Dodaj do ulubionych

Hotel Turunc

09.05.11, 18:48
Czy wybiera się ktoś do hotelu Turunc na początku lipca???
Obserwuj wątek
    • Gość: JG Re: Hotel Turunc IP: 195.245.213.* 10.05.11, 08:56
      My planujemy, rezerwację mamy od 4 lipca, wylot z Wa-wy :-)
      • zbycho01 Re: Hotel Turunc 10.05.11, 09:16
        My też lecimy z W-wy 4 lipca. Jedziecie z rodziną?
        • Gość: JG Re: Hotel Turunc IP: 195.245.213.* 10.05.11, 10:05
          Z rodziną ... :-)
          Nie wiesz czy w TURNUC wszystkie pokoje sa juz po remoncie? Podobno klienci ITAKI mają rezerwację wyłacznie w części odnowionej. Pytam bo w ubiegłym roku był z tym problem. Część osób zakwaterowana była w pokojach których standard odpowiadał **.
          • zbycho01 Re: Hotel Turunc 10.05.11, 12:04
            Pytałem w biurze i na infolinii o standard pokoi, zapewniani,że wszystkie pokoje zostały wyremontowane w 2010/2011 roku. My jedziemy z dziećmi córka 11 lat i synek 1,6 roku. A wy w jakim wieku macie dzieci.
            • Gość: ania w.1 Re: Hotel Turunc IP: *.gdynia.mm.pl 10.05.11, 14:08
              nie byłabym pewna,że to co mówią w biurze jest zgodne z prawdą - wszystko polega na tym żeby sprzedać wczasy, a dalej niech wczasowicz się martwi na miejscu (to są moje doświadczenia z biurami podróży)
              • Gość: JG Re: Hotel Turunc IP: 195.245.213.* 10.05.11, 14:20
                W ubiegłym roku duzo uwag było do warunków zakwaterowania w budynku C. Z tego co mi wiadomo wróciła już z TURNUC pierwsza grupa. Bedę wdzięczny za potwierdzenie informacji o tym,że faktycznie wszystkie budynki zostały już wyremontowane i ich standard zasługuje na pięć gwiazdek jakie przysnała sobie ITAKA.
                • Gość: sandra00 Re: Hotel Turunc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 14:27
                  Nawet wyremontowane pokoje nie zasługują na pięć gwiazdek więc o co chodzi a z tymi z dwiema gwiazdkami to tez przesada bo aż takie złe nie są , ale ogólnie nie wiem za co byłoby przyznawać 5 stars !!!!!!!!!!!!!!! 4 to max
      • Gość: JA ! Re: Hotel Turunc IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.11, 09:58
        Ja się wybieram, a co?
    • zbycho01 Re: Hotel Turunc 10.05.11, 16:00
      Poczytajcie na oceniacz.pl są opinie ludzi, którzy już wrócili z wycieczki. Poza liniami lotniczymi wszystko jest OK.
      • Gość: sandra00 Re: Hotel Turunc IP: *.static.sitel.net.pl 10.05.11, 21:15
        No właśnie byłam więc się wypowiadam są lepsze hotele mające 4 gwiazki w Turcji , napewno z lepszym jedzeniem i bardziej urozmaiconym , animacjami , pokojami itd. piszę to z własnego doświadczenia !A ta 5 gwiazdka w Turuncu to chyba z ten przerobiony basen z wiolokąta na prostokąt dla dzieci , albo za dodanie paru lepszych pokoi typu suit ?
        • malini Re: Hotel Turunc 16.05.11, 16:59
          Właśnie wróciłam, więc też się podpisuję pod wypowiedzią sandry00.Hotel ok, ale maks na 4* (ładna zieleń, dobra plaża, sprzęt, baseny, miła obsługa poza 1 barmanem, dobre i urozmaicone jedzenie). W pokoju, który dostaliśmy jako jeden z lepszych była jednak zepsuta klimatyzacja (w wielu innych też) , przy kąpieli w prysznicu lała się woda z pękniętego brodzika, na fugach rozpoczął rozkwit grzyb i generalnie nie pachniało zbyt przyjemnie. Powierzchnia pomieszczenia to wymagane przestrzenią łóżek minimum, estetyka i czystość dyskusyjne, natomiast najgorzej prezentowały się ręczniki, pościel i koce: stare i poplamione oraz częściowo dziurawe. Zamiast kołder były niewielkie białe kapy.Zero możliwości zmian w relacjach ze sprzątającymi (nie znają słowa po angielsku). Myślałam, że to pomyłka, ale tak było też u innych. kablówka miała chyba tylko 16 programów. Na widok na morze nie liczcie. Jakiś głupkowaty architekt ustawił budynki węższymi bokami do lini brzegowej i vis a vis siebie nawzajem, że okna wychodzą głównie na inne okna i z balkonów widać głównie basen/bar pomiędzy budynkami. Może wyższe kondygnacje mają lepiej. Bardzo dużo okien wychodzi na ścianę skalną i porastającą zieleń oraz wejście z parkingiem (tam byli kwaterowani klienci Itaki głównie, bo pytaliśmy innych ludzi,którzy z nami lecieli). Kiepsko z napojami alkoholowymi. Wstrętne w smaku, w zasadzie bezalkoholowe, oferta ograniczona (nie liczcie na standardowe nawet drinki poza wódką z coca-colą). Przy plaży i basenie w pobliżu , plaży dają tylko piwo, jak się lubi coś innego, trzeba lecieć do górnego baru,gdzie "miły inaczej barman", nie zgadza się na wykonanie drinka w dużej szklance, bo klient przecież może się przejść znowu, albo lepiej,niech nie korzysta z tego, za co zapłacił. Inny barman powiedział nam, że to odgórny prikaz, co też jest "niezłe", ale dawał nam napoje w dużych szklankach, byśmy nie biegali co chwila po 500 m.
          • Gość: Ewa Re: Hotel Turunc IP: 195.245.213.* 17.05.11, 08:56
            W którym budynku byliscie zakwaterowani?
          • amaga56 Re: Hotel Turunc 14.07.11, 14:47
            Malini, co za wierutne bzdury wygadujesz!!!! Byłam w tym hotelu dwa lata temu, poleciłam znajomym i wszyscy byliśmy ZACHWYCENI!!!!! Brak Ci pierzyny w Turcji???? Nastęonym razem weź ze sobą, bo we WSZYSTKICH hotelach w ciepłych krajach nie ma kołder tylko lekkie prześcieradła. Tylko 16 programów w kablówce!!!??? Mało ci? A pojechałaś tam,żeby oglądać telewizję!? Sprzątaczki nie mówią po angielsku ??? A Ty, mówisz po turecku?Myślisz, że płacąc 3 tys/os będziesz miała prywatnego barmana przy leżaku, bo ci się nie chce d... ruszyć? Po co wypisujesz takie brednie i zabierasz ludziom cas,a co gorsza, wprowadzasz w błąd!
    • Gość: asi Re: Hotel Turunc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 11:29
      Jadę 25.06-09.07. z dwójką dzieci (7 i 12 lat). czy może ktos jedzie w tym terminie?
      • Gość: mala Re: Hotel Turunc IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.11, 09:04
        ja jade 13.06 juz sie nie moge doczekac
        • Gość: acek Re: Hotel Turunc IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.05.11, 09:17
          Hotel jest fajny, nie nakręcajcie się pokojami, bo są w porządku. Porządne 4*! Nie słyszałam, aby ktoś się skarżył na zły standard. Jedzenia i picia przez cały dzień full, w różnych miejscach hotelu, a to w restauracji, a to przy basenie, jednym czy drugim.
          Uważajcie jedynie na okrutnie śliską powierzchnię wokół basenów, głów rozbitych co nie miara.
          • Gość: sandra00 Re: Hotel Turunc - malini !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.11, 11:11
            Widzę że moje odczucie nie było jedyne a z Twojego opisu wynika że jest jeszcze gorzej niż było ! Cieszę się że ja miałam pokój w budynku zaraz poniżej aguaparku bo nie było aż tak źle , niektórzy pytają o budynek główny , przecież tam w zasadzie nie ma budynku głównego chyba że chodzi o ten gdzie jest recepcja ale tam jest chyba tylko kilka pokoi , reszta to budynki albo boczne albo powyżej ! Co do basenów to woda w nich była z dużą ilością bakterii umożliwiającą szybką wizytę u lekarza z zapaleniem ucha zresztą kolejki były , automaty nescafe podawały czekoladę po której wychodziły plamy na skórze i jeszcze parę innych szczegółów wpłynęło na fakt iż szpital w Marmaris miał wielu klientów w młodszym wieku ! Woda w morzu podczas temperatur czerwcowych była jak zupa ! Jedzenie mało rewelacyjne i urozmaicone , mini club całkowita porażka jak również animacje !!! Oczywiście wszystko jakoś by uszło ale nie w 5 gwiazdkach a nawet 4 i za taką cenę !
            • Gość: Ewa Re: Hotel Turunc - malini !!!! IP: 195.245.213.* 17.05.11, 11:41
              czytając powyższe komentarze ... zaczynam się denerwować i analizowac słuszność mojej decyzji o wyjeździe do TURNUCA (lecimy z Itaka w połowie lipca), decydując sie na ten hotel brałam pod uwage opinie że bardzo ładna okolica, że cisza i spokój, że hotel jest "rodzinny" (lecimy z córka), teraz nie wiem czy to była dobra decyzja .... ale w tej chwili to już musztarda po obiedzie .... mam nadzieje że mój pobyt będę oceniała mimo wszystko w kategorii "udany" a negatywne wrażenia będą w zdecydowanej mniejszosci...

Ps. Mam pytanie do sandry00, na podstawie swoich doswiadczeń napisz co mam zrobic aby zagwarantowac sobie "lepszy" pokój, podobno hotel został juz cały wyremontowany, rezerwacje mam na pokój 2 osobowy (typu standard)...
              • Gość: Alka Re: Hotel Turunc - malini !!!! IP: *.skierniewice.vectranet.pl 17.05.11, 12:02
                moi znajomi jada tutaj, jak to jest mozliwe,ze ten hotel ma tyle gwiazdek, juz wczesniej przy wyborze hotelu go odrzucilam patrzac na wiele komentarzy negatywnych..
                • Gość: acek Re: Hotel Turunc - malini !!!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.05.11, 15:26
                  tak czytam niektóre komentarze, to zastanawiam się czy Hilton by im pasował...
                  Hotel jest naprawdę fajny, jedyny minus to długi transfer. Dookoła zielono, do miasteczka 5 minut piechotą, pokoje czyściutkie, cartoon network dla dzieciaków w tv;P, bardzo urozmaicone jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Nie dajcie się zwieść i nie zniechęcajcie po jednej opinii nabzdyczonej turystki.
                  Mam kilka zdjęć z pokoju, zaraz po przyjeździe, kilka z miasteczka - dla zainteresowanych i zaniepokojonych wyślę:)
              • amaga56 Re: Hotel Turunc - malini !!!! 14.07.11, 14:50
                Ewa, nie przejmuj się, a przeczytaj dokładnie wypociny Mallini, przeciez to bzdury. Byłam w hotelu dwa lata temu z synem. Jest rewelacyjny!
                • Gość: sandra00 Re: Hotel Turunc - malini !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 14:58
                  Hotel nie jest żadną rewelacją - może dla tych którzy byli w Turcji poraz pierwszy i jedyny i nie mają porównania , nie czepiam się kablówki itd. no ale niesmaczne jedzenie , beznadziejna plaża , animacje , bród no moim zdaniem są ważne - i nie piszcie że w hotelach w Turcji nie ma kołder bo są może nie puchowe ale są tylko wtedy trzeba zatrudniać więcej sprzątaczek żeby mogły zmieniać dziennie poszewki , niestety w hotelu Turunc sprzątanie i czystość n ie jest najmocniejszą stroną !!!
            • oldbastard Pozytywne wrazenia 17.05.11, 18:54
              Kilka dni temu wrocilismy z tego hotelu i nasze wrazenia sa jak najbardziej pozytywne. Pokoj bardzo ladny, odnowiony z bocznym widokiem na zatoke. Widokow i okolicy nie trzeba reklamowac :)
              Jedzenia bardzo duzo i smaczne, choc po pierwszym tygodniu zaczelo sie juz nudzic. Jesli chodzi o czekolade z automatu, osobiscie pilem jej sporo i zadnych plam na skorze nie zaobserwowalem.
              Wraz z wieksza iloscia ludzi dalo sie odczuc, ze stolowki nie sa przygotowane na natlok turystow , a to jeszcze nie pelnia sezonu: kolejki po jedzenie, co smaczniejsze desery czy kanapki moment znikaly ze stolow. Od 30 kwietnia przez tydzien nie dalo sie tego odczuc i mozna bylo naprawde relaksowac sie w ciszy. Nie chce sobie wyobrazac jakie sa kolejki np. w lipcu. Po tygodniu sielanka sie skonczyla, glownie za sprawa naszych rodakow, ktorzy wiadomo jak sie zachowuja...
              Generalnie, za ta cene, ktora zaplacilismy, jestesmy bardzo zadowoleni, lecz cena, jaka trzeba zaplacic w szczycie sezonu jest delikatnie mowiac zbyt wygorowana jak za taki hotel... ale to tylko moja opinia :)
              Najwiekszym minusem jest czystosc, nie pokoju, a terenu hotelu, m.in. plazy. Wiem, ze to wina turystow, bo to oni smieca, ale m.in. placa za to zeby ktos po nich sprzatal.
              Ogolnie hotel z czystym sumieniem wart polecenia np. dla par, ale nie w szczycie sezonu.
      • Gość: dorcia Re: Hotel Turunc IP: 212.182.91.* 17.05.11, 15:55
        Lecimy 25.06 2+1 (8 lat) z W-wy
        • zbycho01 Re: Hotel Turunc 17.05.11, 22:10
          My lecimy 04-07 2+2 (1,7;11 lat) i liczę na super wypoczynek.
          • Gość: sandra00 Re: Hotel Turunc do acek !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 07:12
            Turunc w przeciągu ostatnich kilku lat był którymś tam z kolei hotelem w którym spędzałam wypoczynek w Turcji , więc moja opinia nie jest porównaniem do Hiltona ale do hoteli nawet 4 gwiazdkowych właśnie w Turcji , jeżeli ktoś korzystał tylko i wyłącznie z usług tego hotelu będzie zadowolony jeżeli był w innych ( jeżeli nie gorszych oczywiście ) no to już jego ocena nie będzie pozytywna . Gdybyśmy ustawili ten hotel w innej okolicy bez tych skał i widoków , komu by się podobało? Trudno też bazować na opiniach turystów będących tam w maju , polecam dla porównania wybrać się w sezonie , nawet czerwcu kiedy jest już gorąco ! Byłam w niektórych Turckich hotelach nawet po dwa razy bo mi się w nich podobało , ale Turunc nigdy więcej !
            • Gość: mika Re: Hotel Turunc do acek !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 07:14
              a jakie hotele w takim razie w turcji polecasz sprawdzone przez siebie
            • Gość: sandra00 odpowiedż dla Ewy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 07:19
              Od lat latam do Turcji z Itaką i nigdy nie musiałam prosić o lepszy pokój ! Może faktycznie wszystkie są już wyremontowane , najlepiej jak dostaniesz pokój w budynkach na prawo w górę od recepcji tam będziesz mieć trochę ciszy , widok z balkonu albo na drogę do aquaparku albo na kaskady skalne ( te o wiele lepsze i ładniejsze ) ja miałam z takim widokiem pokój 2+1 , jest jeszcze budynek z recepcją gdzie non stop podjeżdżają busy z turystami , jest budynek koło restauracji tam gdzie siłownia ( nie specjalny widok i non stop hałas ) no i budynek z restauracją nie polecam . W tych budynkach koło aquaparku chyba tylko najgorsze pokoje są na ostatnim piętrze bo pełno robactwa i jaszczurek ! Chciałam Ci jeszcze powiedzieć że ten hotel napewno nie jest cichy i spokojny a już napewno nie w sezonie !
              • oldbastard Re: odpowiedż dla Ewy ! 18.05.11, 21:22
                Gość portalu: sandra00 napisał(a):

> ten hotel napewno nie jest cichy i spokojny a już napewno nie
                > w sezonie !

A ktory hotel jest cichy w sezonie, szczegolnie z Polakami? :)
                • Gość: paweł Re: odpowiedż dla Ewy ! IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 21:54
                  mi sie wydaje ze sandra to paniuśka jakaś
                  • Gość: sandra00 Turunc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 07:13
                    Co do ciszy i spokoju to Polacy akurat nie należą do najgłośniejszych w hotelach w Turcji , najgorsi są Rosjanie ! I nie jestem pańsusią jakąś tylko osobą która akurat na swój sposób spędzania wakacji od kilku lat wybrała Turcję , jak już pisałam osobom które nie były wcześniej w Turcji hotel Turunc napewno się spodoba , ja też do niego pojechałam mimo że czytałam komentarze negatywne , wcześniej otrzymałam nawet zdjęcia od jednej pani z forum i wtedy się poważnie przestraszyłam ale ja akurat nie miałam aż tak złego pokoju jak ona . Trzeba też zrozumieć jedno że ten hotel byłby może ok przy 4 * i innej cenie ale 5 * i taka cena to przegięcie i to duże .... A co do hoteli które odwiedziłam to : TTH Nashira , PEGASOS WORLD , TURUNC , VENUS , UTOPIA WORLD DELUXE !
                    • Gość: Lol bardzo dobry 4* hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 07:52
                      Przeciez to jest hotel 4 *. Na stronie i na folderach hotelowych widnieja cztery gwiazdki, a nie piec, wiec o co ta afera?
                      • Gość: sandra00 Re: bardzo dobry 4* hotel- jest napisane 5 * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 10:15
                        www.itaka.pl/wczasy/turcja/marmaris/hotel_turunc_1855.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=KTW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&
                        • Gość: Lol Re: bardzo dobry 4* hotel- jest napisane 5 * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 13:52
                          Widocznie cos sobie Itaka wymyslila, bo to 4 * hotel ;)
                          • Gość: gość Re: bardzo dobry 4* hotel- jest napisane 5 * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 20:39
                            faktycznie nasze biura podróży często "podrasowują" gwiazdki hotelowe, a już najbardziej denerwuje mnie dokładanie pół gwiazdki - skąd im się to bierze, jak nie ma takiej klasyfikacji.
                            Strona hotelu Turunc
                            www.turuncotel.com.tr
                            • oldbastard Re: bardzo dobry 4* hotel- jest napisane 5 * 24.05.11, 13:42
                              Gość portalu: gość napisał(a):

> faktycznie nasze biura podróży często "podrasowują" gwiazdki hotelowe, a już na
                              > jbardziej denerwuje mnie dokładanie pół gwiazdki - skąd im się to bierze, jak n
                              > ie ma takiej klasyfikacji.
                              > Strona hotelu Turunc
                              > www.turuncotel.com.tr

Jest to bardzo dobry 4 * hotel. Przynajmniej w maju ;)
                              • Gość: jasmina Re: bardzo dobry 4* hotel- jest napisane 5 * IP: *.oswiecim.vectranet.pl 01.07.11, 19:59
                                Hotel po sezonie 2010 remontował baseny i dostal kategorię 5 gwiazdek. Bardzo dobry hotel, zadbany i czysty. Miałam pokój w budynku przy agua parku - nie było robactwa ani jaszczurek. Innych pokoi nie widziałam. Bardzo miła obsługa, po części w tym roku ta sama co w tamtym roku. Wiem, bo utrzymuję kontakt z kilkoma osobami z animacji, kelenerami itd. W czerwcu byłam w Hydros w Kemer (5*) W porównaniu do Turunc było gorsze jedzenie i gorsze animacje (w Turunc ciekawie organizowano wieczór turecki, pokaz tańca brzucha, zabawy, bez problemów można dogadać się po angielsku). W Hydros qłaścicielem hotelu jest Francuz w związku z tym jedzenie było za bardzo europejskie łącznie z małżami. Jadę do Turcji i chcę tureckeigo jedzenia :D Na plus Kemer przemawia lokalizacja-lokale, sklepy, dyskoteki dostępne na każdym kroku a co za tym idzie - hałas. Turunc położony powiedziałąbym na wsi. Jeden hotel, 5 sklepów, na dyskoteki pływ sie do Marmaris bądź korzysta z wewnętrznej hotelowej. Natomiast w Turunc jest bardzo fajny agua park (6 zjeżdżalni, plac zabaw dla dzieci).
                                • Gość: gość Re: bardzo dobry 4* hotel- jest napisane 5 * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 14:42
                                  Skąd Wam (niektórym) uparcie się bierze plotka o 5* dla tego hotelu? Jestem bardzo ciekawa? Hotel ma nadal 4 gwiazdki, wyżej w moim poście strona hotelu - jakoś dziwnie nie zmieniono ilości gwiazdek, na portalach rezerwacyjnych tez 4*
                                  • Gość: jasmina Re: bardzo dobry 4* hotel- jest napisane 5 * IP: *.oswiecim.vectranet.pl 04.07.11, 20:31
                                    skąd Wam sie to bierze? ano stąd: www.itaka.pl/wczasy/turcja/marmaris/hotel_turunc_1855.php

jeżeli jedziesz z Itaki, to hotel ma 5*, ponadto znam kilkanaście osób pracujących w tym hotelu, potwierdzają 5* w tym hotelu. Już w listopadzie mówili, że przez okres zimowy będą jakieś remonty dla podniesienia ilości gwiazdek.

Strona hotelu nie uaktualniła ilości gwiazek... no cóż nieaktualna strona, bądź też polskie biura podróży uznają, że to już 5*
                        • slawik23 Re: bardzo dobry 4* hotel- jest napisane 5 * 16.07.11, 00:00
                          Faktem są 4* ale Hotel jest super widoki bajeczne jedno z najpiękniejszych miejsc w jakich byłem a bywałem tu i tam , Jedzenie OK turecki czwartek super , ogromne Tuńczyki ..., owoców nie do opowiedzenia ... bywałem w 5* EU i nie miały duszy tu JEST i to cudna , wysokie góry las piniowo sosnowy , w sierpniu figi spadające z drzew , limonki i tarasy porśnięte gronem które jeśli wskarzesz wyląduje na twoim stole . Piękne wakacje ...co do pokoju nie ma co dawać TIPa na wyrost zobacz co dostaniesz , a w razie bez problemu zamieniają znajomi dali 50 euro i dostali marnotę ja 20 S i super (bez widoku ale w cieniu co przy oszczędzaniu na klimie jest ogromnym atutem , zawsze chłodniej ) Polecam w 110%
    • Gość: sandra00 Re: Hotel Turunc cyt.wątek ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 10:19
      forum.gazeta.pl/forum/w,660,119282624,119282624,hotel_turunc_zyskal_5_gwiazdke__nalezy_mu_sie_.html
      • Gość: zenon Re: Hotel Turunc cyt.wątek ! IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 21:49
        może ktoś wrócił niedawno i napisze opinie?
        • Gość: Ela Re: Hotel Turunc cyt.wątek ! IP: *.is.net.pl 03.06.11, 08:03
          Na holidaycheck sa juz nowe opinie o tym hotelu
          • Gość: Arti Re: Hotel Turunc cyt.wątek ! IP: 46.134.7.* 06.06.11, 22:02
            Byłem tam w zeszłym roku w czerwcu. Najbardziej podobał mi się zacieniony brodzik dla dziecka. W tym roku chciałbym jechac gdzie indziej. Czy ktoś zna jakis hotel z podobnym zacienionym brodzikiem? Prosze o info. dzięki.
    • zbycho01 Re: Hotel Turunc 01.07.11, 08:41
      Ponawiam pytani

> Czy wybiera się ktoś do hotelu Turunc na początku lipca???
      • Gość: mala Re: Hotel Turunc IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.11, 21:02
        zazdroszcze ze dopiero tam bedziesz,bylam w czerwcu i wrocilam zachwycona:)piekne widoki,baseny,smaczne jedzenie i piosenka tequila bum bum ;)
      • Gość: turek Re: Hotel Turunc IP: *.internetunion.pl 03.07.11, 11:33
        Ja się wybieram 11-go lipca z Wrocka.
        • Gość: Konrad Re: Hotel Turunc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 22:05
          Lece z rodziną 11.07 z WAW
          • Gość: serio Re: Hotel Turunc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.11, 07:25
            No widzę że piosenka Tequila Bum bum jest już tam na wieki !!! Wróciłam z Turcji z również 5 * hotelu Utopia World wcześniej byłam w hotelu Turunc i innych hotelach w Turcji już teraz jestem w 100% procentach przekonana że 5 * gwiazdek Turunc to jakieś nieporozumienie mało tego nawet w stosunku do Utopii na 4 * nie zasługuje ! Jakość obsługi , czystość , baseny , rozrywka i wygląd zewnętrzny jak i wygląd wewnętrzny już nie wspomnę o pokoju !
            • Gość: jasmina Re: Hotel Turunc IP: *.oswiecim.vectranet.pl 04.07.11, 20:35
              nieśmiertelna Tequila, Romeo i Niko... hmm... niektórzy dla nich tam wracają... czasem są hotele o lepszym standardzie, czasem tak jak w tym roku byłam - skonstruowane pod niekumatych Francuzów, dla któych musiała być zatrudniona francuskojęzyczna obsługa, natomiast w Turuncu nawiazałam znajomości, które są lepsze niż najczystszy pokój i najbardziej piaszczysta plaża....
              • wiprola Re: Hotel Turunc czemu złe opinie 14.08.11, 19:13
                Gość portalu: jasmina napisał(a):

> nieśmiertelna Tequila, Romeo i Niko... hmm... niektórzy dla nich tam wracają...
                > czasem są hotele o lepszym standardzie, czasem tak jak w tym roku byłam - skon
                > struowane pod niekumatych Francuzów, dla któych musiała być zatrudniona francus
                > kojęzyczna obsługa, natomiast w Turuncu nawiazałam znajomości, które są lepsze
                > niż najczystszy pokój i najbardziej piaszczysta plaża....

,
                ,
                ,
                Bardzo proszę o uczciwą opinię,o hotelu,bo wybieram się z mamą 79letnią i wnukiem 4letnim.Na wakacje.pl piszą wręcz straszne opinie,a na oceniacz.pl same pozytywne.Nie rozumiem?Które są prawdziwe?
                • Gość: jasmina Re: Hotel Turunc czemu złe opinie IP: *.oswiecim.vectranet.pl 14.08.11, 21:26
                  Byłam w Turcji 3 razy i Turunc był najlepszym miejscem dla mnie. Fajny aqua park z kilkoma zjeżdżalniami, wyśmienite jedzenie. Cos mogło sie zmienić, bo my tam byliśmy we wrześniu 2010. Wiem, że hotel inwestował przez zimę, przebudowywali basen. otrzymali 5 gwiazdkę. Na pewno narzekać będą amatorzy zakupów i dyskotek, ponieważ w miejscowość Turunc to wieś.
    • wiprola Re: Hotel Turunc 14.08.11, 19:08
      zbycho01 napisał:

> Czy wybiera się ktoś do hotelu Turunc na początku lipca???

Napiszcie mi jak było,bo bardzo złe opinie ma ten hotel na wakacje.pl
      • Gość: Cherny Re: Hotel Turunc IP: *.hestia.pl 16.08.11, 12:11
        Wróciłem z Hotelu Turunc 8 sierpnia br. Jak najbardziej polecam. Pieknie położony, czysty i zadbany. Bardzo dobre jedzenie, świetne animacje i miła obsługa. W hotelu większośc gości to Polacy. Animatorki Poli, na recepcji także pracują 2 Polki - bardzo miłe (pozdrawiam). Oryginalne napoje gazowane - cola, tonic, sprite itp. Dałbym hotelowi mocne 4 gwiazdki, no może 4+. Jedyna uwaga - jak ktoś chce dużo wyjeżdżać na wycieczki fakultatywne to do Marmaris z Turunc dodatkowe 40min prze góry. Warto się wtedy zastanowić nad hotelem w Marmaris. Służę szczegółami - proszę pisać na maila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka