Dodaj do ulubionych

Wróciłem z ALARY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:56
Wróciłem z Alary w Incekum- pytajcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: turystka Re: Wróciłem z ALARY IP: *.satfilm.net.pl 12.07.10, 21:24
      A dokładnie w którym hotelu byłeś, bo jest kilka z tą nazwą? Mnie
      interesuje hotel Alara Park.
    • annmary007 Re: Wróciłem z ALARY 13.07.10, 16:39
      Ja będę w Alara Star. W związku z tym pytanie - czy w hotelu są
      reczniki plażowe? Czy na plaży jest wystarczająca liczba leżaków
      (czy istnieje zjawisko zajmowania rano miejsc?). I ogólnie jak
      wrażenia?
      • Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 18:55
        Ogólnie wrażenia znakomite.Alara star to 5* i są ręczniki plażowe.Plaża wspólna
        dla trzech hoteli piękna, piaszczysta i dość długa.Jeśli lecisz w szczycie
        sezonu to zajmowanie rano leżaków ma miejsce.Około 10 już ich brak.Trzeba
        przynieść sobie z budki :materace, parasol wybrać leżaki i położyć ręcznik.Bar
        na plaży z napojami i przekonskami jest do Waszej dyspozycji.Pozdrawiam
        • annmary007 Re: Wróciłem z ALARY 13.07.10, 21:16
          Dziękuję bardzo za odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie przyszło mi do
          go głowy - czy sejf w pokoju jest płatny? Pozdrawiam:)
          • Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 11:53
            Ja byłem w Alarze ,był płatny 10 euro za tydzień, a 15 za 2 tyg. i był w
            recepcji. W starze nie wiem.
    • Gość: Robert86 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 10:14
      A ja mam pytanie czy w pobliżu tych hoteli znajdują się jakieś sklepy, tawerny
      alb np jakiś bazarek?? I jeszcze jedno pytanie jak jest z jedzenie codziennie to
      samo czy może coś zmieniają bo słyszałem już różne opinie i trochę się
      pogubiłem. Na plaży potrzebne będą buty do pływania czy raczej nie?? Jak jeszcze
      coś mi się przypomni to będę pisał. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
      • Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 11:49
        Plaża i wejscie do wody piaszczyste ,buty zbędne. Jedzenie duży wybór; dzisiaj
        to jutro tamto dość urozmaicone plus przekąski w barze przy plaży .Głodny nie
        będziesz. oBOK HOTELU JEST MALUTKI SKLEPIK , A 800M DALEJ MAŁE CENTRUM HANDLOWE.
        na bazar trzeba jechać do Avsalar lub Alanyi.
        • Gość: Robert86 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 12:13
          To jeszcze dwa pytanka. Do tego Avsalar spacerkiem to jest daleko?? I jak tam z
          tymi napojami w barze na plaży są tam jakieś drinki czy tylko wódka z colą??;)
          • Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 15:14
            Avsalar 3km od hotelu chodnikiem wzdłuż ruchliwej 4-pasmówki ,średnia
            przyjemność.Dalmusz przy hotelu chyba 2$.W barze na plaży:wódka, raki,gin,
            whisky,wino białe i czerwone,piwo-tuborg ,oraz:cola,fanta ,sprit,tonik,woda min.
            gazowana i niegaz.Mixuj i wybieraj.Wszystko w szkle. nie wolno zabierać na plażę.
            • Gość: Robert86 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 17:02
              Dzieki wielkie za odpowiedż.
              Pozdrawiam.
              • Gość: mika Re: Wróciłem z ALARY IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.10, 18:02
                hej, my lecimy za tydz, więc i ja mam pytanie. czy jest ogólnodostępna woda
                mineralna w butelce, oprócz tych ich dystrybutorów z napojami?tak mieliśmy w
                alaye resort,że woda w małych i duzych butelkach byla przy każdym posiłku i do
                zabrania na plażę, wiec jestem ciekawa czy i tu taka możliwość jest.
                i drugie ważniejsze pytanie :-) mamy wylot w środku nocy i tam jesteśmy nad
                ranem, mam nadzieję,ze pokój mamy od razu, anie czekamy do słynnej 14? jak to
                Was było zorganizowane? bo domyślam się,że lecieliście z Itaką
                • Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 20:44
                  Napisz do którego konkretnie hotelu lecisz. Alara.......
                  • Gość: mika Re: Wróciłem z ALARY IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.10, 11:56
                    oj, faktycznie nie dopreczyowalam
                    alara star
                    • Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:17
                      Ja byłem w Alarze, ale to jeden kompleks. Z pokojami problemów przy wjeżdzie
                      raczej nie będzie,ale na koniec pokój zwalnia się o godz. 12 w południe.Woda
                      tylko w dystrybutorach ,nalewaliśmy do własnej butelki,lub przed hotelem w
                      sklepiku 0,5 euro 1,5 litra.ale w 5* może być nieco inaczej ,chociaż wątpię .
                      Pozdrawiam
                      • Gość: mika Re: Wróciłem z ALARY IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.10, 13:40
                        dzięki za info :-)
                        • Gość: Robert86 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 14:04
                          Mam jeszcze jedno pytanko czy w tych hotelach trzeba nosić opaski AL?
                          • Gość: jaho55 Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 17:08
                            nie i dlatego można w miarę swobodnie poruszać się po tych trzech obiektach
    • Gość: Sylcho Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 17:19
      proszę o kilka praktycznych informacji na temat pobytu
      • Gość: Sylcho Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 17:21
        Wybieram się tam w połowie sierpnia. Chyba zdecyduję się na hotel Alara. Czy to
        dobry wybór? Jakie są tam pokoje, wyżywienie, wycieczki, opieka rezydenta i
        lekarza. Bede wdzięczna za każdą informację. pozdrawiam
        • Gość: jaho Re: Wróciłem z ALARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 21:57
          napisz do mnie na adres jaho55@o2.pl.ponieważ temat jest b. obszerny podam swój
          nr. tel kom. i jeśli zechcesz to zadzwonisz i sobie pogadamy. Pozdrawiam
          • Gość: Sylcho Re: Wróciłem z ALARY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 09:33
            Super! odezwę się ok 18. Z góry dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka