Gość: ki70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 20:13 Mam pytanko czy ktos moze wybiera sie lub byl w tym hotelu ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: Barcelo tat beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 18:09 Witam, podnoszę zapytanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryszko2 Re: Barcelo tat beach IP: *.204.28.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.11, 12:21 Witam, również jestem zainteresowany tym hotelem, bardzo proszę o informację bo koniec lipca się zbliża czyli data wyjazdu do Turcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 16:15 Byłam pod koniec czerwca. Proszę pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryszko2 Re: Barcelo tat beach IP: *.181.29.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.11, 16:40 Aneta możesz opisać plaże m.in. czy jest piaszczysta czy żwirkowa, czy dno jest kamieniste czy piaszczyste, jak z wyżywieniem, jaki jest standard pokoi, podobno Belek to mała mieścina, czy można gdzieś wyjść poza hotel czy trzeba jechać gdzieś daleko np. do Antalyi, jakie atrakcje turystyczne polecasz niedaleko Belek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 17:13 1. Plaża piaszczysto - żwirkowa, przy brzegu ok. 2-3 metrów żwirku. Piach gorący, bez butów nie da rady. Dno w morzu żwirkowe, w butach zdecydowanie bezpieczniej. 2. Jedzonko to chyba najmocniejsza strona hotelu. Duży wybór, coś z grilla zawsze na obiad i kolację. Różnego rodzaju bułeczki, płatki, jogurty, surówki, sery, makarony, frytki, świetna kawa, napoje z automatu (ichniejsze pepsi, mirinda, sprite). Dwa razy dziennie lody (kolejka zawsze kilkumetrowa). 3. Pokoje raczej nie pięciogwiazdkowe, meble nowe faktycznie, ale łazienka w opłakanym stanie, popękana wanna, brudne fugi. 4. Belek to nie taka malutka mieścina, bo hotel w samym Belek nie leży. Aby dostać się do Belek należy spod hotelu dolmuszem za 1 dolar dotrzec do Kadriye (ok 5 km), a potem dopiero z Kadriye do Belek. Tam jeździliśmy na zakupy. Koło hotelu - są tylko inne hotele i pola golfowe, tam nie dzieje się nic. 5. My byliśmy z 3 latkiem, więc z wielu atrakcji poza hotelem nie korzystaliśmy. Razem byliśmy na shoppingu w Antalyi (Antalya jest piękna), ja sama byłam w Myrze i Kekowej (średnio fajnie, bo daleko), a mąż był na jeep safari (chyba najbardziej zadowolony). 6. Krótko moje uwagi odnośnie hotelu: - Plaża do kitu, - Pokoje dla niewymagających, - Jedzenie super, - Animacje super, - Ogród zachwycający, - Basen stale przepełniony, - Goście to sami Polacy i Rosjanie, - Zajmowanie leżaków na basenie ok 5.00, na plaży ok 6.30, - Okolica dla lubiących życie w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Barcelo tat beach IP: *.czart.pl 15.07.11, 15:13 Proszę o informację o pokojach czy są na parterze z wyjściem na dwór, czy są oki, czy lepsze na pietrze. z góry dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 15.07.11, 16:47 Na parterze są pokoje z wyjściem na dwór, głównie widziałam tam rodziny z maleństwami, dla mnie chociaż też byliśmy z 3 latkiem zdecydowanie lepsza opcja to pokoje na piętrze. Dogodne windy, korytarze wyścielone przyjemnymi wykładzinami, zdecydowanie lepszy widok (mieliśmy częsciowy widok na morze - bez dopłat, ani pieniązków w paszporcie). Słyszeliśmy od gości z parteru, że po wieczornych animacjach ludzie czasami wracali dosłownie obok okien, bo nie widzieli, że to taras pokojowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Barcelo tat beach IP: *.e-wro.net.pl 16.07.11, 08:44 Dziękuję za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Barcelo tat beach IP: *.e-wro.net.pl 16.07.11, 08:55 a jaki jest widok w pokojach na parterze np.na basen, ogród...., czy są one takie same jak te na piętrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: 178.218.229.* 16.07.11, 17:15 Widoki na parterze raczej ograniczone - najczęściej na żywopłot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Barcelo tat beach IP: *.e-wro.net.pl 16.07.11, 20:32 dzięki za odpowiedzi , a jak z wycieczkami, czy są jakieś miejscowe biura którym można zaufać i jechać z nimi na wycieczki czy tylko od rezydentów ze swojego biura podróży, a może jeszcze jakieś ciekawostki o których warto wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 16.07.11, 23:57 Jeżeli chodzi o lokalne biura to nie korzystaliśmy, mieliśmy ich ofertę, ale nie różniła się wiele od oferty Itaki(z wyjątkiem Kapadocji) - tylko więcej kłopotu. Jeżeli chodzi o ciekawostki, to nic szczególnego nie wpada mi do głowy. A może to - po terenie hotelu chodzą żółwie lądowe (całkiem sporych rozmiarów), najczęściej można je spotkać w zaroślach koło mini klubu lub w labiryncie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotak08 Re: Barcelo tat beach 20.07.11, 13:02 w ofercie hotelu jest spa i hammam - mogę prosić o jakieś bliższe dane na ten temat dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 21.07.11, 12:11 Tak faktycznie, chociaż sami z hammamu nie korzystaliśmy. Bywaliśmy jedynie na siłowni, w saunie, łaźni tureckiej i basenie krytym (wszystko gratis). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Barcelo tat beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 13:29 Hammam to właśnie łaźnia turecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 22.07.11, 13:37 Faktycznie, przepraszam. Miałam na myśli zabiegi złuszczające, itp., a to jest w ramach spa... Odpowiedz Link Zgłoś