Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Joy pegasos w Incekum

26.09.09, 17:45
Właśnie wróciliśmy z Joy pegasos w Incekum jeśli macie jakieś pytania pytajcie
Obserwuj wątek
    • agnes406 Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 27.09.09, 23:38
      Witam, z jakiego biura byliście,proszę o wszelkie informacje-czy
      polecacie ten hotel,a może macie foteczki z tego obiektu,piszcie czy
      warto tam jechać,pozdrawiam
      • agnes406 Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 30.09.09, 12:44
        PROSZĘ O ODPOWIEDŻ......
        • milusia0amorki Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 30.09.09, 15:25
          Byliśmy z Itaki,lot opóźniony o 1 godzinę.Hotel przepiękny duży składający się z
          trzech dużych budynków.Nasza rodzina była zakwaterowana w Resorcie jest to
          środkowy budynek i stwierdzam że było dobrze bo opinie co do Resort Royal są
          różne.Wszystkie animacje jak i cały Snak Bar był właśnie w resorcie.Byliśmy po
          środku wiec wszędzie było blisko jeśli chodzi o zagospodarowanie całego
          kompleksu Joy Pegasos Planet.Pokoje oczywiście w Resorcie duże z dostawkami (dla
          mnie pokoje nie są ważne -ważne aby było czysto).Jeśli chodzi o wyżywienie to
          naprawdę przesyt ,jedzenia bardzo dużo ,jedzenie tureckie i europejskie każdy na
          pewno coś znajdzie dla siebie -głodni nie chodziliśmy.okolica wspaniała w prowo
          około 30 km Manavgat no i oczywiście antyczne Side które polecam zwiedzić
          przepiękna miejscowość byłam tym miejscem zachwycona i zauroczona. w lewą stronę
          20 min marszu Avsalar miejscowość z bazarami tam robiliśmy zakupy.No i
          oczywiście 30 km od Incekum Alania płynęliśmy do tego miasta statkiem wykupionym
          jako wycieczka z hotelu przepiękne widoki polecam.Byłam już drugi raz w Turcji i
          ten hotel najmilej wspominam wart jest tych pięciu gwiazdek obsługa bardzo mila
          i wesoła animatorzy jak w każdym hotelu dbali o dobrą zabawę było super pogoda
          dopisała pozdrawiam .Jeśli macie jakieś pytania proszę pytać Beata
          • agnes406 Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 01.10.09, 11:59
            Dziękuje bardzo,a czy pokoje w Resorcie rezerwowałaś wcześniej,czy
            mieliście poprostu szczęście,że tam przydzielili?
            • Gość: pol Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum IP: 78.8.222.* 01.10.09, 22:06
              Pokoje rodzinne w Royalu są większe niż w Resorcie (nie wymagają dostawek, bo są dodatkowe łóżka dla dzieci).
              • milusia0amorki Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 01.10.09, 22:15
                miałam przyjemność być w Royalu bo zakwaterowana była koleżanka faktycznie są
                tam pokoje rodzinne bez dostawek ale mi osobiście się niem podobały 9ale to moje
                zdanie).Pokoje i hotel przydzielono nam na miejscu pozdrawiam Beata
                • Gość: janjan Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 23:34
                  pokoje w royalu wieksze. zmienilismy resort na royal ze wzgledu na
                  male pokoje.
                  • suhotnik Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum 10.11.09, 18:24
                    Witaj.
                    Możesz podesłać jakieś fotki pokojów z Resortu ?
                    • Gość: Justyna Re: Wróciłam z Joy pegasos w Incekum IP: *.plock.mm.pl 15.11.09, 18:14
                      Hotel rewelacyjny - nie dało się tam nudzić. Wieczorami animacje codziennie inne przez 2 tyg. ani razu się nie powtórzyły. Jedzenia pełno nie wiadomo, co było wybrać po prostu przesyt. Pokoje sprzątane codziennie.Jeśli będę jeszcze wybierać się do Turcji to jedynie do sieci JOY!!!
                      Pozdrawiam Justyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka