Dodaj do ulubionych

Pieniądze

26.08.11, 07:12
Jedziemy we dwójkę, nie mamy za dużo forsy, kupiliśmy wakacje w Alanyi na tydzień z wyżywieniem ALL, mam pytanie ile mamy wziąć minimum pieniędzy na napiwki, napoje, od czasu do czasu badziewiak w Berger King i jakieś wyjścia na dyskoteki.
Obserwuj wątek
    • gaska6 Re: Pieniądze 26.08.11, 07:34
      150 - 200 E, tak mi się zdaje , nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć, a lepiej wziąć więcej najwyżej zostanie.pozdrawiam
      • Gość: kasjer Re: Pieniądze IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 10:31
        wydacie 423 euro
    • Gość: znafca Re: Pieniądze IP: *.ck.polsl.pl 26.08.11, 11:47
      pięcset
      • vooyek34 Re: Pieniądze 26.08.11, 12:14
        Ale tam pińćset, można i dwa tałzeny, ja się poważnie pytałem, może ktoś w przybliżeniu wie, bo napisałem na co mi bedzie potrzeba, jest 7 dni, wiec po 1 jełro dla sprzataczki, ile w recepcji? ile kosztuje cola i woda w sklepie? może ktoś był w Burgerze, ile kosztuje whopper? ile wstęp do dyskoteki? ile drinki np piwo w dyskotece?
        Czy nie mozna zwyczajnie odpowiedzieć? duzo kosztuje uprzejmość?
        • Gość: znafca Re: Pieniądze IP: *.ck.polsl.pl 26.08.11, 13:17
          Dla sprzątaczki łan ojro dziennie styknie. W recepcji nic.
          Po co ci woda i cola w sklepie skoro masz all? A jeżeli już, to ile beczek tej wody wypijesz żeby miało znaczenie czy butelka kosztuje pól czy półtora euro?
          Kto jeździ do Turcji na fast foody w Burger Kingu?????
          A na drinki w dyskotece to pinćset (dla mnie) a dla mojego kolegi pinć tysięcy bo ma łeb jak sklep.
        • Gość: znafca Re: Pieniądze IP: *.ck.polsl.pl 26.08.11, 13:19
          I zapomniałem dodać: takich wątków na forum jest co najmniej pinćset więc wystarczy poszukać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka