Dodaj do ulubionych

Turcja z Triada 9 czerwca

11.05.04, 16:34
czesc, jade do Turcji z Triada 9 czerwca, kto jeszcze sie tam wybiera??
Tylko prosze mi tu nie pisac o tym jak to Triada oszukuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Turcja z Triada 9 czerwca IP: *.crowley.pl 11.05.04, 16:39
      Nie chcesz wiedzieć, to nie. Powodzenia!!!! Obyś nie nacięła się na nich tak
      jak ja. Szkoda kasy.
    • Gość: Madzia Re: Turcja z Triada 9 czerwca IP: *.pap / 217.153.186.* 11.05.04, 19:00
      Ja jade i moi znajomi tez. Z jakiego miasta lecicie?
      pozdrawiam
      • Gość: ewqaa Re: Turcja z Triada 9 czerwca IP: 217.153.132.* 12.05.04, 10:24
        a my z Katowic, a skad Wy jestescie??
        w ile osob jedziecie??
        fajnie bedzie prawda, bo duzo ludzi straszy ta Triada, a ja i tak nie moge sie
        doczekac
        • Gość: Madzia Re: Turcja z Triada 9 czerwca IP: *.pap / 217.153.186.* 12.05.04, 14:51
          My lecimy z Warszawy w 4 osoby ja z moim ukochanym i dwójka (małżeństwo)
          naszych znajomych. Triada moze nie jest doskonała ale to juz moj trzeci wyjazd
          z nimi. Biorac pod uwage cene jaka płacimy za wycieczke to nie ma sie co
          czapiac. Wakacje sa po to by sie wyluzowac a nie szukac dziury w całym jak to
          nasze społeczeństwo uwielbia robic. W jakim hotelu bedziecie mieszkac bo my w
          Aresie.
          • Gość: ewqaa Re: Turcja z Triada 9 czerwca IP: 217.153.132.* 12.05.04, 17:50
            milo czyta sie kilka rozsadnych slow, bo o Triadzie sie tu troszke juz
            naczytalam
            pojecia nie mam w ktorym hotelu, co wiecej bardzo mnei dziwi ze Wy juz wiecie,
            bo nam powiedzieli, ze blizej terminu dadza nam znac, chyba jutro do nich
            zadzwonie, nawet miasta nam nie podali konkretnie, moze w Wawie lepiej dzialaja
          • Gość: Ron Re: Turcja z Triada 9 czerwca IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 12.05.04, 22:42
            Podoba mi sie to "nie szukac dziury w całym jak to
            nasze społeczeństwo uwielbia robic".Bylem tu i tam ale zawsze ktos sie do
            czegos przyczepi.Najlepiej by bylo dla naszych ziomkow marmury palace i 200 zl
            za 2 tyg z voda i zarciem na okraglo :)!!!!Pozdrawiam i zycze udanego
            urlopiku!!!
        • Gość: Lukasz Re: Turcja z Triada 9 czerwca IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 13.05.04, 12:41
          ja tez lece z Katowic z jedna fajna laska
          Lukasz
          • Gość: MonKa Re: Turcja z Triada 9 czerwca IP: *.pik.gliwice.pl 14.05.04, 11:13
            Ja nie mam jeszcze wykupionej wcieczki, ale jeżeli się zdecyduję to od 9.06 z
            Katowic Turcja 7+7, traf.
            Chyba trzeba będzie w najbliższych dniach podjąć decyzję.
            • Gość: ewqaa czas leci IP: 217.153.132.* 18.05.04, 09:20
              na decyzje coraz mneij czasu i nie wiadomo czy jeszcze mozna wybierac hotel ***
              czy ****, roznie mowia, ale a sama zobacze, jade tam z moim mezem i jestesmy do
              tego pozytywnie nastawieni
    • chrum2 Re: Turcja z Triada 9 czerwca 14.05.04, 12:01
      A ja jadę dopiero w lipcu. I też nie mam zamiaru drżeć ze strachu o warunki
      jakie zastanę.
      Bawcie się dobrze i proszę o wrażenia po powrocie.
      pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka