Dodaj do ulubionych

Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie ktoś

25.02.14, 08:28
Witajcie.
Wybiera się ktoś do tego hotelu? Mają go otworzyć w czerwcu. Ma go w swojej ofercie TUI i Wezyr. Wezyr ma tam mieć swoich animatorów, TUI ma lepszą cenę. To będzie mój pierwszy pobyt w Turcji i zastanawiam się jak to jest z animacjami. Czy jeśli w klubie dziecięcym są ludzie z Wezyra, nie będzie problemu żeby zajęli się dzieckiem z TUI? Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii? My lecimy w sierpniu 2+2.
Obserwuj wątek
    • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 04.03.14, 11:13
      up
      • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 20.03.14, 08:12
        up
        • Gość: tomixtomix Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 20:03
          Ja się wybieram od 2 do 9 sierpnia także z TUI
          • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 10.04.14, 10:49
            My od 6 do 20 sierpnia
            • Gość: tom Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: 159.134.112.* 10.04.14, 15:33
              Przygotuj sie na pobyt w niedokonczonym hotelu lub w trakcie budowy....Czesto tak bywalo ze ludzie jechali do hotelow a tam plac budowy....
              • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 15.04.14, 10:24
                Pisałam @ do hotelu i dostałam odpowiedź, że otwierają w maju. Tak więc mam nadzieję, że do sierpnia zdążą ze wszystkim.
                • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 05.05.14, 11:17
                  up
    • Gość: Pikus Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.adsl.alicedsl.de 11.06.14, 15:57
      czesc, nie masz sie czym przejmowac niewazne jakie biöro animacje dla dzieci jest do wszystkich
      • Gość: Lalll Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 20:20
        Podnosze.
        My lecimy 2+2 w drugiej polowie sierpnia
        • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 16.06.14, 21:58
          my jedziemy w lipcu. nie wiem czy ktos na forum zdaje sobie sprawe ze hotel jeszcze nie jest otwaty :-((
    • Gość: monaliza32 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.play-internet.pl 16.06.14, 22:17
      My jednak zmieniliśmy hotel na inny. Kilkaset złotych stracone, ale ładne wnętrza na komputerowych grafikach to za mało. W tej chwili nie ma żadnych zdjęć i opinii. Jak nie zdążą i biuro będzie chciało zmienić hotel to może się okazać, że nic konkretnego już nie ma. Teraz śpię spokojnie i ma sprawdzony hotel może trochę mniej luksusowy, ale tez w miarę nowy.
      • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 16.06.14, 22:42
        A z jakim biurem mieliscie wykupione wczasy? Nie bylo problemow ze zamiana?
        Pozdrawiam
        • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 17.06.14, 09:38
          My lecimy z TUI. Powiedzieli mi, że nic nie wiedzą na temat tego, żeby hotel do lipca nie został otwarty. Chciałam zamienić ale nie wiem dlaczego na razie nie ma takiej opcji. Podejrzewam, że zamienić będę mogła dopiero przed samym wylotem. Tylko pewnie wtedy nie będzie za bardzo w czym wybierać.
          translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=pl&prev=/search%3Fq%3Dsherwood%2Bclub%2Bkemer%26newwindow%3D1%26biw%3D1280%26bih%3D874&rurl=translate.google.ru&sl=ru&u=http://ftour.otzyv.ru/read.php%3Fid%3D227136%26p%3D460&usg=ALkJrhjR_qo4e9znMWWp7sNp_o81aA5KXA
          Na tej stronie rosyjskiego forum są chyba najbardziej aktualne zdjęcia (nie jest ich zbyt dużo, ale niektóre dają nadzieję) i informacje.
          • dario7800 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 17.06.14, 13:06
            Zdjęcia z maja to jakaś masakra...
            Rezerwując całkiem nowe hotele można dokupić ubezpieczenie od rezygnacji? Ktoś korzystał z takiego ubezpieczenia?
            • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 17.06.14, 14:00
              Z maja masakra ale z czerwca są już obiecujące. W tym tygodniu TUI będzie wizytować ten hotel. W piątek maja dać znać jak on teraz wygląda i kiedy otwarcie.
              www.gunsu.com.tr/TR/news-sherwood-haber
              To też jest z maja. Świeżych niestety nie wrzucili na stronę więc nie wiem w jakim stanie jest aquapark. Mam nadzieję, że dzięki Rosjanom niedługo dowiemy się.
              • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 17.06.14, 14:36
                tak, widzialam te fotki, linki ktos na fb wrzucil. Zastanawiajace jest, ze odnosnie otwarcia, kazde z biur ( wezyr, tui, sun&fun) mowia co innego. Wg wezyra otwarcie ma byc 20 czerwca ale kilka razy juz zmieniano te date :-(. Wydaje mi sie ze biura poprostu nie wiedza, budowa jeszcze trwa.Mysle, ze hotel sie otworzy wkrotce ale pytanie czy wszystkie udogodnienia beda do dyspozycji czy w toku budowy?
                Jak tylko cos bedziecie wiedziec dajcie znac, pozdrawiam
                • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 23.06.14, 08:45
                  www.facebook.com/halil.tekin.779?ref=ts&fref=ts
                  Najnowsze zdjęcia dające nadzieję, że otwarcie nastąpi wkrótce :)
                  • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 23.06.14, 09:22
                    Bonia! Masz jakies info z TUI ? Mieli wizytowac w hotelu.
                    • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 23.06.14, 12:18
                      Przed chwilą otrzymałam taką oto odpowiedź z TUI:

TUI Poland
                      23 czerwca 11:13
                      Pani Bożeno mamy dobre wiadomości hotel został oficjalnie otwarty 19 czerwca. Pojawili się już w nim pierwsi klienci. W takim razie pragniemy życzyć udanych wakacji

• marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 23.06.14, 12:44
                        Dzieki :-)). Pozostaje mi wierzyc, ze 16 lipca hotel bedzie calkowicie ukonczony.
                        Pozdrawiam
                        • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 23.06.14, 13:37
                          Życzę z całego serca abyś tam trafiła. My lecimy 06.08 tak więc zdążysz wrócić. Mam nadzieję, że odezwiesz się po powrocie i podzielisz się wszelkimi uwagami.
                          • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 23.06.14, 15:30
                            Aby nie zapeszyc, dziekowac nie bede.Wezyr zapewnia, ze wszystko ok ale zero szczegółów.Oczywiscie dam znac po powrocie.
                            Pozdrawiam.
                            • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 24.06.14, 11:16
                              Marta a czy Wezyr ma tam swój polskojęzyczny klub animacyjny dla dzieci? Takie było swego czasu info na ich stronie, nie wiem jak jest teraz.
                              • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 24.06.14, 11:25
                                Bonia, no ponoc ma miec, takie info otrzymalam podczas zawierania umowy ale co bedzie to sie okaze. Napewno beda hotelowi animatorzy a jesli chodzi o polskojezycznych to jeszcze hotel oferuje Sun&Fun, tez z nimi jezdzilam i mieli swoich animatorow.
                                Jakby co, pisz na megi1375@gmail.com
                                pozdrawiam
                                • bonia01 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 03.07.14, 09:23
                                  Hotel otwarty (nie wiadomo tylko czy w całości czy w części) :) Dla wszystkich zainteresowanych zdjęcia są już opublikowane na fb.
                                  • Gość: ela Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.kielce.vectranet.pl 10.07.14, 22:51
                                    Hotel otwarty polscy animatorzy są.
                                    • Gość: Kosteczka Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.14, 08:14
                                      Może coś więcej. Czy wszystkie zjeżdżalnie są czynne? Na FB widać że są białe?
                                    • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 11.07.14, 10:25
                                      Ela! Prosimy o szersze informacje :-)
                                      • Gość: ela Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.14, 19:30
                                        Hotel jest otwarty chociaż drobne prace są prowadzone ale nie przeszkadzają w wypoczynku. Park wodny jest otwarty, mini club dla dzieci działa super. Jest dziewczyna z Polski ( Wezyr ) Monika. Dzieci za nią przepadają.
                                        • Gość: Kosteczka Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.14, 19:43
                                          Dziękujemy. A możesz jeszcze odpowiedzieć jak wyglądają animacje dla starszych, są zajęcia na basenie, wieczorne występy, disco? czy mini bar, obsługa, jedzenie OK?
                                        • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 12.07.14, 22:57
                                          Dzieki Ela!!! Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie wi-fi. Czy jest w pokojach czy tylko w wyznaczonych miejscach? Acha , i czy wszystkie restauracje sa czynne?
                                          Z gory dziekuje za odp.
                                        • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 12.07.14, 22:58
                                          Czy fitness club otwarty?
                                        • Gość: aneta Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.14, 15:40
                                          Witam.Pani Elu jezeli to nie problem to prosze o odpowiedz czy wszystkie restauracje sa juz otwarte?czy hotel jest faktycznie caly nowy?jak Pani ocenia standard hotelu/wyzywienia,obsluge, czy jest to faktycznie te 5*?
                                          • Gość: Ela Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.kielce.vectranet.pl 15.07.14, 18:16
                                            Hotel w całości nowiuteńki. Pierwsi goście 1 lipca 2014. Pokoje w większości doprowadzone do wysokiego standardu ( wi-fi jest) ale moga zdarzyc się niewypały, wtedy trzeba nękac recepcję do skutku! Jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo pomocna. Na terenie 4 restauracje ala carte ( 1 płatna ), kilka barów ( od 10 do 12 lub 24 ).
                                            W ciągu dnia mini club ( 4-12 ) - polska animatorka z Wezyra zajęcia bardzo urozmaicone. Zapowiedzi w języku polskim.
                                            Dorośli: rozgrywki w rzutki, siatkówkę, aerobic hogs itp... Młlodzież może dołączyc do dorosłych.
                                            Jeżeli są chętni na dyskotekę to należy się zgłosic do p. Moniki lub DJ.
                                            Park wodny otwarty.
                                            Życzę wszystkim udanego wypoczynku!
                                            • Gość: Kosteczka Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.14, 20:19
                                              Bardzo dziękujemy.
                                            • marta-rt6 Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie 16.07.14, 08:46
                                              Dziekuje za informacje.
                                            • Gość: aneta Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.14, 11:34
                                              dziekuje za odpowiedz
                                            • Gość: am Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.play-internet.pl 18.07.14, 12:19
                                              Witam wybieramy się do tego hotelu we wrześniu, czy ktoś posiada informacje odnoście udogodnień dla 4 letniego dziecka typu zadaszone place zabaw lub brodziki z zadaszeniem??? pozdr
                                              • Gość: ela Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.kielce.vectranet.pl 18.07.14, 22:12
                                                Dla dzieci jest mini klub w budynku z klimatyzacją a teren przy parku wodnym dla dzieci znajduje się w cieniu.
                                                • Gość: Asia Re: Sherwood Club Kemer - nowy hotel. Wybiera sie IP: *.elpos.net 19.07.14, 00:11
                                                  Witam! Czy to prawda, ze hotel nie jest otwarty w całości?
                                                  • bonia01 do Pani Eli 21.07.14, 08:06
                                                    Czy plac zabaw jest zrobiony? Chodzi mi o zjeżdżalnie, huśtawki, piaskownicę itp.
                                                  • Gość: magda Re: do Pani Eli IP: 5.172.252.* 21.07.14, 22:35
                                                    Witam. Wlasnie wrocilam z wakacji. Niestety niezadowolona. Obsluga tragiczna.wi fi tylko w recepcji. Restauracje a'la carte otwarte tylko dwie. Restauracja rybna- platna. Ogolnie jestem niezadowolona.
                                                  • Gość: magda Re: do Pani Eli IP: 5.172.252.* 21.07.14, 22:37
                                                    Na kolderke do dziecka czekalam 4 dni. Masakra:( mimo zglaszanych problemow w recepcji nikt nie reagowal. Tak wiec nie piszcie bzdur ze jest tu super. Bovtak nie jest.
                                                  • Gość: Ela Re: do Pani Magdy IP: *.kielce.vectranet.pl 30.07.14, 12:02
                                                    Nie pisałam, że jest super! Odpowiedziałam tylko na pytania. Ale chyba nie warto było, czytajac tego "niegrzecznego" maila. A tak na marginesie: 35 stopni i kołderka?!
                                                  • Gość: magda Re: do Pani Magdy IP: 46.77.124.* 02.08.14, 21:40
                                                    Ano kolderka. W pokojach jest klimatyzacja...
                                                  • Gość: magda Re: do Pani Eli IP: 5.172.252.* 21.07.14, 22:39
                                                    Na kolderke do dziecka czekalam 4 dni. Brak koldry zglosilam w sobote. Po wielu telefonach do recepcji koldre dostalamcdopiero w czwartek.Masakra:( mimo zglaszanych problemow w recepcji nikt nie reagowal. Tak wiec nie piszcie bzdur ze jest tu super. Bovtak nie jest.
                                                  • Gość: magda Re: do Pani Eli IP: 5.172.252.* 21.07.14, 22:43
                                                    Nie wspomne juz o tym ze niby to w nowym hotelu nie odchodzila nam woda w prysznicu. Co gorsza, wlewala sie do pokoju. Trzeba bylo podkladac reczniki by nie lala sie dalej. Problem zgloszony do recepcji. Niestety po pierwszym tel zero reakcji. Trzeba bylo wydzwaniac kilkakrotnie.
                                                  • bonia01 Re: do Pani Eli 27.08.14, 09:41
                                                    Wróciłam z tego hotelu. W razie pytań postaram się pomóc.
                                                  • Gość: kasia Re: do Pani Eli IP: 46.77.124.* 29.08.14, 21:11
                                                    Jak ma sie sprawa czydtosci w hotelu oraz obslugi?
                                                  • bonia01 Re: do Pani Eli 03.09.14, 12:17
                                                    W restauracjach czysto (tylko nie siadaj pod klimą bo kapie z nich woda), w restauracjach a'la carte oraz w barach również. Gorzej ze sprzątaniem pokoi. Nasz sprzątnęli dopiero czwartego dnia pobytu i to po awanturze. Od tamtej pory był sprzątany codziennie rano. Kilka razy zdarzył się brak ręczników bo zapominali dołożyć czystych chociaż brudne zabrali. Ale idziesz wtedy do pani z wózkiem z ręcznikami i po prostu sobie bierzesz. Kwestię obsługi sprzątającej muszą jeszcze dopracować ponieważ to najbardziej kuleje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka