budownictwem wiem co to jest cegła a Ty wykonując > funkcję administratora tego forum nie wiesz co to jest spam. Chyba nie przeczytałeś uważnie mojej poprzedniej wypowiedzi, skoro nadal próbujesz używać tego argumentu, który najwyraźniej wydaje Ci się błyskotliwy. Szkoda tylko, że jest niecelny... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: Wotum nieufności 16.06.08, 04:57 roman_j napisał: > kiedys_plock napisał: > > > I tu jest między nami, Romanie_j, różnica. Ja nie mając nic > > wspólnego z budownictwem wiem co to jest cegła a Ty wykonując > > funkcję administratora tego forum nie wiesz co to jest spam. > > Chyba nie przeczytałeś uważnie mojej poprzedniej wypowiedzi, skoro nadal > próbujesz używać tego argumentu, który najwyraźniej wydaje Ci się błyskotliwy. > Szkoda tylko, że jest niecelny... :-)) > Źle się bawisz. Są tu tacy, co uwierzą w te brednie. I po co ich podpuszczasz? Za mało masz dookoła siebie ludzkiej głupoty, że ją jeszcze nawozisz, aby bujniej rozkwitała? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wotum nieufności 08.06.08, 16:25 vielenickov napisał: > Inny pogląd mam również na określenie czym jest spam, jakie wątki > powinny być kasowane, a jakie zostawiane. I masz do tego pełne prawo. :-)) > Np według RJ należy skasować starszy wątek na forum jeśli Gazeta > napisze na ten sam temat i pozwoli komentować artykuł. Nie > zauważył on tylko jednego - Gazeta tworzy często kilka artykułów na > ten sam temat i można je sobie normalnie komentować. Przeczy to > zasadom wprowadzonym tu przez Romana. Piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia, a co ustaliłeś drogą dedukcji. To po pierwsze. A po drugie wątki z opiniami do artykułów Gazety są na tym forum po wieloma względami uprzywilejowane i to chyba jest zrozumiałe. Jeśli uwzględnisz tę poprawkę do wydedukowanych przez siebie zasad, to okaże się, że sprzeczności znikną. :-)) > Kiedyś to forum było luźne skupiające ludzi z Płocka i okolic. > Można było spokojnie napisać na każdy temat. Teraz tu są prawie > same obelgi, przezwiska i prowokacje. Za taki stan odpowiada > niestety również Roman Jaskulski swoimi nietrafionymi działaniami > na Forum Płock To niestety nie jest tak prosta i oczywista sprawa, jak ją próbujesz przedstawić. Forum jest takie, jak jego uczestnicy i było takie, jak piszesz, również zanim ja objąłem swoją funkcję. Albo jesteś naiwny albo liczysz na moją naiwność i swoich czytelników pisząc tutaj takie populistyczne diagnozy, że złożenie przez mnie funkcji opiekuna cokolwiek zmieni na lepsze na tym forum. Gdybym miał choć cień nadziei na to, już by mnie tu nie było. :-)) > Czy chcę aby został on usunięty z pozycji OS-a? W zasadzie mało > mnie to już interesuje bo Roman_J zniechęcił mnie do wypowiadania > się tutaj. Jak na człowieka zniechęconego do pisania tutaj napisałeś zaskakująco dużo i sądzę, że jeszcze nie raz napiszesz. Niekoniecznie pod tym akurat nickiem, żeby zachować pozory. ;-)) > Gdyby powstało wotum nieufności dla kwisniewskiego to je również > poprę:) Możesz nie zdążyć, bo taki wątek, niezależnie od tego, kogo będzie dotyczył spośród uczestników tego forum, wyleci stąd na Oślą Ławkę. Na mnie możecie sobie psy powieszać, jeśli Wam to poprawia samopoczucie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły duch Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 01:46 Chyba niektórzy tutaj nie potrafią czytać. Temat dotyczy Opiekuna Społecznego Forum Płock romana_j (a nie kwisniewskiego). Pytanie jest proste- czy powinien być nadal Opiekunem Społecznym? Wystarczy odpowiedzieć dlaczego "tak" lub dlaczego "nie". Zbyt skomplikowane?:) Wygląda na to, że ten ordynarny offtopic jaki się tu stworzył i zepchnął główny temat na boczny tor jest bardzo na rękę Romanowi. Powinieneś wiedzieć jednak Romanie, że twój porządek ma znamiona chaosu, który na bardziej szanujących się forach zniknąłby bardzo szybko wraz z tym, który go toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Czy Roman_j powinien oddać funkcję opiekuna forum? 07.06.08, 02:06 Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Czy Roman_j powinien oddać funkcję opiekuna f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 14:37 Popieram! Roman odejdź dobrowolnie. czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ze.wsi A co wy kceta łode Rumcia?? 07.06.08, 02:38 Weśtasiem za jakom robote---truskafkuf nimo chto zrywoć a wy tu ciengem atakujeta Dochtora. Un jezd zadopry tela wom powiym. Cłek psyjdziese łode pola cy łopsontku i kciołbyse pocytoć cuze tamuj we mnieście Płock słychno a tu ino same gupoty wypisujom take 2 cyli kwisniescok i płoccok. Ostańta se we wzdrofiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf. Re: A co wy kceta łode Rumcia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 05:19 redaktorzyna cos niedomaga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: A co wy kceta łode Rumcia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 11:39 jestem przeciw wnioskowi w sprawie romanaj.popieram w calości wniosek o przedstawienie przez kwisniewskiego badan lekarskich z zakresu psychiatrii.Jeśli ich nie przedstawi czyli nie udokumentuje swojego stanu psychicznego powinien miec zakaz wstępu na wszystkie fora internetowe.w przypadku badan potwierdzających jego zaburzenia powinien miec prawny zakaz publikacji.Zenek jak sie opamieta i przestanie bluzgac na ludzi może pisac bo to niegrożny egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: A co wy kceta łode Rumcia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 11:52 roman tak a krzysztof wisniewski nie.dość oszołomstwa na forum i nie chodzi tu o nastawienie do religii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WŚ Re: A co wy kceta łode Rumcia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 12:03 ile razy jeszcze sie wpiszesz wielonickowcu ? to nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do WŚ Re: A co wy kceta łode Rumcia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 10:48 Czy WŚ, to literki z logina kWiŚniewski? Jeśli tak, to wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Wotum nieufności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 16:40 Ja składam wotum nieufnosci grono.net! tam moja corka i jej kolezanki nalezą do profilu pro ana,wymiotuja ,biora tussipect .Należa do forow o odchudzaniu smiertelnym.Czytam własnie i widzę ze wspaniałe dzieci spotykaja sie za mostem w jakiejs porzuconej budzie czy to jakies wodociągi?Prosze o nadzor strazy albo władz bo jestem bezsilna!!!!!!!dojdzie do tragedii,to sa przewaznie dziewczyzny z gimnazjow.Prosze o pomoc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameryka Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 17:36 wszyscy sie wycofali, zostało tylko trezch wasali downa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woowoo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 21:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złóż wątek Re: Wotum nieufności IP: *.125.c68.petrotel.pl 07.06.08, 21:17 Załóżyć nowy wątek,napewno znajdą się ludzie,którzy pomogą lub przynajmniej wysłuchają.Zdaję sobie sprawę z tego,że pojawią się i tacy,którzy z tego będą robić sobie żarty,ale zawsze warto spróbować.Bardzo Pani współczuję i życzę wytrwałości,napewno Pani wygra.Proszę być dobrej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woowoo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Wotum nieufności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 12:53 Bardzo dziekuję Pani,tak trudno spotkac normalnych ludzi............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ociec Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 13:05 a czy ty jesteś normalna?Czego dotyczy ten wpis bo chyba nie sedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opoka Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 14:14 licza sie ci co zaprzestali pisać, ich szkoda ci co pozostali pisza po kilka razy by robić ilość, ale śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:08 ty oczywiscie jestes za a nawet przeciw chociaz nie wiesz o co się rozchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Wotum nieufności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:09 ociec przestań! co przychodzisz dokopac lezącemu?a kara cie dotknie jak nie rozumiesz krzywdy czyjes i rozpaczy to sam dostaniesz po łbie juz za 3 dni!jak dostaniesz to koniecznie napisz!ja nie rzucam słow na wiatr...................W zyciu jak w lustrze wszystko wraca zła energia też do kazdego.To nie ja rzucę urok tylko ty sam na siebie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:43 co tu zgadywac, kasa jest kasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ociec Re: do ociec IP: *.247.c92.petrotel.pl 08.06.08, 19:42 > a czy ty jesteś normalna?Czego dotyczy ten wpis bo chyba nie sedna.>>> Człowieku,podajbyś nigdy nie miał podobnych problemów.Zdesperowana matka szuka pomocy,a Ty jeśli nie możesz Jej przynajmiej współczuć i podtrzymać na duchu,to nie odzywaj się.Jakie to ma znaczenie,jaki jest temat!!!!Aż tak bawi Cię opluwanie innych. Do Matki: Jeszcze raz proszę,niech Pani założy nowy wątek,jestem pewna,że znajdą się osoby w podobnej sytuacji,a byż może i tacy,którzy wygrali walkę o dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: do ociec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:06 Ja juz szukałam pomocy w szkole,rodzice wolą nie wiedziec zeby miec swiety spokoj.Koniec roku szkonego to juz sobie odpuszczaja problemy.Nagłasniam sprawe gdzie sie da! korzystałam z psychologow i psychiatry.Dziewczyny tworza grupę na Podolszycach i jedna druga wspiera.Nie wiem czy pisałam,ze jedna z kolezanek tydzien nie jadła nic!Nawet mowiłam do lekarza rodzinnego,zeby zrobic cos z tymi tabletkami tussipect,acodin,zeby smarkateria nie kupowała bez recepty.Co mozna zrobic jak wczoraj w serialu polskim był ten pomysł,jak brac efedrynę.Dlaczego na necie sa strony dla anorektyczek?kto na to pozwala w Usa zabronione jest to!Prosze wpiszcie w google- pro an lub anorektyczki fora itp.Normalnie piszą jak sie trują ile razy wymiotuja itp...........Serce pęka z zalu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 21:06 Uwaga wątek moderowany! Wycinane wpisy i hipokryzja gostka że przeniesie cały wątek na oślą. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święte trójca Re: Wotum nieufności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 21:33 > Uwaga wątek moderowany! jak każdy > Wycinane wpisy oszołomów > i hipokryzja gostka że przeniesie cały wątek na oślą. doczytaj na spokojnie, nie ten tylko każdy inny :) > Czuwaj! buk wpłać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat. Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 06:06 wpisy zniedołężniałych sa zostawiane to forum to hańba dla Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 07:30 Roman Ty zastanów się nad sobą i przemyśl swoje postępowanie. Niestety w tym co piszesz jest mało tolerancji, a opiekun forum powinien mieć szerokie granice tolerancji. Czasami piszesz mądrze i warto żebyś miał więcej szacunku do innych. A jak nie, to ustąp z piastowanej funkcji i zwolnij etat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 10:05 jak jestes frajerze taki mądry to powiedz kto jest i co robi Cybizaua!Przestan się wymądrzać i ośmieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizior Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 11:46 Niestety gościu tylko słyszał ale konkretnie nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
ostry_01 Re: Wotum nieufności 09.06.08, 14:26 Ja jak najbardzie za wyp. obecnych "opkiuekunów"! rękami i nogami i czym się jeszcze tylko da! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeka Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 15:26 Ja jestem za tym zeby takich wulgarnych chamów jak ty nie wpuszczac na forum.Miejsce dla takich jest w bramie na kwiatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalny Re: Wotum nieufności IP: *.201.c77.petrotel.pl 11.06.08, 20:55 kwisniewski mam prośbę. Zakladaj tematy związane z Płockiem. Apeluję: nie smieć, nie smieć, nie śmieć, nie śmieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wn Re: Wotum nieufności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:58 Regulamin mówi ze forum jest dla wszystkich nie czytaj jak ci sie coś nie podoba i nie brzęcz tu na forum napisales kiedy co mądrego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święta faustyna [...] IP: *.privacyfoundation.de 14.06.08, 11:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: Wotum nieufności dla Romana_j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 13:51 czy to jest forum dla huliganów bez wiedzy i kultury ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie Romanie! Re: Wotum nieufności dla Romana_j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 06:03 Robi Pan dobrą robotę, ale jest Pan jeszcze za bardzo tolerancyjny, chamstwo internetowe trzeba wyeliminować w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wotum nieufności dla Romana_j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 18:01 wątpię czy forum da się uratować Odpowiedz Link Zgłoś