Dodaj do ulubionych

wyloty na 7+7 z Triadą

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.08.04, 12:36
Pytanie do powracających z 7+7. Jak realizowane są wyloty z Okęcia i z powrotem ? Lecę we wrześniu . W tabeli wylotów tam- 5,00 powrót- 16,55, ale w moim biurze powinformowano ,że leci kilka samolotów i odlot mogę mieć nawet o 8,00.
Obserwuj wątek
    • Gość: Osama Re: wyloty na 7+7 z Triadą IP: 213.77.40.* 22.08.04, 14:43
      Tak jest. Nam podali 3 albo 4 dni przed wylotem, że lecimy o 8. Tak uczciwie to ten drugi wariant jest chyba lepszy. Wracaliśmy 19.45 czasu lokalnego czyli 21.40 na Okęciu.
      Problemem nie jest wylot tylko pobyt. Niestety Triada ma głebo gdzieś klientów. Szczegóły na elbe.byd.pl
      • Gość: Manifest Re: wyloty na 7+7 z Triadą IP: *.olsztyn.mm.pl 22.08.04, 16:39
        Osama, człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Założyłeś sobie tą stronę i chcesz
        koniecznie się
        pochwalić jaki to świetny jesteś. Jestem na tym forum juz od jakiegoś czasu i
        juz mi się rzygać chce jak Cię czytam. Skończ już truć jak to Ci źle było i
        przestań zniechęcać innych. Powtarzam Ci już po raz któryś - jak chcesz
        luksusów to zapłać za wczasy 10 tys, a nie 2 tys. i będzie ok. I po pupci Cię
        jeszcze poklepią!!!!!
        Napisałeś już o tych brudnych ręcznikach i wystarczy!!!!!! Daj żyć człowieku i
        nie psuj wakacji innym. A czy chociaz raz napisałeś, że Triada już od ok.
        miesiąca nie kwateruje nikogo w tym hotelu???? To bądź wiarygodny i BYE~!!!!

• Gość: Osama Re: wyloty na 7+7 z Triadą IP: 213.77.40.* 22.08.04, 23:57
          Mani przeczytaj co napisałem zanim po raz 100 przekopiujesz swój tekst
          • Gość: jurlong Re: wyloty na 7+7 z Triadą IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.08.04, 20:31
            Dzięki Osama za info o wylotach ! Lecę 8.09 na 7+7 ale mam wielką nadzieję ,że nie zakwaterują mnie w hotelu Elbe !
            • Gość: Manifest Re: wyloty na 7+7 z Triadą IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.04, 21:14
              Jurlong, nie obawiaj się, że Cię zakwaterują w Elbe, jak się naczytałem tych
              narzekań Osamy to też zacząłem się obawiać. Ale kontaktowałem się z Triadą i
              twierdzą, że zarzestali już współpracy z Elbe i od dwóch tygodni nie kwaterują
              tam ludzi. Grupy 8.09 też nie będą tam umieszczali (interesowałem się tym, bo
              też lecę w tym terminie).
              pozdrawiam
              • Gość: martika Re: wyloty na 7+7 z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:45
                Manifest , a ty pytales w TRIADZIE o hotele TRAF ? Co konkretnie ci
                odpowiedzieli ? Ja lece na 4* TRAF i mam nadzieje , ze dobrze trafie:-)
                POzdrawiam
                • Gość: Manifest Re: wyloty na 7+7 z Triadą IP: *.olsztyn.mm.pl 24.08.04, 19:58
                  Na pewno trafisz lepiej niż ja, la niestey na 3*, bo na 4 już nie było miejsc.
                  Pytałem o hotele traf, oczywiście nie podają Ci, w jakim hotelu będziesz
                  mieszkała, ale zapewniali, że nie współpracują już z Elbe. Zresztą, to jest
                  hotel 3*. W ubiegłym roku w Egipcie miałem traf 4* i był super. Także na pewno
                  będziesz miała ok.
                  Miłego wypoczynku.
                  • Gość: martika Re: wyloty na 7+7 z Triadą IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 21:48
                    Dzięki . Tobie tez życze udanych wakacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka