Gość: jjj. IP: 46.187.135.* 29.05.13, 01:19 Witam, proszę o opinie o tym hotelu - wiem że położenie ma dobre, ale co z resztą. Jak jedzenie i obsługa hotelowa - kelnerzy, sprzątaczki? Warty uwagi, bo cena zachęca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abcelka Re: WASA Hotel - Alanya IP: *.dynamic.mm.pl 01.06.13, 00:50 Byłam w tym hotelu dwa lata temu. Cena i położenie na plus - niedaleko plaży Kleopatry, wszędzie blisko (sklepy), dobra meta wypadowa na wycieczki. Jedzenie było słabiutkie, no ale to tylko 3 gwiazdki...W zeszłym roku mieli wpadkę z zatruciami pokarmowymi (opowiadała mi o tym koleżanka, która mieszka w Alanyi)- dali ludziom na wycieczkę do Kapadocji w lunch paket wędlinę, po zjedzeniu której ludzie zamiast w Kapadocji wylądowali w szpitalu pod kroplówkami, więc warto uważać co się je. Porządek ograniczał się do wyrzucenia śmieci z kosza w łazience, sprzątaczki były bardzo leniwe, ale byłam tam tylko 7 dni, więc dało się wytrzymać. Ogólnie hotel nic specjalnego, ale nie oczekując luksusów można jechać. Obsługa zmienia się, więc może trafisz lepiej niż ja. Życzę udanego urlopu:) Odpowiedz Link Zgłoś