Gość: ano IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.09, 09:54 Proszę o podanie hoteli 4* w okolicy Side , które Państwa zdaniem zasługują na uwagę. Nie muszą to być jakieś wielkie molochy ale takie ,które nie stoją na odludziu.:D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazynanowa Re: Hotele w Side 18.11.09, 10:55 Mozesz przegladnac. www.holidaycheck.de/ort-Reiseinformationen_Side-oid_6785.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Hotele w Side IP: *.aster.pl 18.11.09, 22:16 Ja moge polecic Tobie tylko stronke eSKy z hotelami www.esky.pl/hotele-promocje przejrzyj sobie i zobacz jak to cenowo wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Hotele w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 11:47 side prenses, byłem w 2008r wraz z dzieckiem czteroletnim i mogę zdecydowanie polecić. Obsługa , jedzenie bardzo dobre. W miarę blisko do centrum Side. Jedyny minus to plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: Hotele w Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 14:08 my zamówiliśmy wczasy w Side w hotelu Club Bella Sun z Selectours.Cenowo wyszło nieżle w porównaniu do innych biur.Ale ta promocja , którą mają, to chyba jest do dzisiaj.Wejdz sobie na ich stronkę, może coś ci będzie odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś Re: Hotele w Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.09, 14:39 polecam hotel sun club side z itaki ale 3* byłam i wróciłam bardzo zadowolona mimi że 3* Odpowiedz Link Zgłoś
gmatys1 Re: Hotele w Side 19.11.09, 18:22 Zgadzam sie z Artur-em,Side Prenses,hotel godny polecenia(naprawde wszystko SUPER).Plaza no coz...,ale za to woda!.(Sierpien 2008). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Hotele w Side IP: *.xdsl.centertel.pl 23.11.09, 11:45 Ciekawą poradę i informację zawiera powyższy post.Wklejasz gościu te dwa linki co trzy dni z tego samego komputera tylko po to żeby podbijac temat do góry.Daj sobie spokój bo nie o taką poradę chodziło w tym temacie , a na reklamę są inne miejsce. Żal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Hotele w Side IP: *.MIT.EDU 10.12.09, 12:47 Dziewczyny! Uwaga na barmana w Sun Club w Side.Nazywa się Hayrettin Koldas. Nie przyjmujcie od niego drinków, nie pozwalajcie żeby się przysiadł.Więcej o nim sobie "wygooglujecie" Odpowiedz Link Zgłoś