Dodaj do ulubionych

Yesiloz Side

IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.12, 22:46
Witam, czy ktoś był w hotelu Yesiloz Side? Jest w ofercie GTI. Niestety znalazłam tylko jedną bieżącą opinię w języku polskim, więcej jest po niemiecku i raczej pozytywne. Planuję wyjazd w połowie czerwca.
Obserwuj wątek
    • ibiza777 Re: Yesiloz Side 13.07.12, 20:24
      Witam. Czy ktoś wrócił z tego hotelu? Proszę o jakieś opinie na temat tego hotelu.
      • Gość: Kama Re: Yesiloz Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 13:21
        Przeczytaj na holidaycheck.pl opinię od Marcina.
        Kojarzę ich, byliśmy w tym samym terminie.
        Dla nas największym problemem była plaża - mała i zatłoczona, właściwie od 9 zajęte leżaki.
        Pomaga co prawda 5 euro (leżak cudownie zwalnia się) ale plaża nadal mała i zatłoczona :)
        Nad basenem był cały czas wrzask więc wybieraliśmy plażę. Na plażę busem z klimą.
        Przez cały pobyt wydaliśmy na plaży na leżaki, lody, napoje dodatkowo 100 euro więc do przeżycia.
        Jak chcieliśmy wcześniej lub później wracać do hotelu to zostawialiśmy tipa kierowcy i po nas przyjeżdżał.
        Obsługa, wyżywienie, czystość - dokładnie warte 3 i pół gwiazdki.
        Jak nie jesteś roszczeniowo nastawiona to będzie OK.
        Pozdrawiam Kama
      • Gość: ania Re: Yesiloz Side IP: *.itsa.net.pl 17.07.12, 13:13
        Ja byłam, co konkretnie chcesz wiedzieć? mój e-mail agata-26@tlen.pl
      • Gość: johanek Re: Yesiloz Side IP: *.telnet.krakow.pl 09.09.12, 23:37
        Ja planuje pobyt w tym hotelu, ale dopiero od 29 września...też szukałem polskich opinii ale jest mało. Natomiast zagraniczne opinie bardzo wporzo m.in. od brytyjczyków i niemców. Porównywałem z opiniami hotelu hera park w Side niby 4 gwiazdki, który też rozważam, ale dużo ludzi narzeka na syf. Na zagranicznych stronach to już w ogóle ludzie załamani tym Hera Park :)

• Gość: goga Re: Yesiloz Side IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.14, 08:09
      Definitywnie wszystkim odradzam katastrofa zagrzybione lazienki smrod z toalet itd..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka