Dodaj do ulubionych

Utopia World wczasy

20.12.11, 13:10
Piękna sprawa, widoki niesamowite, polecam wszystkim ten hotelik na romantyczny wypad we dwoje, moja pełna opinia o hotelu na opinie.travelway.pl/hotel/Utopia_World_Turcja_Alanya,3257.html
Obserwuj wątek
    • sandra00 Re: Utopia World wczasy 20.12.11, 13:16
      byłam , byłam przepięknie....
      • Gość: Ewcia Re: Utopia World wczasy IP: *.022.c76.petrotel.pl 26.12.11, 14:23
        fajnie pod warunkiem, ze ktos ma zamiar spedzic czas tylko w hotelu, a w "firscie" 2+1 za ponad 12 tys dla mnie to lekka przesada. Poza fajnym hotelem nic tam nie ma. wiocha totalna. ale zalezy kto co lubi
        • Gość: Aśka Re: Utopia World wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 19:41
          W tym hotelu to tylko aquapark jest fajny, tylko te schody, jedzenie kiepskie, brak przekąsek w barach - trzeba się było wysuszyć ubrać i iść do restauracji (bo ile można jeść hamburgerów w aquaparku), animacje tylko dla rosjan.
          • Gość: bb Re: Utopia World wczasy IP: 91.226.7.* 06.04.12, 21:06
            Jakie jedzenie kiepskie? Aska chyba nie bylas w Utopia World cos mi sie wydaje. Albo caly czas siedzialas w bungalowach. Animacje byly po angielsku, jakie dla rosjan? Chyba nie znasz Aska angielskiego :)
            • imizing Re: Utopia World wczasy 10.04.12, 12:06
              Jestem wybredną osobą ale jedzenie jest bardzo dobre , widoki przepiękne , owszem hotel na odludziu ale busy kursują non stop a dzięki położeniu nikt nikomu nie patrzy do okien , budynek hotelowy super ( bungalowy moim zdaniem mało atrakcyjne ) . Animacje w amfiteatrze po angielsku , animacje w dzień przy basenie również , animacje wieczorne w barze Laguna po rosyjsku ale co się dziwić skoro jest tam 99% rosjan , nie ma to dla mnie wielkiej różnicy skoro nie są po polsku ja się dostosowuję .W aqauaparku owszem przekąski takie jak hamburgery , hot dogi , spagetti na plaży to samo , ale w restauracji hotelowej wielki wybór dań na każdym posiłku , lobby bar czynny 24 h .Owszem ceny tego hotelu moim zdaniem niektóre z kosmosu !
              • Gość: Sylwek Re: Utopia World wczasy IP: 195.206.126.* 11.04.12, 11:41
                A ja zgadzam się z Aśką, w porównaniu do innych hoteli 5-cio gwiazdkowych ten wypada bardzo blado. Mieszkałem w budynku głównym w pokoju 2+2, najwygodniejsza była dostawka, niestety potrafiła się w nocy złożyć pod ciężarem dziecka. Pokój mieliśmy idealnie nad amfiteatrem. Myślę, że menadżer hotelu mógłby seile się nauczyć od kolegów z hoteli w miejscowości Lara.
                • imizing Re: Utopia World wczasy 11.04.12, 12:37
                  Ja uważam że Utopia jest super , ale oczywiście mimo że nie byłam w sieci Lara zdaję sobie sprawę że jest lepsza i ma wyższy poziom bo to wyższa półka cenowa.
                  • Gość: Sylwek Re: Utopia World wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 20:09
                    Lara to miejscowość nie sieć, a czy wyższa półka to nie wiem, hotele też 5-ci gwiazdkowe więc chyba ta sama półka, a cena jest różna można trafić na promocje i wcale nie jest drożej. Opinia o tym hotelu jest moja subiektywna wynikająca z porównania z innymi. Kierując się zachwytami na forum wybrałem ten hotel i nie mogę powiedzieć, że nie byłem zadowolony. Moim zdaniem nie załuguje na 5 gwiazdek, bo dużo mu brakuje do wspomnianych przeze mnie hoteli w miejscowości Lara.
                    • imizing Re: Utopia World wczasy 12.04.12, 07:43
                      Ja miałam na myśli hotele Lara na Riwierze Lara Resort Barut Resort albo Limak Lara osobiście nie byłam ale po opiniach że hotele w dzielnicy Lara mają wysoki standard i raczej koszt , Utopia ma 5 gwiazdek i jest pewne że do tamtych jej wiele brakuje , ale byłam też w innych 5 gwiazdkowych w Turcji którym do Utopii i jej standardu bakują " lata świetlne " - ja mieszkałam w Utopii w budynku głównym 2+1 jak dla mnie pokój był ok. - najgorsze chyba są w " wieżach" bo bez balkonu z takim dziwnym podwyższeniem a na końcu wielkie okno , do bungalowów raczej też bym się nie wybrała.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka