Dodaj do ulubionych

Wakacje w Delphin Botanik

IP: *.matras.pl 23.11.11, 11:01
Pewnie za chwile bedzie od groma maili typu: kogo to obchodzi itp. ale co tam.
Jestem taka szczeliwa, ze musze sie podzielic: kupilam wakacje w Delphin Botanik na lipiec. Mam nadzieje, ze to dobry wybor - tak wynika z wielu opinii :))) HUUURRRAAAAA
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.215.198.243-internet.zabrze.debacom.pl 23.11.11, 11:05
      cieszę się razem z Tobą:-) :-)
      udanych wakacji:-)
      • Gość: Aneta Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.matras.pl 23.11.11, 11:07
        Dziekuje :))))
        • masi77 Re: Wakacje w Delphin Botanik 23.11.11, 12:02
          Byłem w tym roku. Zazdroszczę :) i nie będziesz żałowała wydanych pieniędzy
          • Gość: Aneta Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.matras.pl 23.11.11, 12:11
            Oj troszke nas to kosztowalo ;))) Ale widze, ze warto.
            Jesli masz jakies uwagi, opinie, ciekawostki odnosnie hotelu i generalnie okolicy, cos co warto wiedziec - bardzo prosze o komentarz.
            Z gory dziekuje.
            • masi77 Re: Wakacje w Delphin Botanik 23.11.11, 12:33
              Jeżeli chodzi o hotel to nie ma się do czego przyczepić. Jest pięknie położony, chociaż z zewnątrz tego nie widać. Jedzenie to po prosu bajka. Bar z sushi, turecki, włoski masakraaaaaaaa. Kebap pyszny. Tam gdzie jedzenie maszyny z moim ukochanym Ayranem. Wieczorne show rewelacja. Minusem może być towarzystwo. Byliśmy w sierpniu i nie było nikogo z Polski. Ale na terenie hotelu jest lunapark, więc nasza córka przesiadywała cały wieczór.
              • Gość: Aneta Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.matras.pl 23.11.11, 12:44
                Super. Wielkie dzieki. Lunapark, to byl jeden z kryteriow wyboru :))) Moje dzieciaki uwielbiaja :)) Czy jest ograniczenie wiekowe w Lunaparku (corka ma 12 lat)? I jeszcze jedno szybkie pytanie: piszesz o barach sushi, wloskim, tureckim, rozumiem, ze wszystko jest w ramach All'a?
              • Gość: Aneta Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.matras.pl 23.11.11, 12:45
                Jesli chodzi o towarzystwo, to nie ma problemu: my jedziemy w dwie rodziny, wiec dzieciaki beda mialy z kim sie bawic :))
                • masi77 Re: Wakacje w Delphin Botanik 23.11.11, 12:47
                  Wszystkie bary są w ramach all. Ale restauracja gówna w niczym im nie ustępuje.
                  • Gość: HIHI Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.mofnet.gov.pl 23.11.11, 12:51
                    pełna gówna czy gówna w ogóle:):)
                    • masi77 Re: Wakacje w Delphin Botanik 23.11.11, 12:52
                      literówka. Ale trzeba dodać swoje 3 grosze.
    • Gość: jola Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 18.01.12, 21:32
      Ja jadę do Delphin Botanik pod koniec maja myślę że będzie super!!!!!!!
      • holidayservice Re: Wakacje w Delphin Botanik 19.01.12, 11:48
        Gratulujemy wyboru, bo hotel jest super.
        W budynku i pokojach widać trochę śladów zużycia materiału, ale ogród, baseny i zjeżdżalnie są super. Do tego bardzo dobre jedzenie i klimatyczne restauracje i bary wkomponowane w otaczającą nas z każdej strony zieleń.
        Opis hotelu: tutaj
        Udanych wakacji!
    • Gość: xyz Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.onlinesc.net 06.04.12, 19:02
      Kiedy jedziesz ? :) My 4 lipca z Katowic.
      • junkers.0 Re: Wakacje w Delphin Botanik 09.04.12, 17:36
        Witam

Ja jadę 4 lipca z Gdańska na 2 tygodnie z synem 12 lat.
        Ja nurkuję.
        Syn pływa.
        Żona leżakuje ;) (nie lubi wody ) ;(
      • Gość: Aneta Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 19:46
        My tez jedziemy 4 lipca, ale z Warszawy. Dwie rodziny 2*(2+2) - dzieciaki: 12 i 9 lat dziewczynki i chlopcy 5 lat :))
        Na pewno spotkamy sie na miejscu :)))
    • Gość: PIOTR Re: Wakacje w Delphin Botanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 22:37
      Warto polecam ,byliśmy w ubiegłym roku super ,za tydzień jadę znowu do tego samego hotelu
      • junkers.0 Re: Wakacje w Delphin Botanik 15.06.12, 11:32
        OOO - to bardzo poproszę o relacje po powrocie !!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka