tamerza 09.02.11, 14:21 Mam pytanie odnosnie dwoch hoteli: Holiday Park i Holiday Garden, czy w zwiazku z tym, iz sa to hotel tego samego wlasiciela, mozna korzystac z udogodnien i all obu hoteli?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Holiday park i garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:22 tez jestem ciekawa, one leżą obok saiebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: Holiday park i garden IP: 213.192.68.* 20.02.11, 18:19 witam , byłam w holiday park ale holiday garden chyba nie lezy obok, obok był hotel sidera, park polecam super hotel tylko mała miejsca w srodku jak sie jedzie z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
k.k-k Re: Holiday park i garden 09.06.11, 23:10 witam czy możesz udzielić mi kilka informacji na temat holiday park i okolicy? np czy w hotelu mozna wymienić kasę na liry, jak nie to gdzie najbliżej i najlepiej, czy są sklepy ze stałymi cenami, gdzie nie trzeba się targować? jakie wycieczki fakultatywne warto wybrać i czy płaci się w $ czy euro, bo to jest odwieczne pytanie ale nie ma jednego stanowiska. My jedziemy pod koniec czerwca z 6 letnim dzieckiem na 2 tyg z biura sun&fun. z góry dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: Holiday park i garden 21.02.11, 09:14 to my wiemy ze sa oddzielone, ale to nie zmienia faktu ze nie wiadomo czy mozna z obu korzystac. Zlezey mi na korzystaniu z gardena bo tam jest taka fajna zjezdzalnia dla malych dzieci, w parku nie ma :( Bylam w zeszlym roku w hotelu Oludeniz Resort i jakies 500 m od niego byl inny kotel tej samej sieci i bez broblemu mozna bylo z obu korzystac, mimo iz nie bylo ze soba polaczone, tak samo w hurghdzie jezeli chodzi o siec Hilton Odleglosc nie ma znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś