Dodaj do ulubionych

crown serenity

IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.14, 22:49
czy ktos wybiera się do tego hotelu na początku wakacji z dzieckiem? Mam pytanie do tych ,którzy byli czy rodziny z dziećmi też wypoczywają w tym hotelu,bo hotel wydaje się być super ,tylko czy kilkulatek będzie miał rówieśników?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: crown serenity IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 17:13
      My jak byliśmy w ciągu 12 dni było sporo rodzin z dziećmi, głównie sporo Niemców, ale polskich rodzin tez było dużo, widać to zwłaszcza na zjeżdżalni.
    • Gość: gosć Re: crown serenity IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.14, 22:08
      A Ty ogólnie polecasz ten hotel ,czy po wyjściu z hotelu można gdzieś pospacerować i czy na plaży też ,spacerki brzegiem morza czy tylko w obrębie plaży swojego hotelu?
      • Gość: gosc Re: crown serenity IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.14, 16:38
        Ja polecam, hotelik bardzo fajny i ma super jedzenie. Niedaleko hotelu jest bazar dosyc spory, kilka sklepików , obok przystanek skąd można pojechac do Side, na plaży również bez problemu można iśc brzegiem morza.
        • Gość: gosc Re: crown serenity IP: *.centertel.pl 17.01.14, 10:33
          Czy oriętujesz się czy na terenie hotelu są jakies gry dla dzieci np cymbergaj i inne fajny hotel ale boję się że będą sami Niemcy i czy będą rodziny z dzeciaki?
          • Gość: gosc Re: crown serenity IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.14, 10:17
            Jest pomieszczenie gdzie są automaty, gry . My byliśmy na początku sierpnia i było sporo rodzin z dziećmi w wieku od roku do 16 lat (mówię o polskich rodzinach), dla mnie to , ze jest dużo Niemców to duży plus, bo wszystko jest na wysokim poziomie. Side w ogóle jest lubiane przez Niemców, tak więc ich nie unikniemy.
            • Gość: Maciej Re: crown serenity IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.14, 23:01
              Mam pytanie odnośnie hotelu Hotel Side Crown Serenity przeczytałem dziś opinie ,ze w hotelu są podobono pchły czy coś wiesz w tej sparwie mają się gnieżdzic w soafach
              • Gość: buziak Re: crown serenity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 14:09
                wczoraj (niezapchlona) wróilam z Crown Serenity. Nie chce mi sie wierzyc w jakies historie o pchłach. Hotel czyściutki, sprzątany dokładnie i widac ze często. Nie ma (moze oprocz animacji) sie do czego przyczepic.
                • pawel7901 Re: crown serenity 04.01.15, 21:28
                  witam. w drugiej polowie lipca wybieram sie z rodzina do w/w hotelu(zona plus dwoje dzieci 1 i 12 lat.) Czy ktos tez moze leci w to miejsce?
                  • Gość: kotek Re: crown serenity IP: *.524.skorosze.waw.supermedia.pl 06.05.15, 19:03
                    Mamy termin od 15 lipca wylatujemy z wa-wy
      • Gość: Gość Re: crown serenity IP: *.centertel.pl 01.02.14, 13:47
        Mam rezerwacje na 2 lipca wybieram sie tylko z synem 14 letnim :) czy ktos juz zrobil rezerwacje ?
        • pawel7901 Re: crown serenity 04.01.15, 21:29
          witam. w drugiej polowie lipca wybieram sie z rodzina do w/w hotelu(zona plus dwoje dzieci 1 i 12 lat.) Czy ktos tez moze leci w to miejsce?
          • Gość: GOSC Re: crown serenity IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.15, 10:33
            Będzie na pewno sporo rodzin z dziećmi tak więc o towarzystwo nie martwcie się :)
            • 5anna2015 Re: crown serenity 06.03.15, 13:26
              Własnie wczoraj zrobiliśmy rezerwacje 15.07.2015 plus dwoje dzieci 7 i 12 la. Jedziemy z Warszawy
              • Gość: kotek Re: crown serenity IP: *.524.skorosze.waw.supermedia.pl 06.05.15, 19:05
                Super u mnie bardzo podobnie 7 i 12 od 15 lipca i też z wa-wy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka