milusia0amorki 26.09.09, 17:45 Właśnie wróciliśmy z Joy pegasos w Incekum jeśli macie jakieś pytania pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes406 Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 27.09.09, 23:38 Witam, z jakiego biura byliście,proszę o wszelkie informacje-czy polecacie ten hotel,a może macie foteczki z tego obiektu,piszcie czy warto tam jechać,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes406 Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 30.09.09, 12:44 PROSZĘ O ODPOWIEDŻ...... Odpowiedz Link Zgłoś
milusia0amorki Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 30.09.09, 15:25 Byliśmy z Itaki,lot opóźniony o 1 godzinę.Hotel przepiękny duży składający się z trzech dużych budynków.Nasza rodzina była zakwaterowana w Resorcie jest to środkowy budynek i stwierdzam że było dobrze bo opinie co do Resort Royal są różne.Wszystkie animacje jak i cały Snak Bar był właśnie w resorcie.Byliśmy po środku wiec wszędzie było blisko jeśli chodzi o zagospodarowanie całego kompleksu Joy Pegasos Planet.Pokoje oczywiście w Resorcie duże z dostawkami (dla mnie pokoje nie są ważne -ważne aby było czysto).Jeśli chodzi o wyżywienie to naprawdę przesyt ,jedzenia bardzo dużo ,jedzenie tureckie i europejskie każdy na pewno coś znajdzie dla siebie -głodni nie chodziliśmy.okolica wspaniała w prowo około 30 km Manavgat no i oczywiście antyczne Side które polecam zwiedzić przepiękna miejscowość byłam tym miejscem zachwycona i zauroczona. w lewą stronę 20 min marszu Avsalar miejscowość z bazarami tam robiliśmy zakupy.No i oczywiście 30 km od Incekum Alania płynęliśmy do tego miasta statkiem wykupionym jako wycieczka z hotelu przepiękne widoki polecam.Byłam już drugi raz w Turcji i ten hotel najmilej wspominam wart jest tych pięciu gwiazdek obsługa bardzo mila i wesoła animatorzy jak w każdym hotelu dbali o dobrą zabawę było super pogoda dopisała pozdrawiam .Jeśli macie jakieś pytania proszę pytać Beata Odpowiedz Link Zgłoś
agnes406 Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 01.10.09, 11:59 Dziękuje bardzo,a czy pokoje w Resorcie rezerwowałaś wcześniej,czy mieliście poprostu szczęście,że tam przydzielili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum IP: 78.8.222.* 01.10.09, 22:06 Pokoje rodzinne w Royalu są większe niż w Resorcie (nie wymagają dostawek, bo są dodatkowe łóżka dla dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś
milusia0amorki Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 01.10.09, 22:15 miałam przyjemność być w Royalu bo zakwaterowana była koleżanka faktycznie są tam pokoje rodzinne bez dostawek ale mi osobiście się niem podobały 9ale to moje zdanie).Pokoje i hotel przydzielono nam na miejscu pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janjan Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 23:34 pokoje w royalu wieksze. zmienilismy resort na royal ze wzgledu na male pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
suhotnik Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 10.11.09, 18:24 Witaj. Możesz podesłać jakieś fotki pokojów z Resortu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum IP: *.plock.mm.pl 15.11.09, 18:14 Hotel rewelacyjny - nie dało się tam nudzić. Wieczorami animacje codziennie inne przez 2 tyg. ani razu się nie powtórzyły. Jedzenia pełno nie wiadomo, co było wybrać po prostu przesyt. Pokoje sprzątane codziennie.Jeśli będę jeszcze wybierać się do Turcji to jedynie do sieci JOY!!! Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś