Gość: Aga IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.04, 19:55 Napisz prosze cos na temat tego obiektu Jet Touristic. Jestem ciekawa czy jest lepszy od Santany czy gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monaa Re: CLUB POLSKA KARDELEN-szukam opinii i nic IP: *.nfz-gdansk.pl 21.07.04, 09:17 Jest o nim i to sporo na forum: www.turcja.pl Niestety to baaaaardzo niepochlebne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Forum TURCJA - HOTELE 21.07.04, 12:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13986208&a=14335511 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Forum TURCJA - HOTELE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.04, 19:08 Bardzo dziękuje za tą opinię, widzę że mamy podobne wymagania jesli chodzi, np. o jedzenie i klimatyzację. 5000 niby niewiele, a jak wiele. tego hotelu nie wybiore na 100 %, ALE KTÓRY MAM WYBRAC????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: CLUB POLSKA KARDELEN-szukam opinii i nic IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 13:41 Kardelen jest porownywalny z Santana. Plusem jest bliskosc Side - cudowne miasto. Lepsza plaza. No i Waldek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: CLUB POLSKA KARDELEN-szukam opinii i nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 18:32 Dalem sie nabrac trzy lata temu i nigdy juz nie pojechalem z nimi Hotel wg katalogu 400m od plazy a faktycznie 2 km itd Rezydent sie ani razu nie pojawil, nie pojawił się dwa razy na przyjazd i wyjazd Ogłoszenia wywieszal w nocy Na reklamacje napisali pokretnie ze hotel i jedzenie bylo bardzo tanie I to prawda ale bardzo drogi czarter tureckimi liniami Ja struktury kosztow nie analizowalem Odpowiedz Link Zgłoś