sch7 14.07.12, 16:22 Witam! Wybieram się w sierpniu do tego hotelu. Proszę osoby, które tam były o przydatne informacje. za każda jestem wdzięczna . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada_zie Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.incenti.pl 16.07.12, 07:08 Wylatuję w piątek, postaram się napisać kilka słów z hotelu. Opinie bardzo dobre więc jadę spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.12, 14:03 Dzieki będe wdzięczna ! Ja wylatuję 1 sierpnia. czekam na wiadomości. udanego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.incenti.pl 16.07.12, 14:50 No to jeszcze spotkamy się na miejscu, bo ja na 2 tygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.12, 16:03 O to fajnie a skąd lecicie, my z Rzeszowa . będziemy 2 nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.incenti.pl 17.07.12, 07:22 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.12, 09:24 Jak będziesz na miejscu proszę o parę słów- oczywiście w miarę możliwości. pozdrawiam sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.12, 17:40 Może ktoś się wybiera do tego hotelu od 1 sierpnia, lub ktoś już tam był i napisze parę słów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emc Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.12, 22:51 Byłam w Crown 2 razy,czyli wg. mnie wszystko było dobrze. Jedzenie super,duży wybór drinków (dobrych),cistkarnia otwarta do chyba 23.00 z lodami i kawą z ekspresu i po turecku w cenie. Restauracje ala karte do zapisania u pani przy głownym wejsciu min 1 dzień wcześniej,ale różne rodzaje są w rózne dni ,więc lepiej ustalić to na początku. Rybna jest na plaży i jadłam doskonałą doradę z grilla, we włoskiej też pysznie, w osmańskiej nie byłam. Do plaży jeżdzi busik ,taki bez szyb, tam i z powrotem od min 8-9 do ok 17-18. SZczegółowo nie wiem,bo w moich godz. "zawsze jeżdził"Sejf w cenie.Do Side dolmusz przed hotelem, w 1 stronę 1,5 E. Taxi 12 E jeśli przed 24.00( spokojnie jedzie 6 osób). Plaża piszczysta ,daleko płytko,bar na plaży z jedzeniem,piciem i alkoholem.Jeśli coś jeszcze to pytaj. Byłam w TR wiele razy i uważam ten hotel za bdb,ale spokojny. Jedyny minus za słabe animacje,ale dla mnie to nie wada,a wręcz zaleta. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.12, 14:42 Dzięki za szczegółową odpowiedź. Mam jeszcze pytanko odnośnie pokoi. Jak wyglądają i gdzie "lokują" Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turys Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.156.143.42.static.turktelekom.com.tr 19.07.12, 17:58 To Polaków "lokuje" się w specjalny sposób ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emc Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 20:59 Hotel składa się z 2 budynków( 2-gi oddany w tym roku). W części z 2011 są restauracje, sklepy,część spa i recepcja.Wbudynku z 2012 jast na dole bar i kręgielnia. Przy każdym z budynków jest odkryty basen z barem. Pokoje są czyste,nowe( i łazienki też) nawet z identycznymi meblami.Obie częci są połączone przejściem podziemnym prosto z windy. Mieszkało mi się dobrze w obu częściach.Klima wydajna, nowa, nie 'śmierdzi' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.12, 21:39 Dzięki, właśnie słyszałam, ze często polacy są w tym nowym budynku dlatego pytam ale widzę, ze nie jest to problemem. Czy nie orientujesz się ile kosztuje wejście na kręgle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turys Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.156.143.42.static.turktelekom.com.tr 20.07.12, 08:21 Nie pozwoliłbym sobie na traktowanie mnie w inny sposób niż pozostałych turystów z innych krajów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.12, 19:14 Czekam na informacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie info z crown IP: *.9.212.61.static.ttnet.com.tr 23.07.12, 10:28 no wiec jestem na miejscu :) wszystko w porzadku-jedzenie, baseny , o!!bsluga. plaza ladna choc daleko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: info z crown IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.12, 19:26 Jak możesz napisz coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: info z crown IP: *.225.231.21.static.ttnet.com.tr 24.07.12, 15:05 konkretnie co chcesz wiedziec?? jutro postaram sie odpisac - choc jest mi trudno bo pisze z ps syna :)) bardzo czysto, wszystko swietnie zorganizowane, jedzenie wysmienite, obsluga przemila. do morza daleko ale dowoz busem bez problemu. hotel bez wiekszego ogrodu, sklada sie z dwoch czesci. pokoje duze i ladne, wifi w calym hotelu. mnostwo sklepow w poblizu. goraco :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: info z crown IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.12, 15:41 Mam pytanko o kwaterowanie. czy jesteście w głównym budynku czy w tym nowodobudowanym. Słyszałam, ze są tam na 5 pietrze jakieś pokoje ( wieża) do których trzeba iść przez oszklony korytarz. Czy przy kwaterowaniu był ktoś z Twojego biura ( ja lecę z Itaki). Czy wieczorami dzieje się coś ciekawego na terenie hotelu. Sorki że zawracam głowę, obiecuję już nie będe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: info z crown IP: *.9.212.61.static.ttnet.com.tr 25.07.12, 16:06 kwareujesz sie samA choc wszedl z nami ktos z itaki, ja mam pokoj w starej czesci ale czas spedzamy w nowej na basenie- bo wiecej atrakcji dla dzieci, siedze pod ta szklana wieza inie wygląda strasznie ;))) poza tym nie ma problemu ze zmiana pokoju, wieczorami roznie- mu na zywo i mozna potańczyć , pokaz magika albo Fakira, generalnie goscie sidza w barach , ktorych tu nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: info z crown IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.12, 20:52 Bardzo Ci dziekuję za informacje, jeszcze raz przepraszam że zawracałam Ci głowę. Mam nadzieje, ze się zobaczymy na miejscu. pozdrawia sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.12, 16:33 Jeżeli ktoś był w tym hotelu proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada_Zie Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.9.212.61.static.ttnet.com.tr 28.07.12, 20:58 Ja Jestem, co chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda36 Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.12, 21:46 Ja też wybieram się w sierpniu do tego hotelu i jestem ciekawa Twoich wrażeń, jaka jest okolica czy jest gdzie wyjść, a może doradzisz coś. Interesują mnie też ceny, co warto stamtąd przywieźć. Za każdą informację będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.12, 09:50 Czy w telewizji są kanały sportowe- jestem fanka sportu i chciałabym być na bieżąco z tym co dzieje się w Londynie? A czy trzeba do morza jakieś obuwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.12, 09:51 kiedy będziesz i skąd wylatujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada_Zie Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.225.231.21.static.ttnet.com.tr 29.07.12, 12:01 Okolica to nic ciekawgo- sporo sklepow po drugiej stronie ulicy. Do side mozna dojechac dolmuszem lub taxi. Plaza piaszczysta, lagodne dlugie zejscie w morze, zadna buty nie sa potrzebne poza klapkami zeby dojsc do wody i nie poparzyc stop ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyska83 Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.promax.media.pl 18.03.13, 22:58 Jade z mezem i 2 letnim dzieckiem do tego hotelu od 19 czerwca 2013, wylot z wroclawia. Szukam kogos kto jedzie w tym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carin15 Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 17:27 witam ja z mężem i córką wylatujemy z warszawy 22 czerwca do tego hotelu do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniu Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 17:05 Czy ogladacie tam mecze polskich siatkarzy????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 17:10 Mam pytanie czy tym hotelu jest łaźnia turecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada_Zie Re: Hotel Crown Palace w Turcji IP: *.9.212.61.static.ttnet.com.tr 01.08.12, 11:07 Tak, ogladamy - transmisje sa na euro sport, telewizory sa w kazdym barze. Laznia turecka jest w spa i maja ja tez w pokojach w czesci select. Odpowiedz Link Zgłoś