IP: *.torun.mm.pl 22.08.12, 21:41
Czy dla dwójki młodych ludzi Side nie będzie nudnym kurortem? Trochę się naczytałam, że to małe i spokojne miasto czy mam rozumieć przez to że pozbawione rozrywki i możliwości zrobienia fajnych zakupów?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Side IP: *.jjs.pl 22.08.12, 22:05
      Pod względem rozrywki klubowo-dyskotekowej oraz zakupowo-bazarowym to zdecydowanie lepsza była by Alanya. W Side oczywiście tez są kluby, bary i wszelkiego typu lokale no i dyskoteka pod gołym niebem też się znajdzie - Lighthouse, a Kumkoy jest Oxyd z laserami i efektami świetlnymi. W Porównaniu z Alanyą to jednak bardzo uboga oferta. Co do zakupów to oczywiście jest mnóstwo sklepików, a w pobliskim Manavgat bazar. Z tym, ze w Alanyi nie dość, że jest największy bazar w tej części wybrzeża to jest również centrum handlowe ze stałymi cenami:)
      • Gość: lilka Re: Side IP: *.torun.mm.pl 22.08.12, 22:15
        dzięki
        czyli na babskie zakupy lepsza Alanya :) czytałam opinie, że jest tam tłok i miejski kilmat no i brzydsze plaże
        • Gość: gość Re: Side IP: *.jjs.pl 22.08.12, 22:43
          No coś za coś, jest to duże miasto portowe i duży resort turystyczny, jest więc bogatsza oferta dla turystów zarówno pod względem rozrywki jaki i handlowa. Plaża Kleopatra jest zupełnie w porządku. No ale jeśli szukacie miasteczka z klimatem to Side zdecydowanie leprze. Zabawić się jest gdzie i zakupy też jest gdzie zrobić, ale jeżeli postawicie na zakupy i dyskoteki to wówczas leprza Alanya. Side w sezonie (do drugiej połowy września) tez zresztą jest zatłoczone, taki urok kurortów:).
          • Gość: lilka Re: Side IP: *.torun.mm.pl 23.08.12, 11:09
            dzięki bardzo :) przemyslę jeszcze do którego miasta jechać :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka