Gość: mala IP: 195.20.110.* 19.07.11, 15:04 czy ktoś wybiera się w tym terminie z WARSZAWY do tego hotelu? ja uważam to miejsce za rewelacyjne - lecę już po raz drugi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewcia Re: tth pegasos planet incekum 31/08 IP: *.035.c77.petrotel.pl 19.07.11, 17:01 ja akurat wracam - 31,08 rano bede na lotnisku - bedzie pewnie wymiana ludków w samolocie. Jadę tam pierwszy raz, wyglada rzeczywiscie na miejsce rewelacyjne:). Napisz cos wiecej cos czego nie ma w "folderowym" opisie hotelu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tth pegasos planet incekum 31/08 IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.11, 18:45 My lecimy już za tydzień 27.07 2+2 proszę opinie byłaś w Resort czy Royal ? Czy można korzystać ze wszyskiego na terenie kompleksu jak wyżywienie bo są różne opinie jakieś konkretne porady jak dostać pokój od strony morza byłaś też w sezonie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: tth pegasos planet incekum 31/08 IP: 195.20.110.* 20.07.11, 16:57 Ja w zeszłym roku byłam w resorcie pod koniec sierpnia, hotel jest wtedy pełny i nie jest łatwo o dobre pokoje ale tak naprawdę nie pokój jest tu najważniejszy. można dać z 20 eur do paszportu i wtedy można coślepszego dostać. można korzystać ze wszystkiego na całym terenie - jedzenie jest różne w resorcie i w royalu - jedliśmy i tu i tu. atrakcji jest bardzo dużo, animatorzy świetni i piękna plaża. jedzenie dobre, nie można narzekać. wiadomo jak ktoś chce ponarzekać to pewnie znajdzie się jakiś grzyb w łazience czy coś podobnego ( ja akurat grzyba nie miałam). czasem psują się drzwi na kartę i nie ma jak wejść do pokoju ale obsługa szybko się zjawia i naprawia. mi akurat to urlopu nie popsuło ;-) jeżeli jedziecie z dziećmi to naprawdę dobry wybór, jest co robić, ogromny teren, piękne rośliny, 8 basenów i około 20 zjeżdżalni. uważam że w tej cenie to najlepszy hotel, pewnie znajdą się lepsze ale dużo droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: tth pegasos planet incekum 31/08 01.08.11, 09:42 A ja mam wielką prośbę, jeśli ktoś będzie w tym hotelu,czy mógłby mi dowiedzieć się jaki mail funkcjonuje w hotelu?. Muszę do nich napisać,niestety mail ze strony zwraca mi wiadomości. Ja byłam w tym hotelu 2 lata temu i za rok chce wrócić :) Odpowiedz Link Zgłoś
force878 Re: tth pegasos planet incekum 31/08 20.08.11, 13:41 tez tam bedziemy w tym terminie :)wylatujemy 26.08 z Warszawy:) dozobaczenia na miejscu ! Odpowiedz Link Zgłoś