Dodaj do ulubionych

Barcelo tat beach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 20:13
Mam pytanko czy ktos moze wybiera sie lub byl w tym hotelu ? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: Barcelo tat beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 18:09
      Witam,
      podnoszę zapytanie :-)
      • Gość: kryszko2 Re: Barcelo tat beach IP: *.204.28.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.11, 12:21
        Witam, również jestem zainteresowany tym hotelem, bardzo proszę o informację bo koniec lipca się zbliża czyli data wyjazdu do Turcji...
        • Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 16:15
          Byłam pod koniec czerwca. Proszę pytać.
          • Gość: kryszko2 Re: Barcelo tat beach IP: *.181.29.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.11, 16:40
            Aneta możesz opisać plaże m.in. czy jest piaszczysta czy żwirkowa, czy dno jest kamieniste czy piaszczyste, jak z wyżywieniem, jaki jest standard pokoi, podobno Belek to mała mieścina, czy można gdzieś wyjść poza hotel czy trzeba jechać gdzieś daleko np. do Antalyi, jakie atrakcje turystyczne polecasz niedaleko Belek

Pozdrawiam
            • Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 17:13
              1. Plaża piaszczysto - żwirkowa, przy brzegu ok. 2-3 metrów żwirku. Piach gorący, bez butów nie da rady. Dno w morzu żwirkowe, w butach zdecydowanie bezpieczniej.
              2. Jedzonko to chyba najmocniejsza strona hotelu. Duży wybór, coś z grilla zawsze na obiad i kolację. Różnego rodzaju bułeczki, płatki, jogurty, surówki, sery, makarony, frytki, świetna kawa, napoje z automatu (ichniejsze pepsi, mirinda, sprite). Dwa razy dziennie lody (kolejka zawsze kilkumetrowa).
              3. Pokoje raczej nie pięciogwiazdkowe, meble nowe faktycznie, ale łazienka w opłakanym stanie, popękana wanna, brudne fugi.
              4. Belek to nie taka malutka mieścina, bo hotel w samym Belek nie leży. Aby dostać się do Belek należy spod hotelu dolmuszem za 1 dolar dotrzec do Kadriye (ok 5 km), a potem dopiero z Kadriye do Belek. Tam jeździliśmy na zakupy. Koło hotelu - są tylko inne hotele i pola golfowe, tam nie dzieje się nic.
              5. My byliśmy z 3 latkiem, więc z wielu atrakcji poza hotelem nie korzystaliśmy. Razem byliśmy na shoppingu w Antalyi (Antalya jest piękna), ja sama byłam w Myrze i Kekowej (średnio fajnie, bo daleko), a mąż był na jeep safari (chyba najbardziej zadowolony).
              6. Krótko moje uwagi odnośnie hotelu:
              - Plaża do kitu,
              - Pokoje dla niewymagających,
              - Jedzenie super,
              - Animacje super,
              - Ogród zachwycający,
              - Basen stale przepełniony,
              - Goście to sami Polacy i Rosjanie,
              - Zajmowanie leżaków na basenie ok 5.00, na plaży ok 6.30,
              - Okolica dla lubiących życie w hotelu.
          • Gość: Dorota Re: Barcelo tat beach IP: *.czart.pl 15.07.11, 15:13
            Proszę o informację o pokojach czy są na parterze z wyjściem na dwór, czy są oki, czy lepsze na pietrze. z góry dziękuje za odpowiedź
            • Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 15.07.11, 16:47
              Na parterze są pokoje z wyjściem na dwór, głównie widziałam tam rodziny z maleństwami, dla mnie chociaż też byliśmy z 3 latkiem zdecydowanie lepsza opcja to pokoje na piętrze. Dogodne windy, korytarze wyścielone przyjemnymi wykładzinami, zdecydowanie lepszy widok (mieliśmy częsciowy widok na morze - bez dopłat, ani pieniązków w paszporcie). Słyszeliśmy od gości z parteru, że po wieczornych animacjach ludzie czasami wracali dosłownie obok okien, bo nie widzieli, że to taras pokojowy...
              • Gość: dorota Re: Barcelo tat beach IP: *.e-wro.net.pl 16.07.11, 08:44
                Dziękuję za info pozdrawiam
              • Gość: dorota Re: Barcelo tat beach IP: *.e-wro.net.pl 16.07.11, 08:55
                a jaki jest widok w pokojach na parterze np.na basen, ogród...., czy są one takie same jak te na piętrze
                • Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: 178.218.229.* 16.07.11, 17:15
                  Widoki na parterze raczej ograniczone - najczęściej na żywopłot.
                  • Gość: dorota Re: Barcelo tat beach IP: *.e-wro.net.pl 16.07.11, 20:32
                    dzięki za odpowiedzi , a jak z wycieczkami, czy są jakieś miejscowe biura którym można zaufać i jechać z nimi na wycieczki czy tylko od rezydentów ze swojego biura podróży, a może jeszcze jakieś ciekawostki o których warto wiedzieć
                    • Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 16.07.11, 23:57
                      Jeżeli chodzi o lokalne biura to nie korzystaliśmy, mieliśmy ich ofertę, ale nie różniła się wiele od oferty Itaki(z wyjątkiem Kapadocji) - tylko więcej kłopotu. Jeżeli chodzi o ciekawostki, to nic szczególnego nie wpada mi do głowy. A może to - po terenie hotelu chodzą żółwie lądowe (całkiem sporych rozmiarów), najczęściej można je spotkać w zaroślach koło mini klubu lub w labiryncie.
                      • dorotak08 Re: Barcelo tat beach 20.07.11, 13:02
                        w ofercie hotelu jest spa i hammam - mogę prosić o jakieś bliższe dane na ten temat dzięki
                        • Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 21.07.11, 12:11
                          Tak faktycznie, chociaż sami z hammamu nie korzystaliśmy. Bywaliśmy jedynie na siłowni, w saunie, łaźni tureckiej i basenie krytym (wszystko gratis).
                          • Gość: J Re: Barcelo tat beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 13:29
                            Hammam to właśnie łaźnia turecka
                            • Gość: aneta Re: Barcelo tat beach IP: *.play-internet.pl 22.07.11, 13:37
                              Faktycznie, przepraszam. Miałam na myśli zabiegi złuszczające, itp., a to jest w ramach spa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka